Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan hayvan ne yol müsait ne altındaki araba, arabaya benziyor. Belli ki direksiyonun da iyi değil ne yapıyorsun bre gayri meşru velet. Umarım aklını alacak bir ceza maruz kalır ve zararınızı karşılarsınız.
  • Bunlar PYD PKK FETÖ DHKPC li köpeklerle aynı meşreptendir cibilityetleri birdir
  • Hocam bu adamı bulup issizda ağzını burnunu kırın. Hak ediyor.
  • Bu polis ne işe yarar ben anlamıyorum. Elinde kanıt var. Adamı tutup getirceksin. Hesap sorcaksın ceza keseceksin yapabildiğin herşeyi yapcaksın. Ama yok yıldırma politikası var. Git dava aç. Kolaydı sanki. Adam canına kastediyo. Bu kamu davası olmalı. Bu ülkedeki adalet sistemine güvenimi tamamen yitirmiş durumdayım. Kimseye bulaşmamaya çalışıyorum. Adam trafikte bana saldırır. Polis git rapor al şikayetçi ol der. Gelip bakmaz bile noluyor!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Bugün polise gittik dava açmamız gerekiyormuş, araç durmadığı için polis birşey yapamayız diyor bakalım bi avukatla görüşelim.

Trafik mahkemesine gitmeniz gerekiyor. Bu durumda polislik birşey yok.
  • Trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokmak ve mala zarar verme suçundan ceza davası açılması gerekiyor.

Aynı şekilde KTK ya göre de haksız fiil var.İyi bir avukatla çatır çatır alırsınız o parayı hiç dert etmeyin
  • Sonucu yazıyorum takipsizlik kendini yorma hiç
  • Böyle şerefsizler yüzünden trafikte en çok sağ aynama bakar oldum, E5'te çok karşılaşıyorum bunlarla aynaya bir bakıyorum arkadan yardıra yardıra geliyor hemen ilk iş gaza basıp sağ şeridimdeki arabayla aradaki mesafeyi kapatıyorum ki burnunu sokamasın, arkadaşın başına geldiği gibi bana çarpamasın diye. Zaten benim oradan geçemeyeciğini anlayınca hemen diğer tarafa kırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Böyle şerefsizler yüzünden trafikte en çok sağ aynama bakar oldum, E5'te çok karşılaşıyorum bunlarla aynaya bir bakıyorum arkadan yardıra yardıra geliyor hemen ilk iş gaza basıp sağ şeridimdeki arabayla aradaki mesafeyi kapatıyorum ki burnunu sokamasın, arkadaşın başına geldiği gibi bana çarpamasın diye. Zaten benim oradan geçemeyeciğini anlayınca hemen diğer tarafa kırıyorlar.

Benim travegoya makas atacaktı zibidi baktı uğraştı ona ömründe unutmadığı anı yaşattım duble yolda sollamaya çıkıyor geçmiyor artisliğine gerçekden çıktı sollamaya tır geliyor karşıdan nasıl kornaya basıyor varya it gibi bakıyor bana 6 ya taktım vitesi tako mako umrumda değil neyse yol vermesem sinek gibi tır biçecek son saniye retarder fren asıldım kurtardı daha o korkuyla yapamaz böyle yapmak şart bunlara

• Allah korumuş ya ölümcül kaza olabilirdi. Böyle hayvanların ehliyeti iptal edilip arabalarına el konulmalı.

Kamera konusunda kendi kullandığım kamerayı şiddetle tavsiye ederim .

Bu normal kayıt ve çok kaliteli kayıt ediyor . GPS var Park modu mevcut . Ufak olması büyük avantaj neredeyse araç içinde belli bile olmuyor .

Buda park modu. Park modu time lapse olarak çalışıyor ve en ince ayrıntıyı görmenizi olanak sağlar . Saniyede 1 kare foto çekip bunları birleştirerek size sunuyor . Yavaşlatıp izlediğinizde bütün detayları görebiliyorsunuz .

Bu izlediğiniz 0801s modeli gearbestten almıştım 200tl fiyata ve 1080 FHD kayıt yapıyor . Sonra aliden bunun bir üst modelinide aldım .0805p modeli 1296p kayıt ediyor ve ve diğerine göre bir kaç extra özelliği var . Muhakkak incelemeniz gerek .

BİNLERCE TL VERİP ARABA ALIYORSUNUZ 300 TL VERİP KAMERA ALMAYA ERİNİYOR VEYA MASRAFTAN KAÇINIYORSUNUZ. ARAÇ KAMERASI ŞART MÜMKÜNSE ARKALI ÖNLÜ ŞEKİLDE KAMERA ALIN .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 30 Ocak 2018; 9:35:52 >

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    bende araç içi kamera almayı düşünüyorum, geçenlerde birisi arabanın tozlu arka camına küfür yazmış gitmiş kimseye bi kötülük ettiğimiz yok kimseyle tartıştığımızda yok kendi halinde vatandaşız kim neden böyle şerefsizlik yapar bilmiyorum ama çok sinirlendim.Yapan kişiyi az çok tahmin ediyorum muhtemelen balicinin biri ama kesin olarak gözümle görüp kim olduğunu bulmam lazım sonra yakalayıp kemiklerini kırmam lazım yoksa içim rahat etmeyecek.Yurt dışından almam mümkün değil ama yurt içinde en ucuz kaça buluruz bu kalitede bi ürünü ? havale eft ile almayı düşünüyorum birde kredi kartı kullanmıyorum.
  • işin peşini bırakmayın videodan plakayı göremedik plakayı yayınlarmısınız burada? google indexlesin hiç değilse aracı satacağında plaka yı googleda aratan görsün bu konuyu.
  • Böyle olaylara adaletin teşebbüsü için o bariyerlere girmesi bile yetmezdi, birilerinin ölmesi gerek mutlaka... Gerçi bazen o zaman bile teşebbüs etmiyor.
  • Arkadaşlar yayalara dikkat etmeyip bilerek kaldırıma yaylara su sıçratanlar için bir ceza var mıdır ve var ise nasıl şikayet ederiz illa video foto mu lazım
  • Ryzen1200 kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen bazı şeyleri görmemek en iyi

Yurt içinde bu cihazlar satılıyor 300-400 arası sahibindende var istanbulda bana yakınsanız sizin için aliden bişeyler yapabiliriz. Tabi güven meselesi
  • Benimde benzer bi olay geldi başima.Supermarket otoparkinda aracima vurup kaçmış birisi.Cikinca 2 kişi arkamdan seslenip olayı anlattı plakasını almişlar falan.Supermarkete sordum otoparka bakan kamerası calismiyormuş.Polis çağırdım tutanak tutturdum.Polis adliyede şikayetçi olmam gerektiğini söyledi.Adliyeye gittik ordan arabuluculuk a başvurmam gerektiğini söylediler.Oraya gittik.250 tl dosya masrafı istediler haklı olsam bile bu meblağın alınacağını söylediler.Anlaşma sağlanmassa saat başı %15 ücret (aracın masrafı ustunden) talep edileceğini soylediler.Sonra kaskocumu aradım oda kaza aninin görüntüsü olmadığını benim beyanim üzerine tutanak tutulduğunu o yuzden kaskoyu deleceğini söyledi.Sonucta ugraşmaktan bıktım gittim sanayiye kaportacida 600 liraya yaptırdık.Bu ülkede yapanın yanina kâr kalior böle şeyler.Ülkenin geldiği son durumun bi özeti araki adalet bulasın

• Bugünlük küfür limitimi doldurdum çok şükür.
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Size önerim bu show TV veya kanal d gibi kanalların WhatsApp ihbar hatlarına defalarca farklı numaralardan yollamaniz. Tv ye geçerse olay daha etkili olabilir. Tekrardan çok geçmiş olsun. Araç içi kamera almayı düşünüyorum bu olaydan sonra. Bunlar gibi .........ler çoğaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Allah korumuş ya ölümcül kaza olabilirdi. Böyle hayvanların ehliyeti iptal edilip arabalarına el konulmalı.

Kamera konusunda kendi kullandığım kamerayı şiddetle tavsiye ederim .

Bu normal kayıt ve çok kaliteli kayıt ediyor . GPS var Park modu mevcut . Ufak olması büyük avantaj neredeyse araç içinde belli bile olmuyor .

Buda park modu. Park modu time lapse olarak çalışıyor ve en ince ayrıntıyı görmenizi olanak sağlar . Saniyede 1 kare foto çekip bunları birleştirerek size sunuyor . Yavaşlatıp izlediğinizde bütün detayları görebiliyorsunuz .

Bu izlediğiniz 0801s modeli gearbestten almıştım 200tl fiyata ve 1080 FHD kayıt yapıyor . Sonra aliden bunun bir üst modelinide aldım .0805p modeli 1296p kayıt ediyor ve ve diğerine göre bir kaç extra özelliği var . Muhakkak incelemeniz gerek .

BİNLERCE TL VERİP ARABA ALIYORSUNUZ 300 TL VERİP KAMERA ALMAYA ERİNİYOR VEYA MASRAFTAN KAÇINIYORSUNUZ. ARAÇ KAMERASI ŞART MÜMKÜNSE ARKALI ÖNLÜ ŞEKİLDE KAMERA ALIN .

Yalnız ilk videodaki astra da 34LN0 ile başlıyor da son 3 hane kurtarmıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.