Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç kamerasının önemini bir kez daha anlıyoruz.
    Sayenizde afiş oluyor hocam bu tipler.
    Umarım en kısa sürede cezasını bulur..

Kamera vs olmasa o anki panikle plakada kaçar o da kaçar buda kaçar. Sonuç Allah'ından bulsun'a bağlanırdı, çok iyi olmuş.
  • sağ aynamda böyle davarları görünce gazdan ayağımı çekiyorum ben.. geç git belanı başkasından bul diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 30 Ocak 2018; 15:20:3 >
  • geçmiş olsun hocam

böyle durumlarda dava açmak en temizi

makas atanı da anlamadım bugüne kadar

şoförlükle hava atan milletiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bireysel olarak ulaşamazsınız belki ama trafik sigortanızı yapan acenteye bir sorun. Onlar makas atan aracın acentesine ulaşır ve sizin dava açacağınızı v.s. söyleyerek karşı tarafın gelip uzlaşma yolu aramasını sağlayabilir. Yani en azından rapor tutar aracınızı tamir ettirir ve değer kaybını almış olursunuz. Bu işlemlerden sonra ayrıca şikayetçi olabilirsiniz o size kalmış. Benim aracıma sarhoşun biri çarpıp yürümez hale gelen aracını kaza yerinde bırakıp yaya olarak koşarak kaçmıştı :D Ertesi gün sigortacıma ulaşmışlar biz ettik siz etmeyin gelin rapor tutalım dedi ama ben çoktan polis çağırıp raporumu tutmuştum yani aklıma ordan geldi sigortacınız aracılığı ile ulaşabileceğiniz.
  • dün tv de avukat açıkladı bunu:bu gibi durumlarda kasten insan öldürmeden hakkında dava açılır, siz şikayetçi olmasanız bile savcılık dava açması gerekirmiş.
  • Geçmiş olsun, ilk önce karakola bildirin tutanak tutturun ardından avukatınızla görüşün.

• çok büyük bir akım başlıyor. Fena ifşa oldu, bu adamı bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Bugün polise gittik dava açmamız gerekiyormuş, araç durmadığı için polis birşey yapamayız diyor bakalım bi avukatla görüşelim.

Ruhsat sahibi ;

Bir dilekçe yaz

.............. CUMHURİYE BAŞSAVCILIĞINA

Şikayet Eden : ............

Şikayet edilen : 34 bilmene plaka sayılı araç sürücüsü

Konu : ... tarih ve saat sularında falanca yolunda falancaya seyrederken, falanca plakalı araç trafik güvenliğini tehlikeye sokacak nitelikte ve trafik kanuna aykırı olarak şerit değiştirmiş ve neticeden ekte sunulan CD görüntülerinden de görüleceği üzere aracımzda hasar meydana getirmiş, aracın hakimiyetinin kaybına yol açmış ve can kaybına sebep olabilecek şekilde tehlike yaratmıştır.

Tüm bu hususlar dikkate alındığında şikayet edilen araç sürücüsünün olası kastla hareket etmek suretiyle, trafikte makas atmak olarak tabir edilen tehlikeli eylemi sübut bulmuş, aracımızda zarar meydana getirmiş, can kaybına yol açacak nitelikte eylemde bulunmuştur.

Tüm bu nedenelrle şüphelinin tespitiyle, hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve mala zarar vermek suçlarından sorşturma yapılmasını talep ederim falan filanlar.

Gerisini döşe...

TEMEL DAYANAK TRAFİK GÜVENLİĞİ TEHLİKEYE SOKMAK, İKİNCİL DAYANAK MALA ZARAR VERME (manevi unsur yok ama dene şansını)

Hadi ben kaçtım.

• avukat dedi: "kasten insan öldürmeye teşebbüs"den daha açılır.
  • Böyle aptal bi sistem olurmu ya plaka var üstüne video var ama bişey yapamayız dava açın
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker

avukat dedi: "kasten insan öldürmeye teşebbüs"den daha açılır.

Peki sen "YOK ARTIK LEBRON JAMES" demedin mi?

Bence HİLELİ İFLAS oluşur...
  • tv de adam söyledi. ayrıca bu maskas vs den insanlar gerçekten ölüyor.
  • ben plakayi okuyamadim siz nasil okudunuz?
  • A101 den 50 tl ye pranha araç içi kamera aldım birde 5 tl lik ceptelefonu lenslerinden aldım balık gözü lensi pranhanın önüne yapıştırdım gayet güzel geniş açılı bir kayıt imkanı sağlıyor herkese tavsiye ederim yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum

• A101 den 50 tl ye pranha araç içi kamera aldım birde 5 tl lik ceptelefonu lenslerinden aldım balık gözü lensi pranhanın önüne yapıştırdım gayet güzel geniş açılı bir kayıt imkanı sağlıyor herkese tavsiye ederim yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum @hsngencer o kadar pahalı bir ürün almaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Homer Jay Simpson

Böyle aptal bi sistem olurmu ya plaka var üstüne video var ama bişey yapamayız dava açın

Hocam evet polisin yetkisinin üzerinde kalıyor. Savcıkığın devreye girmesi daha iyi.

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    RAW kayıtta gözüküyor sanırım. Youtube a yükleyince kalite kaybı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darker

tv de adam söyledi. ayrıca bu maskas vs den insanlar gerçekten ölüyor.

Kardeş önce avukat dedi diyorsun, sonra TV de dediler diyorsun.

Kısaca her duyduğuna inanma. Haydar Dümenlere prim verme.

Bu işten çıkacak şeyi yazdım, bunu da ardımdan sallamadım.

İşine gelirse dediğimi yaparsın, işine gelmezse TV programının görüntüsünü de CD'ye koy, savcı izleyip benim gibi gülsün az.
  • cok geçmiş olsun hocam ucuz atlatilmiş
  • Aynı olay abimin başına da gelmişti.Bunları trafikten men etmedikten sonra yapacak birşey kalmıyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.