Şimdi Ara

34 LN 0571 Makas Atarken Aracıma Vurup Kaçtı (Ayrıntı ve Uzun Video Eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
5
Favori
30.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    plakayı alamadığımız zaman polis tutanak tutmuyor mu?
  • Memleket sütü bozuk şerefsiz kaynıyor. Ulan adamın makas atmasına normal diyen tipler var bi de forumda.İnşallah bir gün makas atarken size gömer de görürsünüz o zaman makas normal demeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 30 Ocak 2018; 21:36:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Kuru kuru karakola giderseniz babayı alma ihtimaliniz yüksek. Bizde de video kaydı vardı. Çarpan kişiyi ileride polis çevirmiş sarhoş diye ceza kesmiş. Polise video kaydıyla gittik arabayı sahibi sürmüyormuş dedi. İşlem yapamayız dedi. Küfreder gibi resmen. Sonra savcı bir yakınımız aradı. Biz sizin işi zaten hallediyorduk gerek yoktu filan dediler. Mutlaka haberlere at zaten video arıyorlar yayınlamaya

Ne kurusu yav illa tanıdık mı lazım yani

• Trafik sigoetası tam da bu durumlar için var.Adamın kaçması ikiniizn de yararına olmuş
    Büyük ihtimal adam alkollüdür.Bu yüzden durmamıştır.Dursa alkol ortya çıksa trafik sigortası kasko parayı ödemez.Bu çarpan da size para ödemezse o zaman davalarla uğraşırsınız.Kasko varsa hiç sıkıntı yok bence.
    kasko zaten adamın trafik sigortasından alır parayı sizin hasarslık indiriminiz de bozulmaz.
    tabi emin değilim bunu sigortacılar bilir.
    para pul mal mülk bir kenara azcık kalitesiz arabanız olsa kötü şeyler olabilirmiş.maşallah araba ne marka çok sallanmamış yoldan çıkmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: Alp_Tigin

dostum geçmiş olsun; sormak istediğim görüntülere durdurarak baktım plaka falan okunmuyor, okumayı nasıl becerdiniz. orjinal kayıttaki görüntülerin çözünürlüğü dahamı iyi. bir araç içi kamera bende sipariş ettim merak ediyorum böyle bir durumda plaka nasıl okunacak ?

Bunu ben de merak ettim.

Hala moderatör müsünüz hocam, eskilerdendiniz diye hatırlıyorum

• Sırf spor olsun diye makas atanlara karşıyım ama mal gibi iki şeritli yolda 50-60 gidenler önünde ışığın yanmasına 5 saniye kala hala 30 Ka umursuzca araç kullananlarda aynıdır benim gözümde ehliyetlerine el konulmalıdır,arkandaki araç senin mallığın yüzünden hayatının 90 saniyesini ne diye ışığa bakarak geçirmek zorunda olsun ki?

Evet öyle apaçi bir tayfa var,altındaki 350z mi clio lan alt tarafı düzgün sür işte, bakıyorsun fırt fırt bir sağa bir sola.

• lazloo kullanıcısına yanıt
    Alp_Tigin kullanıcısına yanıt
    Resimleri ekledim hocam bakabilirsiniz tani orjinal video daha kaliteli youtube biraz bozmuş.@Alp_Tigin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cana kast etmekten hüküm giymeli.
  • Facebook ta en büyük Megane 3 sayfasına üye İdim. Böyle makas atıp sitede paylaşmışlar . Ben de altına yorum olarak "inşallah bu son attığın makas olur" yazdım. Beni silip engellediler. Bunlara görünce eğlenen aynını yapan insan musvetteleri var. İnşallah hepiniz hepiniz geberirsiniz.

• Geçmiş olsun iyi toparlamışsınız. Böyle geri zekalılar yüzünden millet kaza yapar. Ayıp ya insanların ailesi coluğu çocuğu var. Peşini bırakmayın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozonfear -- 30 Ocak 2018; 22:0:32 >
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsınız. Ayni fikirdeyim sizinle.

Polis hiçbir işin peşine düşmez.

Avukat “uğraşmana değmez” der.

Yahu biz bu ülkede hangi anayasaya, hangi kuruma güveneceğiz ? Şans eseri yaşıyız gidiyoruz? Polisin görevi, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak, suçluyu yakalayıp adalete teslim etmek; avukatın görevi kabaca “hakkımızı araması”. Al birini vur ötekine. Polisler üniformasını çıkarıp assın; bu lafı söyleyen avukat da bir zahmet diplomasını...

Kesinlikle işin peşine düşülmeli. Böyleleri ancak bu şekilde azalarak yok olacak. Yoksa bir dahaki sefere basit bir maddi zararla kurtulabilecek miyiz ?

• Adam makasci degil hizla orta seritten gelirken taksici yolu kapatiyor hizi fazla olunca fren yerine soldan gecerim diyor ve vuruyor.

Ama kactigi icin makasci deme hakki dogal olarak doguyor.

• Tam dul karı çocuğu bunlar başka söze gerek yok

• Çok geçmiş olsun yalnız ben her zaman derim ne olursa olsun sol şeritte gitmeyin abi trafikte telafisi olmayan kaza sol şerittir 80 90 la gidin acil durumunuz yoksa ve orta şeridi kullanın

• olum ve yaralanma olmamaıs cok sukur. Hemen polis karakoluna gidin yedek goruntu kopyalyın sızde de bır yedek bulunsun
  • Ayrıca tv kanallarınada vıdeoyu gonderın halkın haberı olunca gorevlerını yapmak zorunda kalabılıyor polısler
  • zultaran Z kullanıcısına yanıt
    Geri kalan hayatını parmaklıklar ardında geçirmemek adına 90 saniye ışığa bakmak gayet mantıklı.

Ya da hayatının geri kalanı diye bir şey olabilsin diye 90 saniye ışığa bakmak daha da mantıklı.

Kendisi veya bir başkası için başka 90 saniyelerin olabilmesi için de 90 saniye ışığa bakmak çok mantıklı.

50-60 dediğiniz hız bugün çoğu şehirde uyulması gereken limit. Hele ki trafik ışıklarının olduğu bir yerden bahsediyorsak o bölge %90 şehir içi hız kurallarına bağlıdır. Kaçla gidilmesini bekliyorsunuz ?

Tabakhaneye bok yetiştirince madalya mı veriyorlar ülkede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 30 Ocak 2018; 22:36:5 >
  • sen bı bak senın olayalra benzıyor opel yok demı sende :D
  • arkadaşlarla işten dönüyoruz, arabada 5 kişiyiz, ben kullanıyorum. aynı bunun gibi bir muhallebi delikanlısı önümüze kırdı çok hızlı şekilde, yanında da bayan var, sevgilisi sanırım. ben refleks olarak kornaya basmışım, normalde haklı olsam bile kornaya basmam genelde. bu sütlaç delikanlısı arabasını durdurdu önümüzde sol şeritte, arabasından bir hışımla çıktı, sanırsın savaşa gidiyor, atıyla baltası eksik. bizim araca tam yaklaştı ki 5 kişi olduğumuz gördü, duraksadı, şaşırdı. kendi arabasına baktı, tekrar bize baktı, tekrar kendi arabasına baktı. söylene söylene arabasına bindi çekti gitti. tek olsam o sütlaç aklıyla kavga edecek, sevgilisine hava atacak, böyle artisler de var
  • Benim arabaya yandan taksici çarptı. Karşı yola girdim kafadan taksiye çarptım orada da. Emniyet kemeri asla takmam öyle bir huyum yoktur komedisi burnum bile kanamadı. Bizim türk insanından hayır yok onu birkez daha öğrendim. Yabancı uyruklu bir çocuk geldi abi su iç dedi elindeki açılmamış pet şişeyi bana uzattı. Şokta falanda değilim düşünün. Yok istemem sağol dedim. Alkol yok, yasak sollama yok ihale bana kaldı. Mobese var polis diye geçinen zırtapoza mobeseden bakın diyorum haklıyım diyorum polis diye geçinen zırtapoz kahkaha atıyor o andan sonra anladım kasmadım savunmaya ihale bana kaldı. Alkolmetre üfletiyorlar bide tek seferde üfledim 0 promil çıkıyor dahada yorum yapmam böyle kanunları olan ülkeye. Yolda biri s.... çalışsa sen istedinde yapmışsındır derler. Kanun hak getire sözde kanunlar, göstermelik...

Az önce bi yabancıya ülkemizde PayPal yasak diyorum 2016'dan beri adam wow bilmiyordum diyor. Adamdan IBAN isim soyisim istedim para yollamak için düştüğümüz duruma bak elin yabancısına baştan 1-0 ezik durumda sohbete başlıyoruz... Lanet olsun bu duruma 15 senedir...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.