Şimdi Ara

34 Plaka için en ucuz trafik sigortası hangisi (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
20.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aloneleon

ankara sigorta bulaşılmayacak şirketlerden bir tanesidir

Ankara sigorta da büyük değişiklikler oldu eski yapısından uzaklaşmış durumda şuan. En azından bizim müşterilerimiz memnun.
  • trafik kasko ve diğer sigortalarınızda teklif isterseniz pm atmanız yeterli aklınıza takılan sorunlarınız varsa elimden geldiğince yardımcıda olabilirim.
  • Her sigorta şirketinin bir dönemi oluyor artık. Şu sıralar Anadolu Sigorta çok ucuz fiyatlar veriyor. Tabi araç tipine ve indirimine göre değişmeler gözükmekte.

http://www.trafiksigortasii.gen.tr adresinde gerekli bilgileri bulabilirsiniz.
  • güncel
  • Referans bilgi olarak kullanılabilmesi için...
    Benim 06 plaka aracıma 4. yılımda (her yıl hasarsız) ZMMS anadolu ve axa 265 TL teklif verdi. Kasko için ise şimdiye kadar Ray 722, Hür 832, Grupoma 1000 TL teklif verdi.
    Ray hakkında olumsuz tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Not: Adresim İstanbul
    Memuriyet indirimi var.
    Kasko teklifi tam kaskoda olan 2 risk maddesi bulunmayan genişletilmiş kasko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcetcet -- 23 Nisan 2013; 21:22:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcetcet

Referans bilgi olarak kullanılabilmesi için...
    Benim 06 plaka aracıma 4. yılımda (her yıl hasarsız) ZMMS anadolu ve axa 265 TL teklif verdi. Kasko için ise şimdiye kadar Ray 722, Hür 832, Grupoma 1000 TL teklif verdi.
    Ray hakkında olumsuz tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Not: Adresim İstanbul
    Memuriyet indirimi var.
    Kasko teklifi tam kaskoda olan 2 risk maddesi bulunmayan genişletilmiş kasko

Raydan uzak dur, abartmıyorum 100 tl verse teklif kabul etmem.
  • Allianz pahalıdır ama hiç üzmez. anında para ödemesi yapar. sigortanın iyi olduğu ödeme yapacağı zaman belli olur. Fazla para verirsin ama bir hasar ödemesinde üzülmezsin. Zamanında bayındır sigorta vardı. Kuzenim aldığı ilacın parasını alamıyordu, öyle bir sefil firmaydı. Battı gitti sonrada.
  • arkadaşlar trafik sigortası en ucuz izmirde hangisidir bilen varmı? birde trafik sigortası kaza sonunda karşı tarafı yaptırmıyormu yani siz istediğniz kadar en iyisini yaptırın kazaya karıştığınız aracın sigortası sizin aracın masraflarını karşılar yani ucuz olsun uğraşacak olan karşı taraf yanlış bilmiyorsam tabi....
  • ya banada lazim suana kadar en dusuk 1080 tl ye fiyat verdiler :(

• 12 adet firmayla çalışıyoruz bilgilerinizi gönderin isterseniz biz de bakalım plaka tc ve ruhsat belge no yollamanzı yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanciii

ya banada lazim suana kadar en dusuk 1080 tl ye fiyat verdiler :(

bilgileri Pm atın bakayım.
  • Bu sayfa herkese bi fikir verecektir.

http://www.sbm.org.tr/?p=application&objectId=29
  • merhabalar
    13 farkli sigorta sirketinden sizin icin en uygun fiyat teklifleri hazirlayabilirim dilerseniz aracinizin plakasi tc kimlik numaraniz ve ruhsatinizda bulunan belge seri numarasini mail yada telefonla bildirirseniz calisma yapabilirim
    saygilarimla
    Paylaş
  • Örnek vermesi için paylaşayım istedim arkadaşlar

34 Plaka için en ucuz trafik sigortası hangisi (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 14 Şubat 2014; 16:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umaysigorta

merhabalar
    13 farkli sigorta sirketinden sizin icin en uygun fiyat teklifleri hazirlayabilirim dilerseniz aracinizin plakasi tc kimlik numaraniz ve ruhsatinizda bulunan belge seri numarasini mail yada telefonla bildirirseniz calisma yapabilirim
    saygilarimla
    Paylaş

selamlar hala teklif verebiliyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeuxhome

quote:

Orijinalden alıntı: umaysigorta

merhabalar
    saygilarimla
    Paylaş

selamlar hala teklif verebiliyor musunuz

ostum gecen hafta yaptırdım herzaman yaptırdıgım fırma 309 tl dedi generalali de 220 tl ye yaptırdım...arac 34 plaka 2012 modeldir...
  • merhabalar
    araç bilgilerinizi umaysigorta2@hotmail.com adresine gönderirseniz yardımcı olurum
    saygılarımla
  • Genel'de yaşa, ve aracın kazasına göre veriyorlar kardeşim. ÖRN: Bir araç ağır hasarlıysa sigortası 2000 tl çıkıyor.
  • İNANLAR SİGORTA olarak anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleriyle fiyat çalışması yapıp sunum yapabiliriz dilerseniz.
    İndirimlerimizde var. hanifeakn@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Genel kapsamda hertürlü sigorta sorunlarınız için yardımcı olurum. İyi günler
  • Genarali ne olduğu önemli değil sonuçta adı üstünde zorunlu trafik sigortası

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.