Şimdi Ara

34 Plaka için en ucuz trafik sigortası hangisi (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
4
Favori
20.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç gündür arıyorum, bir türlü sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce sigortasepeti'nden yaptırıyordum trafik sigortamı, çok da memnundum. fakat bu sene yüksek bir fiyat söylediler, biraz araştırayım dedim. Piyasadaki online acentelerden hiçbiri yeterince firmadan teklif almıyor. Biri mapfre'den almıyor, öbürü generali sigorta'dan vermiyor vesaire. Hepsini kapsayan bir acente bulamadım. Ortada dolaşan fiyatlar çok spekülatif. Bu işi bilen birileri açıklık getirsin de hep birlikte yararlanalım.

• merhabalar
    13 farkli sigorta sirketinden sizin icin en uygun fiyat teklifleri hazirlayabilirim dilerseniz aracinizin plakasi tc kimlik numaraniz ve ruhsatinizda bulunan belge seri numarasini mail yada telefonla bildirirseniz calisma yapabilirim
    saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda müsait değilsinizdir herhalde :) yarın arayayım ben sizi. fakat hangi firmaların genelde daha ucuz olduğuna dair bilgi verirseniz başkaları da yararlanır belki.
  • en ucuz şirketler genelde axa, mapfre, ergo(bazen) olabiliyor.Fiyatlar yaşa göre hasar frekansına göre değiştiği için bütün şirketleri araştırmadan trafik sigortası yaptırmayın.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cifadam

Kaç gündür arıyorum, bir türlü sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce sigortasepeti'nden yaptırıyordum trafik sigortamı, çok da memnundum. fakat bu sene yüksek bir fiyat söylediler, biraz araştırayım dedim. Piyasadaki online acentelerden hiçbiri yeterince firmadan teklif almıyor. Biri mapfre'den almıyor, öbürü generali sigorta'dan vermiyor vesaire. Hepsini kapsayan bir acente bulamadım. Ortada dolaşan fiyatlar çok spekülatif. Bu işi bilen birileri açıklık getirsin de hep birlikte yararlanalım.

34 plakalı aracın cinsi nedir bilmiyorum ama genelde euro sigorta uygun rakamlar verior birde koru sigorta var oraya bakmanızı önerrirm axa euro koru bu üç şirkete bakın
  • merhabalar
    degerli forum arkadasimin policesi tarafimdan onaylanarak adresine kargo yapilmistir.13 farkli sirketten fiyat calisilip siz degerli forum uyelerinede uygun trafik ve kasko teklifleri hazirlayabilirim
    saygilarimla

• Sonuçta adı üzerine sigorta yani güven vermesi gereken bir olay neden bu durumda ucuza kaçıyorsunuz. Ucuza yapan şirketlerin hali ortada büyük şirketlere yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harsebjk

Sonuçta adı üzerine sigorta yani güven vermesi gereken bir olay neden bu durumda ucuza kaçıyorsunuz. Ucuza yapan şirketlerin hali ortada büyük şirketlere yaptırmanızı tavsiye ederim.

Çok haklısınız geçenlerde bir müşterimiz ergo mu eureko mu ne o şirketten yaptırmış , kanser etmişler adamı , herkez başına geldikten sonra anlıyor tabi . Tüm sigorta başlıklarına yazıyorum BÜYÜK ŞİRKETLERDEN ŞAŞMAYIN
  • büyüklerden şaşmayın mantıklıda arada 2 katı oyynuyor onun için sigortalılar kaçıyor
  • Aksigorta 370 TL iken HDI sigorta 260 TL idi. Acente yetkilisi en ucuz HDI'nin olduğunu söyledi.
  • makul rakam bence ama araştırıcam derseniz euro sigortaya bakabiilirsiniz euro koru
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Aksigorta 370 TL iken HDI sigorta 260 TL idi. Acente yetkilisi en ucuz HDI'nin olduğunu söyledi.

Rakam makul hatta çok iyi , yalnız zorunlu sigorta olduğu için HDI sigortadan yaptırın derim ama kasko için AKSigorta , Anadolu , AXA dan birinizi tercih etmenizi öneririm. Belki biraz fark çıkar ama kafanız rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Aksigorta 370 TL iken HDI sigorta 260 TL idi. Acente yetkilisi en ucuz HDI'nin olduğunu söyledi.

Rakam makul hatta çok iyi , yalnız zorunlu sigorta olduğu için HDI sigortadan yaptırın derim ama kasko için AKSigorta , Anadolu , AXA dan birinizi tercih etmenizi öneririm. Belki biraz fark çıkar ama kafanız rahat olur.

Kusura bakmayın. HDI diye yanlış söyledim. SBN sigorta. HDI değil.
  • sbn sigorta ise benm düşüncme göre yaptırmayın bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Kusura bakmayın. HDI diye yanlış söyledim. SBN sigorta. HDI değil.

Zorunlu sigortalar için büyük şirketlerden yaptırın diye yönlendiremeyiz tabi. Diğerlerinden de yaptırabilirsiniz

• Arkadaşlar bende bugün zorunlu trafik sigortası yaptırmak için araştırma yapıyodum. Bu esnada donanım haberin bu forum sayfasına ulaştım .İyi kide ulaşmışım.Burdan tavsiye edilen sigorta firmasına telden ulaştım. Ve bende biraz önce bende umay sigortacılıktan zorunlu trafik sigortası yaptırdım.Sanırım şuana kadar almış olduğum en uygun teklif.Sağolsunlar diyalogları da çok iyi.Kasko teklifide gönderecekler umarım bu da uygun olur ve kaskomuda burada yaparım
    Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar ayrıca araştırmalarım sonucu ilginç bir sigortalama tekniği ile karşılaştım. Sanırım kasko ve trafik sigortasını birleştirmişler.
    Süper Destek Trafik Poliçesi

Türkiye’deki en kapsamlı trafik poliçesi olma özelliğini taşıyan "Süper Destek Trafik Poliçesi", Trafik poliçesinin yanında Mini tamir hizmeti, Dar Kapsamlı Kasko Poliçesi, Asistans desteği, Acil tıbbi yardım, hukuksal koruma gibi pek çok teminatı en uygun fiyata karşılıyor. Bu ürünle sigortalımıza hak ettiği hizmeti en ucuz şekilde ulaştırmanın keyfini yaşayacağız.
    Açıklaması ;
    Mini Tamir Hizmeti

Sigortalı taşıtta dış darbeler sonucu meydana gelebilecek küçük ölçekli hasarlar, Mini Tamir Servis Merkezlerinde bedelsiz olarak giderilmektedir. Mini tamir kullanılması sadece beyana dayalı olup, hasarla ilgili evrak gerektirmez, hasar dosyası açılmaz. Bu hizmetlerden, sigortalı aracın zarar verdiği araçta yararlanabilir.
    Mini Tamir Hizmetlerimizi görmek için tıklayınız.
    Mini Tamir İrtibat Merkezlerini görmek için tıklayınız.

Medline Acil Yardım Hizmetleri

"Süper Destek Trafik Poliçesi" ile trafik sigortasını yapmış olduğumuz araçta, kim seyahat ederse etsin, araç içinde geçirilen bir rahatsızlıkta Türkiye’nin neresinde olursa olsun Medline ambulans hizmetlerinden yararlanma imkanına sahip olacak. Kazalarda ise yalnız kendi aracımızın içindekiler değil, çarpıştığı araçtaki kişiler de ambulans hizmetimizden yaralanma imkânına sahip olacaklar. Bir kaza anındaki ilk 1 saat hayati önem taşır. O anda yaralılar için son derece hızlı hareket etmek gerekir. Bu nedenle, yaralanmalarda ve maddi hasarlarda aranacak numaraların yazılı olduğu, aracın arka camına yapıştırılacak, görüntüyü bozmayan, dışarıdan herkesin görebileceği bir sticker'ı poliçe ile beraber sigortalımıza teslim edeceğiz.
    Acil durum örneklerini görmek için tıklayınız.
    Hizmetlerin kapsamı için tıklayınız.
    Medline Anlaşmalı Acil Sağlık Hizmet Noktaları

Acil Sağlık Sigortası

“Bu poliçe kapsamında sigortalımıza ve poliçeye dahil edilmiş olması şartı ile eşi ve çocuklarına; evinde, işyerinde, kısaca Türkiye’nin her yerinde acil sağlık problemlerinde ve kaza gibi durumlarda 7 gün 24 saat tıbbi danışmanlık, sınırsız ambulans ve sarf malzemesi kullanımı teminatı, yine acil sağlık ve kaza durumlarında 10,000 Dolar limite kadar hastane masraflarını kapsayan bir teminat daha sunmaktayız. Bu teminat kapsamında yaşa göre farklı fiyat, muafiyet, katılım payı, bekleme süresi, anlaşmalı sağlık kuruluşlarına gitme zorunluluğu bulunmamaktadır. Organizasyon 2000 civarında sağlık kuruluşu ile anlaşması olan Promed tarafından sağlanmakta ve sigortalımızın hastane köşelerinde mağdur olması önlenmektedir. Sigortalımız teminat kapsamına giren bir sağlık probleminde ve kazada, istediği anlaşmalı hastanede poliçe limitine kadar hiçbir ücret ödemeden tedavi olabilmekte ve hastanede yattığı her bir gün içinde ayrıca bizden gündelik tazminat almaktadır. Bu teminatı alan her sigortalımıza Acil Sağlık Kartı vermekteyiz. Sigortalımız bu kart ile özel olarak gittiği anlaşmalı sağlık kuruluşlarından indirimli hizmet de alabilmektedir.

HDI Geniş Kapsamlı Yol Yardım Hizmetleri

Kaza yapan araçların da, bulunduğu yerden hemen çekilmesi gerekmektedir. “Hem sigorta yaptığımız aracın, hem de karşı aracın çekilme hizmeti yine bu poliçe kapsamında çözümlenmektedir.. Yalnız çekilme hizmeti değil, kaskoda verdiğimiz asistan hizmetleri ve limitleri gibi geniş bir asistan hizmetini bu ürünümüzde, hem kendi aracımız, hem de karşı araç için veriyoruz.”
    7 gün 24 saat verilen bu hizmetlerin kapsamını görmek için tıklayınız.

Sigortalımıza ve Araçta Seyahat Eden Kişilere Ferdi Kaza Teminatı

Aynı poliçe kapsamında araç içinde bir kaza geçirilmesi durumunda, tüm yolcular ve sürücü için, 10.000 TL limitli vefat ve daimi sakatlık teminatından oluşan Koltuk Ferdi Kaza sigortasını sigortalılarımızın hizmetine sunmaktayız. Poliçe sahibi araç içinde 10.000 TL’lik koltuk ferdi kaza teminatından yararlandığı gibi, araç içinde veya dışında da geçireceği kazalarda ayrıca 10.000 Dolara kadar Normal Ferdi Kaza teminatından da yararlanabilmektedir.

Trafik Maddi Limitini İkiye Katlıyoruz

Trafik sigorta teminatının yetmediği durumlarda, İMM teminatı devreye girerek 22.500 TL daha ek güvence sağlıyor. Trafik sigortalarında teminat kapsamında olmayan Manevi tazminat talepleri de poliçe limitine kadar karşılanmaktadır.

Hukuksal Koruma Teminatı

Sigortalının taraf olduğu ve sigorta sözleşmesi ile saptanan konular kapsamındaki hukuksal uyuşmazlıkların giderilmesinde vekalet ücreti, dava masrafları, hakem ücreti, teminat akçesi, icra masrafı, temyiz masrafı, karar düzeltme gibi masraflar HDI tarafından ödenir.

Dar Kapsamlı Kasko

HDI Sigorta, Süper Destek Trafik Poliçesi ile sigortalı aracın; Yanması, Çalınması, Grev, Lokavt Halk Hareketleri, Terör, Deprem, Sel ve Su baskını sebebi ile uğrayacağı hasarları "Dar Kapsamlı Kasko Sigortası" başlığı altında teminat kapsamı altına almaktadır.Mini Tamir Hizmetleri ile de desteklenen bu teminatın, Süper Destek Trafik Poliçesi kapsamı dışında, tek başına bir ürün olarak satın alınması da mümkündür..

• Arkadaşlar ileride başınız ağrımaması için mümkün olduğunca euro, koru, hür gibi şirketlere bulaşmayın. Axa, Anadolu, HDI, Allianz, Sompo, Ankara, Ak, Grupama aklıma ilk etapta gelen çalıştığım sorunsuz şirketler.
  • ankara sigorta bulaşılmayacak şirketlerden bir tanesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umaysigorta

merhabalar
    degerli forum arkadasimin policesi tarafimdan onaylanarak adresine kargo yapilmistir.13 farkli sirketten fiyat calisilip siz degerli forum uyelerinede uygun trafik ve kasko teklifleri hazirlayabilirim
    saygilarimla

Pm gönderdim yardımcı olurmusunuz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.