Şimdi Ara

34 plakalı katiller. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xchg

Şöyle bir şey de var, İstanbul'a gelen Tekirdağlılar da genelde kırmızı ışıklarda durmuyorlar. 40-50 metre ileride bir kırmızı ışık daha var, yaya geçidindeki ışık kırmızıyken geçiyor, ileridekine takılıyor.

Asimile politikası işte İstanbula gelince onlar da karışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeTLaG -- 6 Temmuz 2016; 10:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gun 34 Plakali camlari siyah Range Rover dan biri iner bu taksici kardesi guzelce Barutlu Silahlar ile tanistirir o dersten AA alir direk obur tarafa bilet kazanir .

Sen daha eline levyeyi alamazsin aaa ölduk mu moduna girersin

Ama tahminim fakir 34 plakali araclara yapabiliyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 6 Temmuz 2016; 10:52:50 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    memleketini seven bir insan olarak yerel faşizm oluyor :) şaka bir yana bıktım denize gittiğimde poşet toplamaktan. çöplerinizi konteyner'a atsanıza diyorsun, mal mal suratına bakıyorlar. gelmesin abi böyle tipler. napıyım yani şimdi sen söyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

ben 35 yaşındayım, trollük falan bilmem. özüm neyse sözüm odur. öz eleştiri nedir öğrensinler her zaman hatayı karşı tarafta aramak yerine biz neden adam olamıyoruz, bizi neden kimse sevmiyor diye araştırsınlar.

Taksi sizin görmezden gelip almazsınız eyvallah

Insanımız biraz düşüncesiz(tümü değil tabiki)Dün bi pikniğe gidelim dedik köyün arazisinde hayvanların otladığı yerde bira şişesi kırıklarından,poşetlerden geçilmiyor.Bu denyo demiyor ki bi daha gelirim temiz kalsın.Biz yanımızda çöp poşetiyle gideriz kendi çöplerimizi geçtik sağda soldaki pisliğide topladık ailece.Çevreye zarar veriyoruz onda da haklısınız

Taciz konusunda diyecek bişey yok,cinsel açlığın dibine vurmuşuz o yönden de malesef haklısınız

Ama araçları sıkıştırmak,yolda gördüğünüz ve aracınıza almadığınız kişilere çomar demeniz yakışmamış

• quote:

memleketini seven bir insan olarak yerel faşizm oluyor :) şaka bir yana bıktım denize gittiğimde poşet toplamaktan. çöplerinizi konteyner'a atsanıza diyorsun, mal mal suratına bakıyorlar. gelmesin abi böyle tipler. napıyım yani şimdi sen söyle?

hocam ben de istanbulda yaşıyorum. geçen sene ben de gittim marmarise arkadaşlarla. dediğiniz tarzda hareketler yapmadık. bu tarz hareketleri bütün istanbulla bağdaştırmak yanlış. hem haksızlık olur hem de sadece istanbullular görgüsüz, kaba değil. muğla da dahil bütün illerde anadolu çomarı mevcut.
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    daha önce yazdım. sizin gibi düzgün insanlar geliyor, çöplerini toplayan, çevreye zarar vermeyen ama genel profil yüzünden araya kaynıyor diye :( siz alınmayın lütfen. marmarisli bir birey olarak başımızın üstünde yeriniz var.
  • Arkadaşlar ilgilenmeyin şu çomarla.dükkanda sinek avlamaktan beyni sulanmış sarıcak yer arıyor belli ki.kendi ütopyasında kurduğu hayallerle getirip götürsün yabancı turıstlerı.
  • quote:

ben 35 yaşındayım, trollük falan bilmem. özüm neyse sözüm odur. öz eleştiri nedir öğrensinler her zaman hatayı karşı tarafta aramak yerine biz neden adam olamıyoruz, bizi neden kimse sevmiyor diye araştırsınlar.

Yaş 31 memnun oldum. Akıl tutulması nedir diye sorduklarında sizin mesajlarınızı göstereceğim bundan sonra, isminizi ve araç plakanızı yazarsanız iyi olur çünkü yolda kaza yaparsanız kimsenin size yardım etmemesini sağlayacağım. Size o eğitimli ! (içip içip sokak ortasında kavga edenleri de biliriz ya neyse) insanlar ilk yardım yapsın sedyeye koysun yada sıkıştığınız araçtan çıkarsın.

• "Meticulous" gibi insanlara her zaman saygımız, sevgimiz vardır. yerlere çöp atan, turistleri taciz edenler nasıl kendini belli ediyor bana çomar yazmış has çomarlar marmaris'e gelmeyin levyeyi kafanıza yersiniz insan olun, adam olun.
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    2000 senesinde ehliyet aldım, hiç trafik cezam yok. hiç alkollü araç kullanmadım, hiç kazam yok. src ve psikoteknik sınavlarından "yüksek notla" tek seferde geçtim. aryan ırka mensubum, kendimden daha aşağı ırkların yardımına ihtiyacım yok trafik sigortam 320 lira çıktı ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 6 Temmuz 2016; 11:12:54 >
  • quote:

dün gece sabancı lisesi önünde 3 çomar ailesi nasıl el kaldırıyor taksiye binebilmek için tabi almadım. arabamı kirletemem. bunların yerine taksimetrenin 20 lira yazdığı yere, 10 liraya ukraynalı turist taşıyıp, marmaris'e katkıda bulundum helal hoş olsun slav kardeşlerime

Sen konustukca batiyosun artik isin endazesini iyice kacirmissin.

• quote:

umarım trafikte motosiklet kullanırken kıstıran sizin gibi bir taksici minibüsçü otobüsçü ile karşılaşmam. .45 acp ile kevgire çevirirdim heralde. sokakta karton toplayan ADAMlar bile sizden daha ADAM. taksici parçası olmakla adam olunmuyor ne yazıkki. bir baltaya sap olamamış kim varsa turizm yazıyor ama öyle dememem lazım dimi siz hani emekçisiniz ya? hayatımda 1 kere bile taksiye otobüse minibüse dolmuşa binmedim çok şükür bu zamandan sonra da binmem.insanlara zor anında bile bedava olması gereken taksiye fahiş fiyatlar isteyende sizdiniz. benim gözümde bunun teröristten farkı yok. birde levye demişsin kimin kafasına geçiriyorsun levyeyi? sence o levyeyi çıkartıp benim üzerime doğru yürüyüp geriye savurup bana vurman mı daha kısa sürer, yoksa benim belimden çıkartıp tek bir tuşa dokunarak anlının ortasına .45 acp yi geçirmem mi daha kısa sürer? kendinize bu kadar güvenmeyin derim

• quote:

marmaris'te taksiciyim. 48 plaka harici gördüm mü hemen sıkıştırırım. 34 gördüğüm zaman kaza yapsın diye uğraşırım. yeter artık kimse gelmesin. bütün koylarımızı poşet cennetine çevirdiler. tatil yapacak başka yer mi yok. defolsun gitsin hepsi. çoğu durağa yanaşıyor adres sormaya, sırtımı dönüyorum cevap bile vermiyorum. marmaris'e yerli geleceğine en fakir avrupalı gelsin. hatta hiç parası olmayan turist gelsin daha iyidir. en azından eğitimli insanlar.

İşte taksiciler. Her şehirde aynilar demek ki.

• 34 çoğunlukta olmak üzere hangi plaka olursa olsun riskli hareketi gorur görmez 155 ariyorum

• quote:

biz ağlamayız. çünkü cumhuriyet çocuğuyuz. aç yatarız çomarın itin kopuğun parasına ihtiyaç duymayız.

Madem Muğla yı anlatıyorsunuz?
    Şehrin ve hatta belediyenin iki geçim kaynağı vardır. Biri merkezdeki kötekli kampüs öğrencileri. Diğeri de Akyaka, Datça, Marmaris, Bodrum, Fethiye gibi koylar.
    O kadar aydın, Cumhuriyet çocuğusunuz ki, merkezde tek geçim kaynağınız olan öğrenciye yapmadığınızı bırakamazsınız.
    Gelen Üniversite öğrencisi kızlara fahişe gözüyle bakmak sizde. Öğrenciye 4 kat farkla daire kiralamak sizde.
    Çok iyi biliyorum merkezdeki yerlileriniz ceplerinde 5 kuruş para olmadan otostop ile Akyaka gidip milleti taciz etmesini. 2 yıl kaldım, gördüm dayanamadım üniversite bırakıp döndüm İstanbul a. Muğlalısı da Marmarislisi de aynı. Garip saçma insanlar.
    Ben oradayken o kadar bıkmıştı ki millet, bir çok kafe "üniversite öğrencisi haricinde kimse giremez." türevi yazılar asmıştı girişlere.ciddiyim
    Muğla yı bir anlatsam burada 5 sayfa konu olur. Ha siz anlayabilir misiniz onu bilmiyorum.
    O kadar rezil kepaze bir yer ki, tatile bile gitmiyorum artık.
    Ve taksiciler bir, emlakçılar iki. Tanıdığım en pragmatist insanlar bunlar. Bir taksici olarak sanmıyorum ki herhangi birini eleştirebilin, en çıkarcı en gelene geçene çakayım kitleyeyim diyen bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 6 Temmuz 2016; 12:00:01 >

• quote:

marmaris'te taksiciyim. 48 plaka harici gördüm mü hemen sıkıştırırım. 34 gördüğüm zaman kaza yapsın diye uğraşırım. yeter artık kimse gelmesin. bütün koylarımızı poşet cennetine çevirdiler. tatil yapacak başka yer mi yok. defolsun gitsin hepsi. çoğu durağa yanaşıyor adres sormaya, sırtımı dönüyorum cevap bile vermiyorum. marmaris'e yerli geleceğine en fakir avrupalı gelsin. hatta hiç parası olmayan turist gelsin daha iyidir. en azından eğitimli insanlar.

Herkesi sıkıştıramazsınız bence.

Not: Araç Ford Ranger .
  • güzel güzel süper kültürlü insanlar olarak uzayın, bu topraklara gelmeyin. biz 2 yıllık lisans mezunu cahiller olarak, sizin gibi tipler yerine fakir rusları seviyoruz zaten sorun yok. ne güzel anlaştık bak.
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    muğla merkez için ne söylesem yanlış olur, ben marmaris'liyim. elimden geldiği kadar öğrencilere yardımcı olmaya çalışıyorum. eşimin üye olduğu öğrenci vakıfları var söylenmez gerçi böyle şeyler. karanlık zihniyetlerin pençesine düşmesinler diye öğrencilere için elimizden geleni yapıyoruz. sivil aracımızla tatil dönüşlerinde gençleri çok akyaka'ya bırakmışlığımız vardır. severiz gençleri. muğla farklı marmaris farklı yerler.
  • İstanbul'un kök insanı değil onlar. Anadoludan İstanbul'a göçmüş çomarlardır. İstanbul'un gerçek nezih insanı ile takıl çok daha farklıdır.
  • cazador1453 kullanıcısına yanıt
    o işin esprisi kim kimi sıkıştırabilir? benim sıkıştırdıklarım 5 kişi ortak gaz almış denizli gibi yakın yerdne gelmiş tipler gerçi onlara bile yardımcı oluyoruz nasihat ediyoruz oğlum adam olun diye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.