Şimdi Ara

3400tl'ye sistem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1050 ti'ylı sistem olması lazım bence 3400 kağıda fakat öyle birşey görmüyorum tüm internetde satılan hazır kasalarda veya monitör klavye dahil tam setup'larda.
    ve dolar düşmesine rahmen nasıl bir hainlik ise 1050 ti'ylı sistemleri minimum 4300tl'den okutma derdi var 1050'li sistem bile 3800den aşağı degil harbiden terbiyesizlik 2080 TI çıkmışken hadi onu geçtimde esas sorun nedense kimsenin amd ekran kartlarıyla hazır kasa yapıp satmaması ki öyle yapsalar daha fazla satış yaparlar=daha fazla kazanç neden yapmıyolar anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 20 Ekim 2018; 12:14:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

https://forum.donanimhaber.com/giris-seviyesi-oyun-bilgisayari-olusturma-dar-gelirliler-icin--105125572#134891335

sistem toplayacaksan buradan faydalanabilirsin
    Ahbap herkes bilgisayar muhendisi degil o parçalari nasıl birlestiricem?
    birde bazı önerdiği işlemcileri ve ekran kartlarını beğenmedim aşırı eski galiba baya fakirlere göre tasarlamış çoğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 20 Ekim 2018; 13:1:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

https://www.itopya.com/drax-aa-r3-2200g-asus-gtx1050ti-8gb-ddr4-1tb-disk-gaming-bilgisayar/

en mantıklı bu duruyor
    teşekkürler cidden en uygunu bu tüm internetde bunu birkac ay once gormustum itopyada 4200kagida iyi bari indirmisler
  • parçaları alıcan vatana falan götürücen montaj yapcaklar bu kadar basit knka

parça parça alırsan daha ucuza getirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: veliayhangizemiseviyor

parçaları alıcan vatana falan götürücen montaj yapcaklar bu kadar basit knka

herzaman öyle olmuyo maalesef birde çalışçakmı sorun çıkarcakmı belli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: AppropriateName

Ahbap herkes bilgisayar muhendisi degil o parçalari nasıl birlestiricem?
    birde bazı önerdiği işlemcileri ve ekran kartlarını beğenmedim aşırı eski galiba baya fakirlere göre tasarlamış çoğunu

Alıntıları Göster
    Hepsi güncel

alacagın yerde monte ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: veliayhangizemiseviyor

parçaları alıcan vatana falan götürücen montaj yapcaklar bu kadar basit knka

Bugün bizim buradaki vatana gittim sistem topladığını söyledim internetten aldığımı söyledim parçaları onlarda o zaman biz montaj yapamayız herşeyi internetten almissiniz montajı internetten bakıp yapın dediler ne diyeceğimi bilemedim vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANC81

Bugün bizim buradaki vatana gittim sistem topladığını söyledim internetten aldığımı söyledim parçaları onlarda o zaman biz montaj yapamayız herşeyi internetten almissiniz montajı internetten bakıp yapın dediler ne diyeceğimi bilemedim vallaha

Alıntıları Göster
    lol axaxax
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppropriateName

teşekkürler cidden en uygunu bu tüm internetde bunu birkac ay once gormustum itopyada 4200kagida iyi bari indirmisler

Amd sistemde bellek hızlı olmalı
    A320 anakartlar o.c desteklemez
    2200g işlemci harici ekran kartı almak istemeyenler için
    artık ssdsiz sisterm toplanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 20 Ekim 2018; 20:40:56 >
  • güncel bir sistem ve oyun oynamak istiyorsan 1050 ti parasına rx 570 ler var hemde yanında 400 tl lik oyun kodu veriyor 1050ti dan daha iyi bir ekran kartı ayrıca bu devirde

16 gb ram şart oyun oynamak için bu faktörler göz onune alındıgında bütçen çok düsük kalıyor

www.vatanbilgisayar.com
    MSI RX570 GAMING ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx570-gaming-armor-4g-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

güncel bir sistem ve oyun oynamak istiyorsan 1050 ti parasına rx 570 ler var hemde yanında 400 tl lik oyun kodu veriyor 1050ti dan daha iyi bir ekran kartı ayrıca bu devirde

16 gb ram şart oyun oynamak için bu faktörler göz onune alındıgında bütçen çok düsük kalıyor

www.vatanbilgisayar.com
    MSI RX570 GAMING ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx570-gaming-armor-4g-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    benim zaten 1050'li pc'im var simdi kardeşim için bir pc bakıyorum o da benim gibi çok yeni oyunlari oynamaz daha çok cs go,dota,lol,battlefield,gta V tarzi oyunlar oynamak istiyor yeterki 60fps olsun kriteri var.
    ben 8ay once aldim pc'imi ozaman 3400e 1050li gayet iyi hazir sistem alınabiliyordu
    9,10ay once ise 3400e 1050 ti'lık güzel setup'lar vardı.
    yani sadece ekonomiye bakıyor bu işler yanliş zamanda nasi olsa fiyat bu diye alirsan pisman olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 20 Ekim 2018; 21:2:17 >

• AppropriateName A kullanıcısına yanıt
    tamamda 1050 ti 60 fps vermiyor kullanıyorum

istedigin pc yi kullanıyorum 1050 ti 50 fps high ayaralrda veriyor yeni updateleri yaparsanda 1050 ti 40 45 arası fps veriyor suan 399.24 ü kullanıyorum

dedigim 60 fps yi ancak benim önerdigim kartta alır ayrıca amd bu kardı alırsan

300 tl lik ac odssy ve strange bridge ve bir oyun daha veriyor
  • quote:

tamamda 1050 ti 60 fps vermiyor kullanıyorum

istedigin pc yi kullanıyorum 1050 ti 50 fps high ayaralrda veriyor yeni updateleri yaparsanda 1050 ti 40 45 arası fps veriyor suan 399.24 ü kullanıyorum

dedigim 60 fps yi ancak benim önerdigim kartta alır ayrıca amd bu kardı alırsan

300 tl lik ac odssy ve strange bridge ve bir oyun daha veriyor
    kardeş sen hangi oyunda 40 fpsden bahsediyosun?

benim yazdigim her oyunda 60fps uzeri aliyom 1050 kartla battlefield derken battlefield 1 demek istemedim
    güncel oyunlardan bahsediyorum
  • quote:

güncel oyunlardan bahsediyorum
    bende diyorumki güncel oyunlarla alakamiz yok en yeni oyun 2015-16 gerekirse low da ama 60fps.
    o pis ubisoft oyunlariyla iş olmaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 20 Ekim 2018; 21:14:23 >
    bende diyorumki 1050ti denilen kart 1300 üstü ve gelen driverlar ile bilerek yavaşlatılıyor

önerdigim kart 1050 ti ve 1060 3gb dan daha iyi bir kart ve 1050 ti danda daha ucuz ve ayrıca 400 tl lik de oyun hediyesi var

https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game
  • quote:

bende diyorumki 1050ti denilen kart 1300 üstü ve gelen driverlar ile bilerek yavaşlatılıyor

önerdigim kart 1050 ti ve 1060 3gb dan daha iyi bir kart ve 1050 ti danda daha ucuz ve ayrıca 400 tl lik de oyun hediyesi var

https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game
    driver update yapmak zorunlu değilki onlar en yeni oyunlari optimize etmek için çıkıyor eğer kart çok güçlü degilse son updateleri indirmeye gerek yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 20 Ekim 2018; 21:16:4 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.