Adı ve Soyadı AHMET YILMAZ Baba Adı MEHMET Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı ...Sınıfı TOPÇU Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 12'nci Mknz. P. Tug. Top. Tb. 2'nci 155/39 mm KM Ob. Bt. K.lığı - AĞRI
HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUM ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN, ADANADAN GİDECEK ARKADAŞLAR VAR MI ACABA, HABERLEŞELİM...
quote:
Orijinalden alıntı: CoSHKHuN
Cümletten Hayırlı Akşamlar Tertipler.
59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 8'inci Kor. 108'inci Top. A. 2'nci Top. Tb. K.lığı ERCİŞ VAN
Bende Uçakla İzmir-Erzincan yapacağım. Perşembe günü birliğe katılmayı planlıyorum.
Perşembe birliğe katılsak sorun olmaz ama benim hiç 1 gün öncesinden gidesim yok, ama 11 de anadolujette boş yer var. Kafam iyice karıştı.
devrelerim selam
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı TOPÇU Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 59'uncu Top. Eğt. Tug. Hiz. Brl. K.lığı- ERZİNCAN
bende Adana dan gelecegim.
Usta birliği elazığ olan arkadaşlar var mi birde uçak ile gitmek hayal mi oldu ?
Erzincan acemilik usta birliği Elazığ :) bir üstteki arkadaş selamalr sanada sınıfın nedir?
ucakla erzuruma gıdıp oradan kara yoluyla gitsek nasıl olur?
cuma günü için uçaklar dolu arkadaşlar, mantıklısı perşembe saat 6 gibi birliğe teslim olmak ama hiç içimden gelmiyor 1 gün öncesinden katılmak.
Devreler bende sadece SunExpress ile Erzurum'a uçak bileti bulabildim İstanbul'dan. Erzurum'dan Erzincan'a otobüsle geçeceğim. Şimdiden hepimize hayırlı tezkereler...
Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN
Arkadaşlar , bilgisi olan var mı şuan hangi renk fanila - boxer kullanılıyor . Koyu yeşil (ESKİ TİP) ve Açık yeşil (Kimileri sarı diyor ) Hangi renk alalım ?
yeşil al 7-8 tane al atlet artı boxer... Sınıfı muhabere olan var mı.?
quote:
Orijinalden alıntı: jamesbont
yeşil al 7-8 tane al atlet artı boxer... Sınıfı muhabere olan var mı.?
Eski tip olan koyu yeşillerden mi ? .Kesin bilgi midir ? Hocam sende 341. dönem misin yoksa öncesi mi ?
atlet hafif sarı olanlardan olacak dedi bana da kardeşimim...yazın için öyle...dedi bana.... don sorun değil dedi koyu yeşil olsa da olur dedii... bende 341 im ona göre alacağım...
Asker ürünleri satan yetkili satıcı , don - boxer aynı renk olmalı . Yoksa uyarı alırsın demişti. Gün içinde kesin bilgiyi ediniriz .Olmadı birliği arayıp bilgi isteriz .Boşa almayalım .
BURAK MUTLUAY Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı TANK Statüsü Kısa Dönem Er Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi
59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri
12'nci Mknz. P. Tug. Tnk. Tb. K.lığı - AĞRI
Hepimize hayırlı teskereler
quote:
Orijinalden alıntı: jamesbont
Erzincan acemilik usta birliği Elazığ :) bir üstteki arkadaş selamalr sanada sınıfın nedir?
selamlar hocam :) sınıfım pıyade tam yerım katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 8'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı- ELAZIĞ sızın nedır ?
arkadaşlar ben uzun dönemim de sizin yerler bugün gecemi açıklandı ?
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı TOPÇU Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 59'uncu Top. Eğt. Tug. Hiz. Brl. K.lığı- ERZİNCAN
Selamlar devrelerim.. Komutanlik hakkinda bilgisi olan var mi ? Ben cuma sabahi istanbuldan ucak bileti buldum.. baya bir para bayildim ama yapicak bir sey yok.. Sabah ucakla gelen varsa irtibata gecelim..
arkadaslar bılet ısını naptınız.ben hala karar veremedım 11ıne erzıncanmı alsam yada 12sı erzurum alıp 4 saat kara yoluyla erzıncana mı gecsem.fikri olan var mı