Şimdi Ara

341. Dönem 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı Erzincan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim arkadaşta buraya çıktı. Ordan da Ağrı Doğubeyazıt usta birliği. Adamın kütük de Tunceli'ydi açıkcası beklemiyordu doğubeyazıt falan...
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı
    ERZİNCAN
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 8'inci Kor. Mu. Bl. K.lığı
    - ELAZIĞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesbont

8'inci Kor. Mu. Bl. K.lığı benim elazığdaki katılacğaım yer...
    Sınıfım Muhabere...
    Acemilikde buluruz birbirlerimizi...

dostum bizim hem sınıfımız hem acemilik ve ustalık yerimiz aynı

ister istemez birbirimizi bulacağız :)

muhabere, iletişim ile ilgiliymiş.bizi santral gibi bir yere vericekler herhalde ustalıkta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djali01

arkadaşlar ben uzun dönemim de sizin yerler bugün gecemi açıklandı ?

Evet kardeşim bu gece açıklandı.

Bu arada ben de acemilikte sizleyim arkadaşlar. Daha sonra da ‎25'inci Mknz. P. Tug. 7'nci Hd. Tb. K.lığı ÇILDIR ARDAHAN'a geçiyorum.
    Muhtemelen İstanbul'dan uçakla Erzurum, Sivas ya da Trabzon'a geçip oradan kara yoluyla geçeceğim Erzincan'a.
    Orada görüşmek üzere, herkese şimdiden hayırlı teskereler.
  • Komutanlık Erzincan merkezde miymiş arkadaşlar? Bilgisi olan var mı tam yeri hakkında?
  • 11 Ağustos Perşembe, Metro Turizm ile İstanbul Samandıra'dan Erzincan'a hareket edenlerdenim kısmetse...

Bindik bir alamete, hadi hayırlısı bakalım...
  • Tertipler 12 Ağustos saat 14:30 Ankara Esenbogadan Erzincan'a Anadolu jet ile gidecek arkadas var mı benden baska ? birliğe beraber geceriz irtibat kuralımda.
  • arkadaslar sanırım bır on kısı olduk telefondan net goremıyorum ama aynı yerde acemılık yapacagız ınsallah gıttıgımız yerde de buluruz hıc olmazsa buradan da olsa bır tanısıklıgımız var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maleficus

Komutanlık Erzincan merkezde miymiş arkadaşlar? Bilgisi olan var mı tam yeri hakkında?

Arkadaşım Tugay Erzincan Merkezdedir
    daha doğrusu tugay ve 3. Ordu Komutanlığı iç içedir

Erzincana varınca Büyük bir Dağda Musfafa kemalin resmini Görürsün
    Tugay O dağın yamacındandır
  • Arkadaşlar usta birliği benle ayni olan hiç yok ya :)
    Tek ben miyim acaba usta birliği burasi olan. Üstelik bu kisatlamanin açilimi nedir ya bilen var mi?

Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 59'uncu Top. Eğt. Tug. Top. Öz. Eğt. Tb. Aİ Er Eğt. Bl. K.lığı - ERZİNCAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericucan

Tertipler 12 Ağustos saat 14:30 Ankara Esenbogadan Erzincan'a Anadolu jet ile gidecek arkadas var mı benden baska ? birliğe beraber geceriz irtibat kuralımda.

ben varım, bugün sabah aldım biletimi
  • bende aynı yer sıkıntı yok :)
  • ben ıstanbuldan sunexpressle erzuruma oradanda karayoluyla 4 saatte erzincana yani toplam 5-6 saatte ulaşırım inşallah.
  • Acemi Birlik | Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı
    ERZİNCAN

Usta Birlik | 1'inci Mknz. P. Tug. 1'inci Mknz. P. Tb. K.lığı
    DOĞUBEYAZIT AĞRI

İstanbul'dan Erzincan'a sabah uçak bileti buldum yarın sabah için 275 tl ye 9.30 da yolcuyum, gelen varsa eğer görüşebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habereditoru -- 10 Ağustos 2011; 13:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattraction

quote:

Sınıfım Muhabere...

sanırım tam aynı yere dusmusuz

bende sizinle beraber aynı yerdeyim acemilik ve ustalıkta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trabzone

Acemi Birlik | Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı
    ERZİNCAN

Usta Birlik | 1'inci Mknz. P. Tug. 1'inci Mknz. P. Tb. K.lığı
    DOĞUBEYAZIT AĞRI

İstanbul'dan Erzincan'a sabah uçak bileti buldum yarın sabah için 275 tl ye 9.30 da yolcuyum, gelen varsa eğer görüşebiliriz...

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı 
    Sınıfı TANK 
    Statüsü Kısa Dönem Er 
    Branşı - 
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı 
    ERZİNCAN 
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 25'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. Tnk. Tb. K.lığı
    OLTU ERZURUM
    -------------------------

Bende cuma sabah 9.30 ucagiyla erzincana gidiyorum......havaalaninda karsilasiriz gelecek olanlarla. Birlige de beraber gideriz, benim ogrendigim kadariyla havaalanina 15 dk mesafedeymis ya taksi ya da carsiya gidip otobus yapmak gerekiyormus

ana konuya yazdim ama tekrarlayayim netteki bilgilere guvenmeyin mutlaka tel acin ben thy sitesinde dolu gorurken telefonla bilet alabildim dun gece

Erzincan egitim birligi ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur

• BAKIN ARKADAŞLAR, FORUMUN BAŞKA BİR SAYFASINDA ERZİNCAN İÇİN BU BİLGİLERİ VERMİŞ AKRADAŞ BENDE AKTARIYORUM.....:

^^Erzincanda 301 kısa dönem askerlik yaptım vatanın her karış topragı kutsaldır askerlik yapılır.erzincanda 59.topcu er egitim tugayı hakkıında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.genel olarak 3 kısıma ayrılır 1.kısım karargah 2. kısım çavuş talimgah 3. kısım toper topcu er egitim ben er egitimdeydim aralık dönemi gittim avantajları var mesela tertip olayı yok her işi temizlik vb işi acemiler yapar bu konuda rahatsınız sürekli etrafınızda size komtanım diyen askerler olur.dez avantajı 28 kişilik manganız vardır egitiminden sorumlusunuz acemilerle kalkar acemiler yatar siz çapraza çıkarsınız çavuş olmaya heves etmeyin bu sefer 4 takım 20 manga ve 60 civarında usta askerin yükü üstünüzde yani nöbetçi çavuş luk bekliyor sizi her kes yatar sen sayarsın 12 00 da yatarsın sabah erken kalkar sayarsın zaten sayı saymaktan gece asker sayarsınız merak etmeyin.zevkli eger siz zevk almak istiyorsanız insanlar tanıyorsunuz degişik degişik her yerden zor kısa dönemleri sevmezler rütbeli ve uzun dönem askerler.ama unutmayın sakın üstünüzle lavbali olmayın espiri yapmayın kendinizi kasmayın ve sayılı gün çabuk geçer maç yayınları vardır yemekhanelerde ve herşeyinizi alın gidin bere eldiven iç kazak içlik boyunluk bu söyledigim kış şartları içindir sizden önce acemiler teslim olmuştur kantinde ne var ne yok almışlardır siz bizde kalmadı 10 gün soguk havada en son 25 yılın sogunda buz gibi g 3 leri tutk eldivensiz unutmadan internet imaknınız vardır cafe var 20 makinemi yanlış hatırlamıyorsam kısa dönemler bakıyor internete bu çok öenmli sakın acemilere yüz vermeyin satarını isterler vatan sizelre emanet allah yardımcınız olsun hayırlı teskereler..... ^^

BU ARADA ADANADAN HAREKET EDECEK ARKADAŞLAR İÇİN TELEFON NUMARAMI VERİYORUM. 11.08.2011 GÜNÜ SAAT 16.00 DA METRO TURİZM İLE HAREKET EDECEĞİM, TELEFON NUMARAMI VEREYİM SİZLERE HABERLEŞELİM,
    0 507 265 61 38

• quote:

Orijinalden alıntı: candeLa

quote:

quote:

Sınıfım Muhabere...

hocam benım yer 8'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
    - ELAZIĞ sızınde mı oyle yoksa dıger arkadas ıle mı aynı ? :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sınıfım Muhabere...

benim diğer arkadaş ile aynı : 8'inci Kor. Mu. Bl. K.lığı
    - ELAZIĞ

çünkü bizim sınıflarımız da aynı diğer arkadaşla.sen piyadeymişsin.biz muhabereci.

ama hepimiz 8.kolordu komutanlığı içerisinde olacağız.Sonuçta bu bir kolordu yerleşkesi ve çok büyük bir yer :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sınıfım Muhabere...

benim diğer arkadaş ile aynı : 8'inci Kor. Mu. Bl. K.lığı
    - ELAZIĞ

çünkü bizim sınıflarımız da aynı diğer arkadaşla.sen piyadeymişsin.biz muhabereci.

ama hepimiz 8.kolordu komutanlığı içerisinde olacağız.Sonuçta bu bir kolordu yerleşkesi ve çok büyük bir yer :)

anladık bıtlı pıyadeyız dıye ezmeyın bızı :)) saka bır yana hayırlısı olsun hocam ınsallah benımde dustugum yer ıyıdır . tam acılımı ve gorevı hakkında bır bılgınız varmı ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.