8'inci Kor. Mu. Bl. K.lığı benim candela ile aynı Orda görüşürüs... Aynı dönem askeris ne de olsa :) ismim yavuz bakım çalışması nedeniyle siteden emsaj atamadım...
Arkadaşlar, tugay içinde iş bankası atm si var mıdır bilgi edinen oldu mu?
Orada askerliğini yapan bir arkadaşımın dediğine göre içerde İşbankası atmsi varmış..
quote:
Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan
Arkadaşlar, tugay içinde iş bankası atm si var mıdır bilgi edinen oldu mu?
şu adreste yazana göre içerde iş bankası atmsi var.
hmm süper o zaman çok para götürmeye gerek yok, bankamatiği alsam yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: ZHero
Orada askerliğini yapan bir arkadaşımın dediğine göre içerde İşbankası atmsi varmış..
"orada askerliğini yapan bir arkadaşiniz" ile görüşme ya da bilgi alma şansimiz var midir :)
Maç yayını ile internet süper yahu çok sevindim, kara kara düşünüyordum bilbao maçlarını nasıl seyredicem diye.
quote:
Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan
quote:
Orijinalden alıntı: ZHero
"orada askerliğini yapan bir arkadaşiniz" ile görüşme ya da bilgi alma şansimiz var midir :)
Ben bayağı soru sordum, aklına takılan birşey varsa ben cevaplayabilirim yada yine irtibata geçebilirim. Oraya giderken muhakkak güneş kremi al dedi, kapıda uzunlar kapmasın diyede sakla dedi. Ve birde grip hapı götür dedi havası çok değişkenmiş onları da kapıda alabilirlermiş..
arkadaşlar bende yarın istanbuldan ankara aktarmalı olarak erzincana gelicem zaten asker olan arkadaşları saçlardan tanırız herhalde
Son anda Ankara'dan Erzincan'a uçak bileti bulabildim. Direk Erzincan'a geçiyorum ben de yarın 14.30 uçağıyla. Sanırım aktarmalı olan uçak da bu. Uçakta karşılaşırsak selam edin devrelerim. Saçtan tanırsınız zaten :D
ben de muhabereciyim. acemilik 59. topçu alayı, usta birliği 3'üncü Kor. Mu. işl. Bl. K.lığı. açılımını çözemedim ne demek acaba
Vay arkadaş, ne günlerdi!
bur@ku
kullanıcısına yanıt
bende 15 inde istanbuldan biniyorum 14.45 te anca varırım heralde:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme