Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: timu_fil

Acemi birliğinden usta birliğine geçerken 2 gün yol izni verdiler..

1 hafta izin kullandım 4 günde yol izni verdiler toplam 11 gün izin kullanmış oldum..

Şimdi benim bildiğim yol izni senede bir defa veriliyor.

Acaba acemiden ustaya geçerken kullandığımız yol izinleri yol izninden mi sayılmıyor yoksa bu kullandığım 4 günlük yol izni askerlikten sayılmıyor iznimden mi düşecek veya izni veren astsb. işi bilmiyorda o yüzden mi verdi ekstradan 4 gün yol iznini.. Yani ben 12 günlük isteğe bağlı iznimin 7 gününü mü yoksa 11 gününü mü kullanmış oldum

İşin doğrusunu bilen varsa aydınlatabilir mi?

11 gün izinliyken 4 gün şafak attı mı atmadı mı

teskere alırken 1-2 gun gec cıkarsın ve yol ıznı vermezler. Cunku senede bır defa yol ıznı verılır ve sen 2012 ıcın verılen yol ıznınıde kullanmıssın. Astsubay bunun farkında olmasa bıle evrakların subene ulastıkdan sonra eksık hızmet gunu olarak dosyana ıslerler 2 gunluk eksık hızmet ıcın askerlıge cagırılırsın. Bu arada askerlık subesınde cavusluk yapıyorum. Umarım anlatabılmısımdır.

• Beyler çıkış tarihimiz, yol izini hariç 17 ocakmı 18 ocak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dere35

Beyler çıkış tarihimiz, yol izini hariç 17 ocakmı 18 ocak mı ?

Yol izni 1 gün olanlar 18 ocak, yol izni 2 gün olanlar 17 ocak, yol izni 3 gün olanlar 16 ocak.(Tabi izin kullanmayanlar için)
  • Atarsa 51. Şafak sıkıştırmayı bıraktı çok şükür. 91/4`lerin yoğunluğu sayesinde şafak çabuk attı. Ufaktan dönüş planları bile yapmaya başladık. Uçak bileti falan vs.
  • şafak 51 oldu baya bir yedik askerliği 343. kd'lerin gelmesine ne kaldı ki :)
  • bitsin artık ben bittim beklemek inanın daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Atarsa Siirt (56)

Devreler şimdi hastaneden geldim, beni Isparta'ya askeri hastaneye sevk ettiler 20'lik 2 dişim çekilecek ve yanındaki 2 dişe kaplama yapılacak. Bu 20'lik dişler bildiğim kadarıyla ameliyatla alınıyor ve ciddi manada tırsmaya başladım. İstirahat veya hava değişimi tarzında bir şey verirler mi? Yoksa hadi çektik sen git Burdur'a mı derler bana?

Gömülü 20'lik diş yazıyor kağıtta. İnternetten baktığıma göre de gömülü olunca ameliyatla alınıyor.

3 gündür yemek yiyemiyorum, ağrıdan uyuyamıyorum lanet olsun diş ağrısına.

Off off.

Geçmiş olsun Ahmet. Sonuç ne oldu, ameliyat oldun mu, istirahat filan verdiler mi?

Enes şuanda Isparta çarşıdayım. SDÜ'ye sevk ettiler. Saat 13.30'da 1. dişi alacaklar ve 5 gün istirahat verecekler. Tabi yazıcı olduğumuzdan yatamayacağız ama en azından 5 gün terlik, pijama yatarım kalkar akşam işimi yaparım.

20 aralıkta da 2. diş için gelicem. Askeri hastane hikaye, ne hava değişimi, ne istirahat bana gelmiş diyor ki ben çekerim bu dişi. Albay bilmem ne yok çektirmem komutanım dedim sonra başka bi albay geldi bu çekilmez burda dedi.

Kaldı atarsa 49 tertip, senle beraber çıkmıştık İstanbul'dan yola hey gidi hey 110 gün olmuş.

• 343`lerin eli kulağında tertipler. Yedik resmen askerliği
  • Vallahi 3/2 bitti kaldı 3/1 aralık ayıda bitti mi tamamdır bu iş Bir zamanlar burda askere gitmek için hazırlıklar yaparken şimdi terhis zamanını bekliyorum zaman cok cabuk geçiyor inşallah böylede devam eder Atarsa 48(muğla)
  • buyuk cogunluk 18 ocakta cıkacagına gore o gun yaklastıkca ucak veya otobus bıletı bakmaya baslamak lazım...şaka gibi bitiyor askerlık az kaldı..
  • Dönüş biletini son ay almayı düşünüyorum. Her ne kadar 18. çıkış tarihi olsada ne olup ne olmayacağı belli olmaz.
  • Arkadaslar 1 ay kala teskereler hesaplanıyor personel sube onaylıyor buna takar yol ızın vs ler hesaplanıyor. Ondan sonra tam cıkıs tarıhı soylenıyor.Bıletlerı o zaman alın. Rıze/Hemşın j.karakolu gece santralcısı atarsa 48 :)
  • beyler ben bileti eylül 9'da aldım. Ne bilim o zaman kendimi daha iyi hissettirdi. şimdi bakıyorumda bilet fiyatları artmış. birde uçuşların saattleri değişmiş. şaka maka önümüzde bir aralık ayı kaldı. sonrası zaten bi şey kalmaz. herkese iyi teskereler
  • Kasım ayı da bitti Sıra aralıkta torunlarımız resmi olarak bugün asker sayılıyorlar iyi hissettiriyor bu gelişmeler insanı BütüN Devrelerime İZMİR/ESKİFOÇA'dAN Tekrar selamlar
  • acemilikte ve ustalıkta yapılan spor eğitimleriyle ilgili biir şeyler yazarsanız sevinirim

neler yaptırıyorlar? barfiks falan çekemezsen şınav çekemezsen ne oluyor? gerçekten merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snrfcn -- 1 Aralık 2011; 3:13:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snrfcn

acemilikte ve ustalıkta yapılan spor eğitimleriyle ilgili biir şeyler yazarsanız sevinirim

neler yaptırıyorlar? barfiks falan çekemezsen şınav çekemezsen ne oluyor? gerçekten merak ediyorum.

Eğer havacı olarak yaparsanız bunların hıcbırını yapmıyorsunuz..sadece tufeklı tufeksız hareketlerı yapıyorsunuz..usta bırlıgınde de eger egıtım olursa yıne soyledıklerımı yapıyorsunuz..
  • selam arkadaşlar hayırlı teskereler hepinize.

ben konyadan abdullah bende 343 gideceğim.

dün sınavımızı yaptık. bildiğiniz gibi saçma bişi.

her neyse bize ilk gün ilk hafta ne yapacağımızı

ilk hafta neler yapacagımızı anlatacak birisi varmı aranızda.
  • Bizim acemilik sadece 2hafta surdugu icin neredyse sadece torene hazirlanmistik. 2/81 Amasyadaydim ben. Valla bitti denetlemeler.Gozumde bitti gibi askerlik...
  • Daha dün forumda tartışıp hazırlıklar yapıyoduk. Şimdi bitirdik sayılır. Atarsa 45 beyler. Bi denetleme daha kaldı önümüzde o da biterse tamamdır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snrfcn

acemilikte ve ustalıkta yapılan spor eğitimleriyle ilgili biir şeyler yazarsanız sevinirim

Denetlemeye girip girmeyeceğine göre değişebilir. Biz denetlemeye girmeyeceğimiz için barfiks, şınav vs. sorun olmuyor. (Bunu "spor yapmıyoruz" olarak algılamayın. 3km koşuyoruz, ardından yine barfiks şınav vs. çekiyoruz ancak denetleme standardının altında kalmak sorun olmuyor. ) Ancak denetleme kadrosu için durum farklı. Herkes çarşıdayken siz spor yapıyor olabilirsiniz. Gideceğiniz birliğin denetlemesi geçmişse ne ala.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.