Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Aralıkta nihayet Çavuş oluyoruz:) Şafak 59. Sıkıldım, bıktım ama garip biçimde enerjiğim:)

3.Kolordu Muhabere Alayı 2.Tasmus Bölüğü Hasdal İstanbul
  • Atarsa 58 ama geçmiyor zaman bunaldım artık, evimi özledim lanet olsun bitsin de gidelim artık.
  • Bayburttan herkese selamlar beyler. 91/3 ler geldi rahatladık. bizim burada silah vermediler daha 91/3 lere. onları bir de nöbete dikdik mi tamamdır :)

hem şöför hem yazıcı olarak görev yapıyorum üstüne 3+2 saat nöbetim var. 2 saatlik nöbet gece.

bıktım artık bitse de gitsem eve
  • Atarsa 58 başka yok olsada benim vaktim yok
  • 91/3 zaten mevcudu yetersiz olan karakolumuza 1 tane yarım akıllı veren Burdur İl Jandarma Komutanlığı'nı kutlamak istiyorum... Çok faydası olucak o yarım akıllının...
  • Kıbrısta askerim kafam rahat denetleme şubatta

Ayrıca şafak 58

Uzun dönem askerleride nerden buluyorlarsa numune tipler çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 19 Kasım 2011; 13:29:57 >
  • kıbrısta olmadığınıza dua edin beyler şükredin
  • Arkadaşlar Ank. İL Jand. kom. olan var mı 341 ler kura ile çeşitli ilçe ve karakollara dağıldılar. Merkezde olupda rahat eden var mı ki ben eskişehir sınırındayım nerdeyse.
  • devrem uzun donemler konusunda katiliyorum ama az kaldi sabir...
  • Başımızdaki komutanda sıkıntı var, artık şafak sıkıştırıyor. ...
  • atarsa 62 dagitim izni kullananlar icin:D kullanmayanlar icin atarsa 55:D az kaldi az dayanin devrelerimm:D
  • Atarsa Siirt (56)

Devreler şimdi hastaneden geldim, beni Isparta'ya askeri hastaneye sevk ettiler 20'lik 2 dişim çekilecek ve yanındaki 2 dişe kaplama yapılacak. Bu 20'lik dişler bildiğim kadarıyla ameliyatla alınıyor ve ciddi manada tırsmaya başladım. İstirahat veya hava değişimi tarzında bir şey verirler mi? Yoksa hadi çektik sen git Burdur'a mı derler bana?

Gömülü 20'lik diş yazıyor kağıtta. İnternetten baktığıma göre de gömülü olunca ameliyatla alınıyor.

3 gündür yemek yiyemiyorum, ağrıdan uyuyamıyorum lanet olsun diş ağrısına.

Off off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 21 Kasım 2011; 11:32:34 >
  • Atarsa 55. Şafak hızlandı gibi sanki . Geceye geçtim çifter çifter atıyor şafak. Yeni acemileri de geliyor. Gündüz yoğunluğundan da kaçmış oluyorum.
  • 8. Anajet üssü kısa dönem var mı?Sağlık amirliğindeyim ben.Vet atğm.Okuyan bulsun beni ( komutanlar değil tabi :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Atarsa Siirt (56)

Devreler şimdi hastaneden geldim, beni Isparta'ya askeri hastaneye sevk ettiler 20'lik 2 dişim çekilecek ve yanındaki 2 dişe kaplama yapılacak. Bu 20'lik dişler bildiğim kadarıyla ameliyatla alınıyor ve ciddi manada tırsmaya başladım. İstirahat veya hava değişimi tarzında bir şey verirler mi? Yoksa hadi çektik sen git Burdur'a mı derler bana?

Gömülü 20'lik diş yazıyor kağıtta. İnternetten baktığıma göre de gömülü olunca ameliyatla alınıyor.

3 gündür yemek yiyemiyorum, ağrıdan uyuyamıyorum lanet olsun diş ağrısına.

Off off.

Geçmiş olsun Ahmet. Sonuç ne oldu, ameliyat oldun mu, istirahat filan verdiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: narzist

kıbrısta olmadığınıza dua edin beyler şükredin

Ben rahatım herkese nasip olacak değil tabii
  • Şafak Olmuş 53 bir ara ah şu 100 günü bir bozsak diyorduk günler geçiyor devreler öyle yada böyle şimdi torunlar facebook olsun burada olsun yenı sayfalar açmış onları görünce bizim daha askere başlamadan önceki tedirginliğim aklıma geliyor tebessüm ediyorum :) Çok fazla yazan arkadaş yok artık buraya belki imkanları yok Ben İZMİR/Eskifoça'da İnternetçiyim allahtan Kendinize iyi bakın inşallah kalan günleri kazasız belasız atlatırız.
  • Acemi birliğinden usta birliğine geçerken 2 gün yol izni verdiler..

1 hafta izin kullandım 4 günde yol izni verdiler toplam 11 gün izin kullanmış oldum..

Şimdi benim bildiğim yol izni senede bir defa veriliyor.

Acaba acemiden ustaya geçerken kullandığımız yol izinleri yol izninden mi sayılmıyor yoksa bu kullandığım 4 günlük yol izni askerlikten sayılmıyor iznimden mi düşecek veya izni veren astsb. işi bilmiyorda o yüzden mi verdi ekstradan 4 gün yol iznini.. Yani ben 12 günlük isteğe bağlı iznimin 7 gününü mü yoksa 11 gününü mü kullanmış oldum

İşin doğrusunu bilen varsa aydınlatabilir mi?

11 gün izinliyken 4 gün şafak attı mı atmadı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timu_fil -- 25 Kasım 2011; 3:44:07 >
  • Bitsede gitsek artık
    Atarsa 49 !
  • atarsa 50
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.