Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Norman Cook

Arkadaşlar, biz burada (3. Kolordu Muhabere Alayı, İstanbul) bırakın çavuş olmayı, rütbe düşürülerek Er olduk. Var mı buna benzer sorunlar yaşayan? Acemi birliğinden usta birliğine ne olarak geldiğimiz belli değilmiş...

Nasıl yani şuan sizin kolordu komutanlığında kısa dönem yapanlar rütbesiz er olarak mı görev yapıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvd1971

quote:

Arkadaşlar, biz burada (3. Kolordu Muhabere Alayı, İstanbul) bırakın çavuş olmayı, rütbe düşürülerek Er olduk. Var mı buna benzer sorunlar yaşayan? Acemi birliğinden usta birliğine ne olarak geldiğimiz belli değilmiş...

Nasıl yani şuan sizin kolordu komutanlığında kısa dönem yapanlar rütbesiz er olarak mı görev yapıyor ?

Evet, şu an "maraba eriz" hepimiz. Ancak komutanlar "bizim gözümüzde hepiniz çavuşsunuz" diyor:) Öyle garip, saçma bir durum işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pvd1971

quote:

Evet, şu an "maraba eriz" hepimiz. Ancak komutanlar "bizim gözümüzde hepiniz çavuşsunuz" diyor:) Öyle garip, saçma bir durum işte.

Bu durumda 15 ay yapan erlere emir de veremiyorsunuz değil mi :( ?

• "Emir" olayı çetrefilli biraz. Emir versek bile dinlemiyorlardı zaten. Çavuş, Onb. olmakla alakası yok. Ha bu durumda iyice "şaka konusu olduk" ama, Nöbetçi Onb. olduğum günler beni dinlememe gibi bir olay olunca çarpıyorum, bakmıyorum rütbeye falan. Yaş olmuş 27, onunda etkisi var tabii. Üst devrelerle, özellikle 90/3'lerle çok sıkıntı yaşıyoruz otorite konusunda ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

dağda askere kurşun sıkan teröristlerin davulla zurnayla karşılanıp 5 dakikada mahkemeleri yapılıp salıverilirken nöbette çelik başlığımı çıkardığım için 3 gün disco cezası aldım doğal olarak askerliğim de 3 gün uzadı artık ne bu ülkeye ne orduya sevgim ve saygım kalmadı adamı hain yaparlar kim bilir daha neler dönüyor lanet olası yerde geldiğimden beri işim rast gitmiyor zaten. adam beni yakalamak için 45 dk mevzinin arkasında beklemiş işte kahraman Türk subayları askerini içeri atmak için geecenin 1 inde buz gibi havada kendi askerine tuzak kuruyor hepinizin canı cehenneme her şeye rağmen atarsa 75...

7 güne kadar olan disco cezaları askerden sayılır.

emin misiniz siz 3 gün geç çıkacağınıza. bence çıkış gününüz değişmedi bunu bilin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

quote:

dağda askere kurşun sıkan teröristlerin davulla zurnayla karşılanıp 5 dakikada mahkemeleri yapılıp salıverilirken nöbette çelik başlığımı çıkardığım için 3 gün disco cezası aldım doğal olarak askerliğim de 3 gün uzadı artık ne bu ülkeye ne orduya sevgim ve saygım kalmadı adamı hain yaparlar kim bilir daha neler dönüyor lanet olası yerde geldiğimden beri işim rast gitmiyor zaten. adam beni yakalamak için 45 dk mevzinin arkasında beklemiş işte kahraman Türk subayları askerini içeri atmak için geecenin 1 inde buz gibi havada kendi askerine tuzak kuruyor hepinizin canı cehenneme her şeye rağmen atarsa 75...

emin misiniz siz 3 gün geç çıkacağınıza. bence çıkış gününüz değişmedi bunu bilin.

7 günden fazla oda hapsi alırsanız o zaman eklenir askerlik süresine. 3 günde birşey olmaz.

• evet öyle olması lazım. bu arada nöbette çelik başlığı çıkarmayacaksın arkadaş. kafana mermi yersen kim sorumlu olacak?
    batıdayım felan diye güvenme kendine, tehlike her yerde. unutma askerlik yapıyorsun. kurallarda da mantık arama.(yani sivil mantığını arama)

bu arada çelik değil komposittir o başlık.
  • Herkezin kurban bayramı kutlu olsun.afak 72 Bu arada çıkış tarihimiz 17 ocak degil mi arkadaşlar
  • 71
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecorduk

Herkezin kurban bayramı kutlu olsun.afak 72 Bu arada çıkış tarihimiz 17 ocak degil mi arkadaşlar

18 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

quote:

Orijinalden alıntı: emrecorduk

Herkezin kurban bayramı kutlu olsun.afak 72 Bu arada çıkış tarihimiz 17 ocak degil mi arkadaşlar

18 olması lazım

sevk tarihi 31 temmuz oldugu için 17 ocak diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

quote:

o dediğiniz olay maalesef benim için geçerli değil çünkü ceza disiplin mahkemesi tarafından verildi eğer bölük komutanı kendi gönderseydi sorun yoktu ama adamlar bildiğin mahkeme kurup sanki vatana ihanet etmişim gibi yargıladılar yani disiplin subaylının verdiği 1 gün bile uzatıyor askerliği bilginize

• Hepinizin bayramini kutlar saglik sihhat afiyet dilerim. Herkese hayirli teskereler dilerim. Allah sevdiklerinize kavustursun
  • Hepinizin bayramini kutlar saglik sihhat afiyet dilerim. Herkese hayirli teskereler dilerim. Allah sevdiklerinize kavustursun
  • şafak 70.... vuhuuu. günler geçiyor mu ne
  • atarsa 70 artık canımıza yetmiş.
  • Atarsa 70!

2. kez telefonu kaptırdım ama yedekte 2 telefonum daha var. 90/3 veletler sizinle uğraşmaya devam. Sen benim telefonumu alırsan ben de seni 25 günün kalmasına rağmen gece 2-4 nöbetine dikerim. Gündüz de 4 saat devriye kitlerim neye uğradığını şaşırırsın.
  • Atarsa 68 olması lazım 2 gün teskere yol izni var yoksa benmı yanlıs bılıyorum... G.Antep / N.dağı...
  • quote:

Beterin beteri var sıkma canını yoksa iyice kötü olursun... Hatay iskenderun Kantin başkanlıgından selamlar
  • Bayramda millet çift çarşıya çıkar biz 1 kere çıkıyoruz. O da 3. gün.

343. dönem adayları Ankara'ya düşmemek için dua edin. Doğuda zor şartlarda olsak tamam diyeceğim imkanlar kısıtlı. Ama ülkenin başkentinde varlık içinde yokluk çektiriyorlar resmen. Dün kantine gittik kapalı. Neymiş kantinci evciye çıkmış. Yahu içinde binlerce askerin bulunduğu bir yer burası. Yok mu yedek askerin oraya bakacak..
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.