Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şafak dedi 86 bitiyor arkadaşlar dert etmeyin ;) haftaya cuma plakalar diyoruz :)
  • Ben de 341 K.D olarak Erzincan 3. Ordu İstihkam Savaş Taburu'nda askerliğimi yapıyorum. Tüm kısa dönem arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum. İnşallah kazasız belasız atlatırız.
  • şafak 85
    hadi daha çabuk geçsin şu günleeeer! ama düşündüğümden çabuk geçiyor. Daha sanki dün dedim çift haneli sayılara geçtik diye... şafak 99 diye seviniyordum. bugün 85...
  • İzmir Eski foça'dan tekrar selamlar plakalara düştük artık arkadaşlar ben 1 Ocaktan sonrasını saymıyorum askerlikten Bitsin de gidelim artık moduna gireriz artık herkese hayırlı tezkereler.
  • Bugün İzmir Askeri Hastane sevke gittim. O da İzmir Atatürk Araştırmaya sevk etti derken şafak 2 atmış oluyor kafadan. Gerçi sağlık her şeyden önce gelir
  • vay torunlara bak hele plakaya düşecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

vay torunlara bak hele plakaya düşecekler

:D ssonunda düştük plakalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Bugün İzmir Askeri Hastane sevke gittim. O da İzmir Atatürk Araştırmaya sevk etti derken şafak 2 atmış oluyor kafadan. Gerçi sağlık her şeyden önce gelir

bende su an sevklı olarak izmir ask. Hst.deyim. şafak atmak gunler gecmek bilmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpertunga

quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Bugün İzmir Askeri Hastane sevke gittim. O da İzmir Atatürk Araştırmaya sevk etti derken şafak 2 atmış oluyor kafadan. Gerçi sağlık her şeyden önce gelir

bende su an sevklı olarak izmir ask. Hst.deyim. şafak atmak gunler gecmek bilmıyor.

Beni dün İzmir Atatürk Araştırma`ya sevk ettiler. 3 günlük hastane macerası sonunda 1 haftalık yatak istirati verdiler. Bacağımdaki sorunun benzeri meydana geldi. 1 hafta ordan, bayram, ara dönem derken şafaktan baya bir gidecek. Gitsin kurtulayım. Askerde hastalıkla uğraşmak zor oluyor.

• Bütün 341 kısa dönemlere selamlar TUZLA İSTANBUL
  • Atarsa Kilis, tüm devrelerime selamlar.
  • Herkese hayırlı teskereler.Atarsa 80 Plakalarada düştük sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTB -- 29 Ekim 2011; 14:16:14 >
  • ?? 327 ler vardı bizim zamanmzda vsy beh :D
  • izmir narlıdere ege ordu.. evci iznindeyim..79 diyebiliriz artık herhalde...

izmire düştük diye sevinecek olan varsa fazla sevinmesin :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedenoglu

Ya arkadaşlar biri şu usta birliğinde il jandarmalarda kalma olayı nasıl oluyor açıklasın lütfen bize soracaklar mı kafalarına göremi dağıtacaklar yoksa ?

il jandarma komutano kura çeker. kurada
    - İl jandarma komutanlığı
    - Cezaevleri
    - Ve o ile bağlı ilçe jandarma komutanlıkları olur.

Kuradan sonra ise
    il jandarma çıkarsa. oradada kalabilirsin. merkeze bağlı köy karakolundada (ufak bir kura daha olur)
    ilçe jandarmada ise eğer o ilçeye bağlı köy karakolunada gidebilisin
  • şafak 77
  • nöbetlerde şafak sıkıştırıyor baya

inşallah kazasız belasız biter askerliğimiz, zamanda çabuk geçer.
  • şafak 78
    şu iki ay da geçer değil mi? geçer geçer... HA GAYRET, IKINMAYA DEVAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertoPookito -- 30 Ekim 2011; 14:29:20 >
  • 3 Aylık Eğitim süreci bitti, Kuram Çanakkaleye çıktı.

2. Kolordu'ya Takım komutanı olarak atandık, hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.