dağıtım izni kullanmasaydım 100 sayardım bende ama neyse sağlık olsun. Şafak 107.
3 gün yol izni olanlar ve dağıtım izni kullanmayanların çıkış tarihi 16 ocak değil mi?
16 ocakı 17 ocaka bağlayan gece çıkabilirsin. Şafak atarsa 98. Geçmiyor günler geçmiyor
özel bir durum için izin kullanmam gerekti. komutanım sağolsun görevli olduğum yer için sıkıntılı olmasına rağmen izin verdi. motive edici birşey söyliyeyim size, inanın aynı sokaklardan mahalleden dün geçmiş gibiyim. zaman çok çabuk geçiyor yani. kalan 3 küsür ay da çabucak geçecek inşallah. bu arada psikolojik olarak kötü hisseden arkadaşlara tavsiyemdir; izin kullanın arkadaşlar. kısa dönemler izin kullanmaz klişesine uymak zorunda değilsiniz. çok iyi geliyor gerçekten. kötü yanı en fazla şu olur, sizden birkaç gün önce gidenler sivilleri giyip nizamiyeye doğru yol alırken arkadan bakmak biraz koyar, 1 saat sonra yine işinize devam edersiniz. zaten son 1 hafta askerlik yapmayacaksınız. torunlar gelecek, onlara işinizi öğreteceksiniz. nöbetler büyük ihtimal devriyeye düşecek zaten. birkaç gün erken çıkacam diye kasmayın kendinizi.
Tertipler bu askerlik bitmez :))) Fazla saymayalım 2 ay daha dişimizi sıkalım...:)
100'den düştünüz mü torunlar Geçiyor geçiyor vallahi.Ben askerliği unuttum misal
vay benim torunlarım vay sıkın dişinizi dedeniz gözlerinizden öper 329.Kd Çılgın manga komutanı :P
emnıyet ve muhafız boluğu kadar ıgrenc bır boluk olamaz ıcındekı bazı uzun donem mercımek beyınlıler de cabası cavus olup nobet yazıp duruyorlar psıkolojımı bozdular her gun 6 saat nobet olur mu ya
merhabalar, benim bir sorum olacaktı. ankara güvercinlik jandarma lojistik komutanlığında askerlik yapan arkadaşımı ziyarete gitmek istiyorum ancak bölük ünvan vs hiçbir ayrıntıyı bilmiyorum. komutanlığa gidip sadece ismini vererek arkadaşımı bulabilirmiyim ? acil yanıt verilirse çok çok iyi olur..
Günler öyle yada böyle bir şekilde geçiyor bazı dedelerimiz yazmış biz askerliği unuttuk diye forumda gün gelecek bizde unutacağız İzmir/ESKİ FOÇA' dan herkese selamlar Atarsa 95 Herkese hayırlı teskereler :)
quote:
emnıyet ve muhafız boluğu kadar ıgrenc bır boluk olamaz ıcındekı bazı uzun donem mercımek beyınlıler de cabası cavus olup nobet yazıp duruyorlar psıkolojımı bozdular her gun 6 saat nobet olur mu ya
O bişey mi, ben Ankara Merkez Komutanlığı'nda askerlik yaptım. Uzun dönemlerin devre boşluğu yüzünden günde 8 saat (Bi de başımıza AMM'yi sardılar) nöbet tutuyordum. 6 saat gene iyi.
arkadaşlar bana bir cevap verin lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: bullitt68
quote:
O bişey mi, ben Ankara Merkez Komutanlığı'nda askerlik yaptım. Uzun dönemlerin devre boşluğu yüzünden günde 8 saat (Bi de başımıza AMM'yi sardılar) nöbet tutuyordum. 6 saat gene iyi.
8 saat ha. Keşke bize 8 saat nöbet verseler. Hakkari cukurca'dayim. 12 saat nöbetimız var. Şuan tören dolayısıyla 6 saate indirdiler. Lanet olsun böyle düzene. Nereye şikayet edebilirim bunu birileri bi yol göstersın lütfen
Kısa dönem olmanıza rağmen günde 12 saat hakkaride nöbet mi veriyorlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras
Valla öyle. Bizim askerligın kısa dönemligı kalmadı pek. Burası acemi birliği dahil gördüğüm 4. Yer... Az önce mayın patladı 1 km ötemizde. Duyduklarımıza göre bi asker şehit olmuş yaralılar varmış. Helikopterler uçup duruyor aksamın bu vaktinde... Allah herkese sabır versin arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: hero4262321
quote:
Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras
Valla öyle. Bizim askerligın kısa dönemligı kalmadı pek. Burası acemi birliği dahil gördüğüm 4. Yer... Az önce mayın patladı 1 km ötemizde. Duyduklarımıza göre bi asker şehit olmuş yaralılar varmış. Helikopterler uçup duruyor aksamın bu vaktinde... Allah herkese sabır versin arkadaşlar...
allah rehmet eylesin kardeşim. bir şey soracağım sanırım foruma cep tel ile giriyosun. yasak değilmi cep telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: aslivorno
İzmir Eski Foça'dan Herkese selamlar Zaman öyle yada böyle bir şekilde geçiyor Eski Foça çok güzel bir yer Tümen komutanlıgındayım ve bulundugumuz yer denize sıfır çarşı izinlerimiz eğlenceli geçiyor buraya düşmeden önce çeşitli söylentiler vardı bizi ürküten ama geldikten sonra hiçte öyle bır yer olmadıgını gorduk Burada bizim devrelerimiz olan bana göre şanssız 341. asteğmen aday arkadaşlarımız var onları gördükçe yatıp kalkıp halimize dua ediyoruz bu dua edenler arasında uzun dönem askerler de var adamlar gecenin bir yarısında intikale gidiyorlar ve ertesi gün geliyorlar 5/10 km kosuyorlar tam teçhizat falan :) Askere gelmeden önce takip ederdik bu forumu ne olucaz diye bir muaamme vardı herkese hayırlı teskereler tekrardan
Sizin tümen araçlarını kaydedip durmaktan fenalık bastı. Bkz: Nizamiye çavuşu
lan geçmiyo günler arkadas:@ atarsa 98 daha da yok bitsin artık yaaaa:(
quote:
Orijinalden alıntı: LaViTz
lan geçmiyo günler arkadas:@ atarsa 98 daha da yok bitsin artık yaaaa:(
Atarsa 92 kardeş izin mi kullandın sen
beyler şu çıkış olayını anlayamadım ben ya şimdi biz 17 ocaktamı çıkcaz 1 gün yol iznim var 16 ocak sabahı.. buna hazırladım kendimi. bir gün daha fazla yapmamak için her türlü merciye gidebilirim