Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birliğine döner, birliğinde tamamlarsın.

343! Neredesiniz beyler? Yolunuzu gözler olduk. Çok bekletmeyin aman bizi!:)
  • geliyoruz az kaldı :)
  • 343 ler öpsün sizi :D ne sıkıntı oldu bu ya acemilik te kısa sürecekmiş bizim
    artık şafak ta atmaz coni moni karanlık filan
  • beyler torun sevgisi bambaşka olurmuş. nerde bu 343 ler yahu :D
  • Torunlar şu saatlerde evde volta atıyorlardır aynı 10 Agustos zamanı bızım yaptıgımız gıbı en azından benım yaptıgım gibi :) Azala azala kaldı 38 gün Bu şafaktan sonra ben mi volta atayım Devrelerim :) Eski Foça İnternet salonu görevlisinden bütün devrelerimin yanaklarından Torunlarımın Gözlerinden Öperim :)
  • Evet biletler.Yardırmaya hazır mısınız? edirne süloğluna düşenler irtibata geçsin.ve sabir hakkinda biseyler okusunlar.12 den sonra:38 :-)
  • Evet biletler.Yardırmaya hazır mısınız? edirne süloğluna düşenler irtibata geçsin.ve sabir hakkinda biseyler okusunlar.12 den sonra:38 :-)
  • Şafak demiş 39, şu anda da evciyim. Keyfim yerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeks64

Evet biletler.Yardırmaya hazır mısınız? edirne süloğluna düşenler irtibata geçsin.ve sabir hakkinda biseyler okusunlar.12 den sonra:38 :-)

p.tğm.şükrü kahraman'a rastlandın mı bari oralarda :)
  • Acemi birliği MANİSA Usta birliği KIBRIS olanlar için bilgi veriyim:

Acemi birliğiniz rahat geçecek soğuk olacak sipil dağının eteğindedir yağış bol olur ben nisan celbinde gitmiştim içlik giyiyordum o yüzden kendinizi sağlama alın. Yemekleri şirket yapar o yüzden askerin yaptığaı yemeklere göre daha iyidir. Gidince ve ya acemilikten çıkınca manisa kebabı yiyin muhakkak güzeldir :D onun dışında eğitim alacaksınız çok sıkıntı olmaz.

Kıbrıs KTBK KTKA 2.mknz p. tb. 2.mknz. p. blk. k.lığı olarak çıkmıştı benim ilk başlar biraz sıkıntılıydı (3-4 gün) daha sonrası alışıyorsunuz. seçmeler olmuştu ve orduevine seçildiydim iyice rahatladıydım ben. onun dışında kıbrısta yemekleri asker yapar sevmeyebilirsiniz büyük ihtimalle, su tuzludur duş ve ya banyoyu tuzlu su ile alırsınız. girne çarşıda gezilecek yerdir. yaşam türkiye'ye göre pahalıdır. hudut birliklerine gidenler ister çavuş olsun isterr onb. ister er nöbet tutar bol bol. en çok asker alan yer 28. ile başlayan yerdir. kıbrısa indiğinizde inzibatlar alır sizi havaalanın üst katında bekletirler geceye kadar yanınızda yemek aş su götürün kalın giyinin lefkoşa soğuk olur. ordan toplama merkezine gidersiniz orada artık kaç gün kalırsanız kalırsınız oradan da asıl birliklerinize dağıtılırsınız sizi birlklerinizden gelir alırlar daha sonrası askerlik işte 3 gün yol izniniz olur 16 mayısta çıkarsınız askeriyeden izin kullanmazsanız.

• kısa dönem devrelerim kaç sayıyor benim 1 sabit 91 kaldı 343'leri de yolcu edince askerlik biticek sayılır.
  • atarsa 36 :)
  • atarsa 40,343'lerin de konu açtığını gördüm ya o bile yeter bana:D:D
  • kardes durum ne oldu bende 12sinde ordayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: toran_aga

quote:

Orijinalden alıntı: apeks64

Evet biletler.Yardırmaya hazır mısınız? edirne süloğluna düşenler irtibata geçsin.ve sabir hakkinda biseyler okusunlar.12 den sonra:38 :-)

p.tğm.şükrü kahraman'a rastlandın mı bari oralarda :)

cık
  • ıslahiye topçu varmı ıslahiyeeee
  • batarsa:35 ;-)
  • Bitiyor diyebiliyorum artık çok şükür ne kaldı ki artık ? :)
  • atarsa 35
  • Şafak 38.

keşke 7 gün dağıtım izni kullanmasaydım

ama son ay yardırıcaz gibime geliyo, bizim denetlemelerimiz şubat ayında, yani ocak ayı denetleme hazırlığı ile geçicek.
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.