Şimdi Ara

3444 TL Bosch GSR 180-LI Matkap + GDX 180-LI Somun Sıkma Makinesi Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Güvenilir midir alınır mı hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baytar0614 B kullanıcısına yanıt

Site olarak sağlam ama satış sonrası soru işareti.Müşteriye atarlanan biyer...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Somun sıkma ile klasik matkabın teknik olarak ne farki var? ( -somun sıkma daha güçlü. Gibi yorum degil de teknik olarak fark ne )

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Bende 2si de var (dewalt) matkapın darbesi ileri geri şeklinde düşünün. Somun ise sağa sola darbe veriyor döndürürken.

Başka teknik bilgisi varmıdır bilmemde, tekerlek bijonunu normal matkapla sökemezsiniz ya matkabı yakarsınız motorunu ya da çok güçlüyle elinizi kırabilir.

• lastik değişen var mı hiç bu tip somon sıkma cihazıyla ? bijon anahtarını koyup üstünde zıplayıp 2 tane bijon yamulttum da bu makinayla çözebiliyorsak bi tane alıp arabaya atayım.

• estafine E kullanıcısına yanıt
    Aynı yöntemle (bijon anahtar üstünde zıplama) önce gevşeltip sonra da normal şarjlı tornavida ve uygun bijon ucu ile çok hızlı sökebiliyorum hocam.. bijon yamultan hiç duymamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 12 Aralık 2022; 0:29:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isok kullanıcısına yanıt

Bijonun kalitesi ve malzemesi dandik oluyor genelde. Stepnenin bijonunu komple yamulttum çöp oldu, 4 başlı anahtarı da yamulttum yine iş görüyor da demir kalitesi ve güç çok önemli. Kompresörlü tabancanın kapattığı bijonu açmak problem oluyor  

Bu arada 180 torkmuş yetmiyor yazmış arkadaşlar diğer sitedeki yorumlarda en az bi 250-400 torkluk lazım sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 12 Aralık 2022; 14:31:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.