Şimdi Ara

345 SEVİYELERİ NE KADAR DOĞRU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Denemeler kaliteli de oradaki seviyelere takılma bence, saçmalamışlar o konuda.
  • Fen hariç diğer derslerde güzel iş çıkarmışlar bence. Şu an piyasada en çok yaklaşanlardan bir tanesi bence. Daha yeniler. Zamanla fen de düzelir eminim. Apotemi de aynı şekilde. Senelerdir isim yapmış diğer yayınlardan çok daha iyi
  • ben mezun olarak söyliyorum bence o seviyeler tam yerinde ygs 2016 seviyesindekiler de aynı tıpa tıp benzer sorular trollere bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanaşığı48 kullanıcısına yanıt
    Yalniz 345 yeni değil, 3 senedir piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Yalniz 345 yeni değil, 3 senedir piyasada

Resimdeki sen misin?
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Diğer yayınlara göre yeni anlamında. 2 senedir kullanıyorum zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.denemenin 2016 ygs ile alakası yok

• Lady Gaga degil mi o

• ayranmadeni kullanıcısına yanıt
    Evet, seninki de James değil mi? Adamin mikrofonunu kıstılar Grammy'de.

• ilkini cozsum bugun 2,yi cozucem ilki fen hariç yazanlar dogru ve ilkinde mat suana kadar çözdüğüm denemeler arasinda 2016ya en fazla benzeyendi. Resmen mat 2016nin bi tik alti olmus cok basit cebir soruları vardi, problemleri uğraştırıcı ve 2016 tarzındaydı, bi tik altında diyorlar denemede bencede oyle vagon gibi yapılamayacak sorular sormamışlar benim 38,75 net vardi sorular ugrastiriciydi ama yapılamayacak soru yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 20 Şubat 2017; 10:36:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

ilkini cozsum bugun 2,yi cozucem ilki fen hariç yazanlar dogru ve ilkinde mat suana kadar çözdüğüm denemeler arasinda 2016ya en fazla benzeyendi. Resmen mat 2016nin bi tik alti olmus cok basit cebir soruları vardi, problemleri uğraştırıcı ve 2016 tarzındaydı, bi tik altında diyorlar denemede bencede oyle vagon gibi yapılamayacak sorular sormamışlar benim 38,75 net vardi sorular ugrastiriciydi ama yapılamayacak soru yoktu

Ben kesinlikle 1.'nin sosyal seviyesinin yazdığı gibi 2016 ygs seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Üstünkörü ve temel sorulardı. Felsefe ve dini ygsye yaklaşamazdı bile. Matematik problemleri ortaokul seviyesindeydi. Uğraştırıcı değil sadece 40-50 saniye yiyen sorulardı. Türkçe soruları da ygs seviyesinin biraz değil baya bir altındaydı. Anlam kapalılığı 0 denebilecek kadar azdı.

• pieceofme kullanıcısına yanıt
    Hic sorma, rezaletti ya. Ama lady gaga dinlemiyordum onceden onun performansini begendim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.