türkçe:paragraflar orta seviye,dil bilgisinde biraz zorlandım sosyal:her derse bilgi soruları eşit dağıtılmıştı yine orta seviye diyebilirim matematik:çok üst düzey değil ama çok basit de değil,şekilli soruları güzel klasik bir 345 denemesi fen:kolay-orta arası
bohemianrapsodiB
kullanıcısına yanıt
daha çıkmadı diye biliyorum hocam
repolarize
kullanıcısına yanıt
bahsettikleriniz kurumsal deneme mi
bohemianrapsodiB
kullanıcısına yanıt
Geçen seneden kalan hocam
-Shepard-
kullanıcısına yanıt
Her sene 3 4 5 denemelerin içeriğini tümden değiştiriyor mu? eğer tekrarlayan sorular varsa almayalım denemeyi objektifliğini kaybeder öyle bir durumda. bilginiz varsa aydınlatınız
Türkçe bok gibi geldi bu denemede. Gürültü vardı (televizyon,pazar sesi vs.) ama bahane sayılamaz yine de. Çok fazla iki şık arasında kalıp yanlış yaptığım oldu. Özellikle Türkçe ve fende. Hatta o soruları işaretlerken kesin bu yanlış çıkacak diye işaretliyorum ve yuvarlak içine alıyorum soruyu fakat geri dönmüyorum soruya. Mallıktan kaçıyor öyle sorular .d
bohemianrapsodiB
kullanıcısına yanıt
Çok fazla değiştirmiyor 345 soruları. İnternetten çıkartma şansınız varsa çıkartın denemeleri. Ben öyle yapıyorum
bohemianrapsodiB
kullanıcısına yanıt
yok hocam geçen yılın 6’lı denemesi
-Shepard-
kullanıcısına yanıt
türkçede benim de ikilemde kalıp yanlış yaptığım çok oldu maalesef:(normalde 32-33 bandını pek düşmem şanslı olduğum zamanlarda 35-36 görüyorum ama bunda 28 geldi canımız sağ olsun😂
repolarize
kullanıcısına yanıt
Takribi olarak yksye benzer bir denemeydi gibi geldi bana. Reel netler olarak düşünülebilir nispeten
-Shepard-
kullanıcısına yanıt
katılıyorum,ayrıca 3. ve 4.denemeleri çözen arkadaşım onların genel olarak tyt’ye daha yakın olduğunu söyledi.yarın çözmeyi düşünüyorum 3.’yü umarım eski netlerime ulaşabilirim😂
repolarize
kullanıcısına yanıt
Paso deneme çözmek lazım hocam. Dönüp bakınca tytde hard konu çalışacağımıza deneme abanmak çok daha kârlı. Umarım istediğimize ulaşırız
-Shepard-
kullanıcısına yanıt
kesinlikle katılıyorum.zaten dil bilgisinin bir kısmı dışında konu eksiğim kalmadı tabiki mezun yılımda olmanın da etkisi var😂 tyt de genel olarak yaptığımız deneme kadar varız sınavda valla geçen yıl da gördüm bunu.umarım her şey istediğimiz gibi olur👍🏻
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme