Şimdi Ara

345 vs ÇÖZÜM 3D vs ACİL karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
12
Favori
10.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 345 vs ÇÖZÜM 3D vs ACİL karşılaştırması

Evet arkadaşlar bu ara forumda popüler olan bu kitapların karşılaştırmasını yapıyorum.

Öncelikle içerik;
    345 sınav ayarında kolay-orta bi soru bankası, ÖSYM’nin tarzını tutturmuş.
    Çözüm 3D sınav ayarında kolay-orta-zor bi soru bankası, ÖSYM’nin tarzını yakalamış sınav sorusu çözüyor hissiyatı veriyor.
    Acil, sınavın üstünde bi zorlukta orijinal sorular var ama tarz olarak ben tam ÖSYM hissi alamadım bunda şekillerin falan dizilişi de etkili oldu sanırım (daha hepsini çözmedim tabiki)

İkinci olarak video çözüm;
    Hepsinin video çözümleri var, 345 site üstünden acil ve çözüm uygulama üstünden çözüyor. Hiçbiri henüz tam hazır değil ama anladığım kadarıyla.

Üçüncü olarak kitap kalitesi;
    345 ve çözümün boyutları aynı acilin küçük, büyük boyutlu kitaplar çözme alanı açısından daha kullanışlı oluyor bence. 345 ve çözüm kağıt ve baskı kaliteleri güzel ama acil bu konuda çok kötü, kağıdı da baskısı da benim hiç hoşuma gitmedi.

Dördüncü olarak fiyat;
    kitapseçte fiyatları
    345 (38,40 tl) 416 syf
    çözüm 3d (39,20 tl) 360 syf
    acil (42,10 tl) 352 syf

Yani fiyat performans olarak 345 - çözüm 3d - acil sıralamasında. Acil hem en kalitesizi baskı ve boyut anlamında hem en pahalısı.

ÖRNEK SAYFALAR
    345:https://drive.google.com/file/d/1dPoYdgGXRZShcrQ-YIJSoecq5uSfeotk/view
    Çözüm 3D:https://drive.google.com/file/d/0B1hV0eJNcrHuYUNCMFRCUFlyc2J4RDJ1RVZlNDFQRGNISzl3/view?usp=sharing
    Acil:https://drive.google.com/open?id=1KbqXlht2wH-Jh1X1q64TfzBQwbpWLzM7

Sonuç olarak sınav odaklı olarak benim çözme sıralamam 345-çözüm 3d -acil olacak. Ben aralarından çözüm 3d ve 345’i eşit beğendim birbirlerini tamamlıyorlar, acil ise ilk 1000’e girmek istiyorsanız kendinizi zorlamak istiyorsanız ve zamanınız bolsa alınabilir.

• yararli olmus hocam saolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam apotemi de çok iyi bence
  • aristocratic_colonel kullanıcısına yanıt
    Apotemiyi ben de almayı düşünüyorum deneme konseptli olanı. Ondan video çözüm yokmuş ama herhalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dershane endemik tyt verecek. Üstüne acil almayı düşünüyordum. Fikriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence önce çözüm 3d ve 345i çöz

• Helal olsun bu tür faydalı içerikler artmalı up artık hep boş konular açılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özdebir 3d vs vs
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üçdörtbeş'in en sevdiğim yanı baskıyı ösym gibi yapması . soru bankası veya denemelerini çözerken sanki sınav sorusu çözüyorsun hissi veriyor cidden :D sırf bunun için ayt kitabını da alabilirim
  • Acil'i zamana yayarak çözün.Acil'i bitirmiş birine 3-4-5, çözüm kek gelecektir.

• 11mf kullanıcısına yanıt
    Acili zamana yaymak mantıklı, 345 yanında bence de kek kalabilir. Ama 3d çözen acili de çözebilir.

• abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam eksik çözümleri. Sadece ilk bölümü yüklü ama hocalara falan soruyorum yanlışları çözümlü olsa daha hızlı tabi
  • İşime yaradı teşekkürler. (Up)
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, 345 ve 3d baskısı ösym’nin aynısı. Bu konuda acil sıkıntılı ama, sorular iyi olsa da sınav hissi vermiyor.

• Pdfleri inceledigim kadariyla acil>345>cozum derim.

• 11mf kullanıcısına yanıt
    Peki zorluk olarak acil mi apotemi mi? Apotemi aldım en zoru o mu acaba içlerinde

• uruk hocam bir tavsiye isteyeyim hazır yakalamışken hocam 345 bitmek üzere tyt mat için kafamda max 2 kitap çözmek var 345i bitireyim mat bölüm denemesi+acili sene içine yayarak çözeyim diyorum. siz olsaydınız ne yapardınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 11 Eylül 2018; 19:36:52 >
  • Ben büyük bir hata yaptım galiba acil ile başladım ve daha 11e geçtim
    Öncesinde acil rejenerasyon denemeleri çözmüştüm
    Böyle devam etmeli miyim ?
    Acilde sayılar konusu bitti denklemlere geçtim

• Şimdi düşündüm de acille başlayarak hata mı ettim?
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Başladıysan ve zorlanmıyosan devam et bence. Zorlanıyorsan diğerlerini çözebilirsin acili sonra çözersin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.