Şimdi Ara

345 vs ÇÖZÜM 3D vs ACİL karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
12
Favori
10.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim fikrimi çalmışsın kardeş olmaz böyle ayıptır yaa
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    hahaha kalplerimiz bir ise bu hırsızlık mı oluyor?
  • Hocam pdf’lerde dikkat ederseniz çözüm tam bölüm yayınlamış, diğerlerinde genelde şekilli kısımlar seçilmiş. Benim görüşüme göre en orijinal sıralaması çözüm>acil>345.
  • abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    Benim internetim sınırlı. Çözümleri pdf li olan hangi yayın var mattan. Ayrıcaçözüm 3d nin 1 sorusu kaç mb yer hiç bilen varmıdır forumda.
  • Su an kafadengi tyt ile mesgulum kendisi orta-zor olarak geciyor. İnternette baktigim kadariyla 345'e herkes kolay vs demis. Siz olsaniz karekok tyt dahil bu dort kitapdan hangisini alirdiniz hocam? Kitaplara hakimsiniz diye soruyorum. Tesekkurler.
  • 345’in ösym tadında testleri hariç klasik ve genel olarak bence de kolay - orta bir kitap. Ben yine de çözülmesi gerekiyor diye düşünüyorum sonuçta sınav da çok zor değil. Karakök - 345 - çözüm 3d yapsan sınavda sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum hocam.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah199

Up
    çözüm 3d yeni baskısı 345 yayınlarından daha zor dimi hocam ? 345 üzerine çözülecek bir kitap yani 3d ?
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    Evet 345’e kıyasla baya daha zor çünkü 345 baya kolay bence. 3d’nin tamamı 345in ösym tadında orjinal soruları gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah199

Evet 345’e kıyasla baya daha zor çünkü 345 baya kolay bence. 3d’nin tamamı 345in ösym tadında orjinal soruları gibi
    345 sonrası acil veya apotemi almayı düşünüyordum ama 3d almak şart oldu :D sanırım tyt için klasik bir sb +345+3d + bolca deneme yeterli olacaktır.
  • Klasik soru bankası(karakök)+ 345(seviyen iyise almayabilirsin) + 3d ile full yapılabilir tyt’de bence
  • Merhaba. 345 birkaç konu dışında bitti sayılır. Acile başladım ilk 15-20 sayfa bitti. Kitapta sanırım 13 ünitede vardı. Her haftaya bir ünite koyarak ilerlesem çok zorlanır mıyım bu şekilde? Soruları gerçekten zihin açıcı. Bir yandan da AYT çözüyorum.
  • Bence zorlanmazsın
  • Tyt matematik için sadece 1 soru bankası almayı planlıyorum.

Acil benim ilgimi çekiyordu.Youtube da çözümmlerini yapan bir hoca var belki biliyorsunuzdur gerçekten iyi anlatıyor bu da ek bir puan bence.O hoca herkesin anlayacağı dilden anlatıyor diyelim.

3d çözüm ise soruları tam ösym tadında yorumlarını görüyorum her yerde.2 sini bitirmek isterdim ama ne bileyim 1 sb 1 ayda zor bitiyor zaten.

Bu konuda fikiri olan var mı? Sanki acil alırsam daha iyi olacak gibi.Bütün soruları çözersem sonra denemeye geçersem eksik olmayacak gibi geliyor.

Tabi bu işin formülünü yok.Tavsiyelere açıığım.Yeniden hazıralnıyorum
  • Kafdan sonra bunlardan hangisini çözmek uygun olur yorumu olan varsa lütfen yazsın
  • Tek kitap çözülcekse 3d öneririm ben. Acil sınava çok uygun değil
  • abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    kanıma girdiniz 3d alıcam :D
  • esen bitti, karekök bitiyör yerlerine aciller çözümler üç dört beşler geliyor. Ösym mantık ve muhasebe becerilerini ölçtüğü için çok zor kaynak kullanmak bana saçma geliyor, ama hedefin ilk 100 falandır en iyisini yapmak için çözersin, aksi takdirde biraz şov bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.