Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • moralinizi bozmuş gibi olmiymda sivil hayatta düzenli bi işi olmayan veya maddi durumu kötü olanınız varsa 1-2 ay sonra o özgürlük sevincini bırakıp niye geldim ben diye söylenecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 21 Ocak 2013; 0:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

347.ksd olarak şubeye ne zaman gideceksiniz arkadaşlar?Ben 10 gün erken çıktım tezkere tarihimden (rapor) terhis mahiyetinde sağlık izni ile çıktım.ne zamana kadar şubeye gitmemiz gerekiyor

???Cevap bekliyorum bileniniz var mı şube gelmene gerek yok dedi başından savmak için mi dedi acaba:)?
  • quote:

quote:

347.ksd olarak şubeye ne zaman gideceksiniz arkadaşlar?Ben 10 gün erken çıktım tezkere tarihimden (rapor) terhis mahiyetinde sağlık izni ile çıktım.ne zamana kadar şubeye gitmemiz gerekiyor

???Cevap bekliyorum bileniniz var mı şube gelmene gerek yok dedi başından savmak için mi dedi acaba:)?

kimse şubeye gitmiyor ben de hasta olduğum için gidemedim. bilgisi olan birisi cevaplarsa faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

kimse şubeye gitmiyor ben de hasta olduğum için gidemedim. bilgisi olan birisi cevaplarsa faydalı olur.

Kardeşler 343.dönemdim bende gitmedim şubeye, artık gidilmediği söylendi o zaman. Şubeye gidenlerin söylediği bu artık gitmeye gerek yokmuş, takmayın sizde boşverin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hlsp

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

Kardeşler 343.dönemdim bende gitmedim şubeye, artık gidilmediği söylendi o zaman. Şubeye gidenlerin söylediği bu artık gitmeye gerek yokmuş, takmayın sizde boşverin.

Bizde bölük komutanına sormuştuk, gitmenize gerek yok demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Bizde bölük komutanına sormuştuk, gitmenize gerek yok demişti.

Mayıs'ta geldim hiç uğramadım şubeye. Herkesin söylediği aynı, şubeye gitme muhabbeti kalkmış.
  • 17 ocakta özgürlüğüme kavuştum darısı 349. luların başına Aydın / Yenipazar'a düşmeyinde nereye düşerseniz düşün hadi kalınız sağlıcakla yüreğimle baş baş
  • ben gelirken personel şubenin komutanıyla konuştum. Öyle bir şey var dedi. Benim askerliğim bitti, selamın aleykum demek için gidin dedi ama gitmeseniz de olur dedi. Askerde bazı kurallar vardır ama kural hiç bir zaman uygulanmaz, askerliğini yapanlar bilir. o yüzden gitmeye gerek yok, ama işgüzarlar gidebilir. Bu arada hepimizin ve ailelerimizin gözü aydın. Darısı şuan silah altında olanların başına.
  • şafak dogan güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
  • beyler yol paralarını alan oldu mu?

ben ne acemi birliğinden usta birliğine giderken ne de terhis olurken ki yol harcırahımı almadım.

ikisi de verdikleri ziraat bankası kartına mı yatacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: get_low

beyler yol paralarını alan oldu mu?

ben ne acemi birliğinden usta birliğine giderken ne de terhis olurken ki yol harcırahımı almadım.

ikisi de verdikleri ziraat bankası kartına mı yatacak?

ben personel şubeyle konuştum çıkarken, maliye şubeye "emir yazdık hesaba yatıracaklar" dediler bana. Ama ben hesaba gidipte bakmadım. ocağın 15inde aralığın maaşını elden aldık biz. en geç önümüzdeki ayın 15inde paranın yatmış olması lazım.
  • beylerr hepinize geçmiş olsun okumadan geçmeyin ben yıkıldım gülmekten işte link

www.zaytung.com
    Zaytung Dergi - Zaytung İçtima (Ocak 2013)
    http://www.zaytung.com/dergi.asp?drgid=162

• arkadaslar hepımıze gecmıs olsun..su sube olayına bı acıklık getırelım ben cuma yada pazartesı gıdecem subeye ne olur olmaz bı ugrayalım soralım:D bu konuda bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen
  • ARKADAŞLAR SELAM, BİR SORUM OLACAKTI. 1986'LIYIM. TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ(4 YILLIK) MEZUNUYUM ANCAK DİPLOMAYI ŞUBAT 10 UNDAN SONRA ALICAM. ŞİMDİK EN YAKIN NİSAN CELBİ VAR VE BAŞVURU TARİHİ ŞUBAT 28-29 GÖZÜKÜYOR ANCAK BEN NİSAN CELBİNDE GİTMEK İSTEMİYORUM HEMEN GİTMEK İSTİYORUM YANİ ŞUBAT SONU MART BAŞI BUNUN İÇİN NE YAPMALIYIM. BİR DE DİPLOMAYI ALINCA ÜNİVERSİTE TECİLİ KENDİ Mİ BOZUYOR YOKSA BEN Mİ GİDİP BOZUCAM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIHOGDES

ARKADAŞLAR SELAM, BİR SORUM OLACAKTI. 1986'LIYIM. TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ(4 YILLIK) MEZUNUYUM ANCAK DİPLOMAYI ŞUBAT 10 UNDAN SONRA ALICAM. ŞİMDİK EN YAKIN NİSAN CELBİ VAR VE BAŞVURU TARİHİ ŞUBAT 28-29 GÖZÜKÜYOR ANCAK BEN NİSAN CELBİNDE GİTMEK İSTEMİYORUM HEMEN GİTMEK İSTİYORUM YANİ ŞUBAT SONU MART BAŞI BUNUN İÇİN NE YAPMALIYIM. BİR DE DİPLOMAYI ALINCA ÜNİVERSİTE TECİLİ KENDİ Mİ BOZUYOR YOKSA BEN Mİ GİDİP BOZUCAM?

arkadaşım hemen gitmek istiyorum diye bir olay yok. celp tarihi ne zamansa o zaman gidersin. şu anda en erken celp tarihi nisanda dolayısıyla nisanda gidiceksin. mezun olunca okul askerlik şubeye yazı gönderip okulla ilişkin kalmadığını bildiriyor ve tecilin kalkmış oluyor. diplomayı alınca askerlik şubeye git. gerekli işlemleri yaptır ki nisanda gidebilesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: knyemr25

arkadaslar hepımıze gecmıs olsun..su sube olayına bı acıklık getırelım ben cuma yada pazartesı gıdecem subeye ne olur olmaz bı ugrayalım soralım:D bu konuda bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen

Ben gittim şubeye . Evrakların gelmesi gerekiyormuş Şubat'ın ortasına doğru gel dediler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 347ydim ben de. 5 şubatta yurtdışına çıkıcam, çıkarken bir sorun çıkmaz değil mi ? bunların işi belli olmaz,bir sıkıntı çıkarsa elimdeki terhis belgesiyle çıkmama izin verirler değil mi en kötü ihtimal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

arkadaşlar 347ydim ben de. 5 şubatta yurtdışına çıkıcam, çıkarken bir sorun çıkmaz değil mi ? bunların işi belli olmaz,bir sıkıntı çıkarsa elimdeki terhis belgesiyle çıkmama izin verirler değil mi en kötü ihtimal?

Benim arkadaş çıktıktan 3 gün sonra, yani 21ocak'ta avrupaya gitti hiçbir sorun olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

Orijinalden alıntı: knyemr25

arkadaslar hepımıze gecmıs olsun..su sube olayına bı acıklık getırelım ben cuma yada pazartesı gıdecem subeye ne olur olmaz bı ugrayalım soralım:D bu konuda bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen

Ben gittim şubeye . Evrakların gelmesi gerekiyormuş Şubat'ın ortasına doğru gel dediler...

hangi evraklar?Ben terhis belgemin aslını milli eğitimew verdim göreve başlatma yazısı için?
  • Şimdi devrem mesaj attı. Askerlik şubesine gitmiş. "Yedeklik yoklaması tamamen kaldırılmış, şubeye gitmene gerek yok" yazıyor mesajda. Şubeye gidecek arkadaşlar teyit ederse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.