Şimdi Ara

3499 TL(sepette 3324 TL) Casper Nirvana i7-8550U 8GB 1TB Nvidia MX150 Full HD 15.6'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3499 TL(sepette 3324 TL) Casper Nirvana i7-8550U 8GB 1TB Nvidia MX150 Full HD 15.6"
    www.teknosa.com
    Casper Nirvana F750.8550-8T65P-G-IF Intel® Core i7-8550U 8GB 1TB Nvidia MX150 Full HD 15.6" Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/casper-nirvana-f75085508t65pgif-intel-core-i78550u-8gb-1tb-nvidia-mx150-full-hd-156-notebook-p-125033852

Resmi web sitesi:
    www.casper.com.tr
    Casper Bilgisayar | Senin Hayatın Senin Teknolojin
    https://www.casper.com.tr/casper-nirvana-f750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Ağustos 2019; 22:13:48 >

• Casper sıkıntılı marka arkadaşlar mümkün mertebe almayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %5 İndirimi Kaçırma! Bu Ürün Sepette 3.324,05 TL!
  • Çok iyi fiyat

• Kasa hariç sistem kaç lira olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane incelemesi yok. Ekran ips miş. Ssd alır takarım diyorum ama muhtemelen garanti dışı bırakacaklar.

• Fiyat çok iyiymiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: race_2007

Casper sıkıntılı marka arkadaşlar mümkün mertebe almayın
    Katılıyorum.

• kaliteli bir markadan i3 alın asperden i7 almayın.
    deknik destek 0
    ürün kalite performans 0
    ben aldım pişman oldum
    Allah düşmanıma bile vermesin dedikleri olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: WICARDO

Katılıyorum.

Alıntıları Göster
    Casperzedeler toplanmış

Almadan önce Fan, Kullandıktan sonra Ban!

• 6 ay önce aspire e 15 e5-576g-50gl aldım.. 3000 tl ye.. üstüne 350 tl masraf yaparak +8gb ram + 240gb m2 ssd taktım sistemi ssdye aktarıp 1 tb hdd depolama olarak kullanıyorum..

almamış olsaydım bu cihazı alırdım casper kullanmadım ama casperdan belli ki çok kişinin başı yanmış..
  • Özelikler güzel fiyata göre bence
    ben asus aldım çektiğim ızdırap bu markayı tavsiye etmiyorum

• casperın sadece reklamları iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Casperzedeler toplanmış

Almadan önce Fan, Kullandıktan sonra Ban!

Alıntıları Göster
    Hahaha hiç bir zaman casper fanı olmadım. Alırkende zaten tereddüt etmiştim ve yanılmadığımı gördüm sadece. Kasa dökülüyor, anakartın içindeki vidalar yerinden kopmuş vaziyette. Kapana açıla idare ediyoruz.

• Bundan 10 yıl önce aldığım laptopu 1 yılda çöp olmuştu aradan geçen yaklaşık 5-6 yıl sonrasında 2015 ve 2016 da i3 ve i7 olan 2 ayrı laptopunu aldım ve eşimle kullanmaktayım şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Sanki son zamanlarda çıkan modelleri fena değil gibi

• casper alinmaz
    tabletini ve laptobunu kullanan biri olarak kesinlikle önermiyorum

• Geçen sene Lenovo yoga 520 aldım. Işık sızması ve ölü piksel nedeniyle aldığım gün değişim istedim. Servis işi yokuşa sürdü. Değişim kabul etmedi, ekran değiştirmeye kalktı. Bende paramı zar zor iade aldım.
    Arkasindan Lenovo 720s aldım. Cihaz 6 ay sonra arıza verdi. Laptopu elime alınca kapanıyordu. Açılması için yine elime almam gerekiyordu. Servise ilk gonderdim anakarta lehim atıldı dediler. 1 hafta sonra tekrar gönderdim ekran değiştirdiler. Ama cihazı düşürüp köşesini yamultup gönderdiler. Bende 3. sefer aynı arızadan gönderdim.Degisim istedim. Yine degisim yapmadılar. Yine para iadesi aldım.
    Kisaca bu fiyata casper varken aynı özellikteki 720s 10bin uzerinde. Servis ve ürün kalitesininde üstün yanı yok.

• Bu fiyata başka marka i3 alın diyenlere bakmayın alınır mı alınır ihtiyacınız varsa bütçeniz kısıtlı ise.

• Bunu nasıl kaçırdım ya

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar piyasasında sadece casper ve lenovo yok. Bir çok farklı firma var. Elektronik ürünlerde arızalar olabilir. Kronik sorunlar da olabilir. Önemli olan arıza durumu başına geldiğin firmanın müşteri politikasıdır. Benim tecrübemde casper aşırı kötüydü, seninkinde lenovo da kötüymüş. Başka markalar tercih edin arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.