Bildirim
35.000 liraya kadar tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-otomatik-2005-mazda-3-dynamic-sdn-servis-bakimli-518472231/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba , tavsiye edilen araç gerçekten güzelmiş. Fakat ben de aynı fiyat aralığında ve kriterlerde otomatik hb araç arıyorum. Yeni konu açma gereği duymadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aveo
Aile aracıysa hyundai matrix olabilir ama özellikle belirtiyorum aile aracıysa.(bizde matrix kullanıyoruz fiyatları o aralıkta olsa gerek)
Konforu ve direksiyon hissiyatı pek iyi değil ancak motoru ve arka baş diz mesafesi süper.
Bunun dışında chevrolet cruze veya aveo çok güzel bir tercih olabilir.
Eğer aile aracı olarak kullanılmıcaksa sahibinden de 40bin tl ye alfa romeo gt vardı 3 kapılı filan çok güzeldi ona da bakabilirsiniz.
Bidahakinr konu açsrken daha fazla detayı yazmayı unutmayın . İyi forumlar.
2004 model dizel otomatik vites ford fiesta aracımız var 155 binde baski balata fren diskleri yeni değişti değişen parça yok fiyat 32 bin tl
Dilerseniz detaylari söyleyebilirim
Teşekkür ederim usta ama yüksek ihtimalle Ford düşünmüyorum. Evde babamın kullandığı araç Ford focus 14 model o yüzden farklı marka model bakıyorum. Hb ilk arabam olacak. Yine de teşekkürler aklımızda bulunsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shotput
2004 model dizel otomatik vites ford fiesta aracımız var 155 binde baski balata fren diskleri yeni değişti değişen parça yok fiyat 32 bin tl
Dilerseniz detaylari söyleyebilirim
ülkenin geldiği hale bak
sözüm size değil bu hale getirenlere -
Eyvallah hocam isteğinize göre aracı kolayca bulursunuz umarım
Vallahi hocam kusura bakmayın ama yanlış anlarım çünkü bu yorumun yeri burası değil bu yorumu yazabileceğiniz bolca alan var dh de dizel otomatik seçeneğinde ki en uygun araçlardan birisi fiesta
Bizim aracımız dan daha üstün daha temizi daha uygun fiyatlı bir dizel otomatik varsa buyrun paylaşın ki arkadaşta bilgilensin bende bilgileniyim
Vallahi hocam siz de kusura bakmayın da dediğiniz gibi olsa forum köşelerinde birden fazla konuda aracın reklamını yapmazdınız diğer arkadaş haksız olsa.
35 bine dizel otomatik Aveo düşünülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaKaradeniz -- 5 Mart 2018; 15:46:45 > -
Derdim reklam olsaydı birincisi sahibinden.com vb sitelere koyardım ikincisi bazı arkadaşlarımız in yaptığı gibi sanki kendi aracım değilmiş gibi "şu araç kaçmaz dediğiniz ilanlar" adlı konuya bu aracı koyardım üçüncüsü araç ile ilgili toplam üç arkadaşın konusuna mesaj yazdım bunların ikisi forumun ikinci el araçlarının paylaşıldığı konu başlığı diğeride bu arkadaşın konusu
Derdim reklam yapmak olsaydı ve bunu gizlemek olsaydı önceki yazdığım mesajları silerdim sizde bunu fark edemezdiniz... Haa son olarak istersen 100 milyar ver dizel otomatik aveo alamazsınız çünkü öyle bir araç YOK
quote:
Derdim reklam olsaydı birincisi sahibinden.com vb sitelere koyardım ikincisi bazı arkadaşlarımız in yaptığı gibi sanki kendi aracım değilmiş gibi "şu araç kaçmaz dediğiniz ilanlar" adlı konuya bu aracı koyardım üçüncüsü araç ile ilgili toplam üç arkadaşın konusuna mesaj yazdım bunların ikisi forumun ikinci el araçlarının paylaşıldığı konu başlığı diğeride bu arkadaşın konusu
Derdim reklam yapmak olsaydı ve bunu gizlemek olsaydı önceki yazdığım mesajları silerdim sizde bunu fark edemezdiniz... Haa son olarak istersen 100 milyar ver dizel otomatik aveo alamazsınız çünkü öyle bir araç YOK
arkadaşlar haklı
kendi aracınızı yazıp durmayın heryere -
Her yer derken tam açıklarmisiniz siz yöneticiye benziyorsunuz
Colt 150 bin km civarı bulunur sanırım
quote:
Her yer derken tam açıklarmisiniz siz yöneticiye benziyorsunuz
https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2470373
bak kendi profiline kaç tane konuya yazmışsın gör!
Heryerde senin arabanı görmek zorunda değiliz.
Yönetici de değilim ayrıca -
Ben ne mesaj attığımı biliyorum yukarıda da yazdığım gibi 3 konuya mesaj attim ikisi forumun ikinci el ilanların paylaşıldığı forum biriside burası her yere yazdığımı düşünmüyorum.
3 sene önce bu paraya 2007 honda civic elegance alırdın, hay gözünü sevdiğim piyasa.... -
Peki normal mi birden fazla konuda aynı aracı yazmanız ? Belki de koydunuz sahibindene falan nerden bileceğiz de bunun önemi yok. Niyetiniz farklı olsa da reklam gibi duruyor.
Cruze 2.0 ile karıştırmışım haklısınız Hocam. Konu sahibi arkadaştan özür dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaKaradeniz -- 5 Mart 2018; 15:47:25 > -
Normal olmayan nedir biliyormusunuz aynı kişinin açtığı birden fazla konulara aynı şeyleri yazmaktır öyle bir bahsediyorsunuzki sanki 30 veya 300 konuya aynı şeyleri yazmışım gibi veya alakasız konuya alakasız mesajlar atmışım gibi bahsediyorsunuz arkadaş benim sattığım araç fiyatlarinda araba ariyormus bende kendi aracımı önerdim bundan daha doğal ne olabilirki ben toplamda 3 mesaj attım bunların ikisi forumun ikinci el ilanlarının paylaşıldığı forum biriside burasi ve tekrar ediyorum niyetim farkli olsa idi daha önce attığım mesajları silerdim ve bunu göremezdiniz
İnternete koymadigimin kaniti olarak Sahibinden.com ve benzeri sitelere bakarsanız 2004 model dizel otomatik vites 150 bin km civari değişeni olmayan ford fiesta YOK daha önce koymadığimizin kanıtı olarak şunu soyleyebilirim daha önceki mesajlarima bakarsanız araç ile ilgili hiç bir şekilde bir paylaşımım yok
Son olarak bahsettiğiniz aracin en ucuzu 37 bin tlden başlıyor ve onlarda pert kayıtlı şanzıman arızalı araçlar temizleri 45 46 bin tl en az bundan bahsetmemin sebebi ise araç tavsiyesi konusunda çuvallamaniz ve bunu toparlamaya çalışıyor olmanızı göstermek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- arabaya klima taktırmak
- photon sahtesi nasıl anlaşılır
- chevrolet cruze çelik subap nedir
- nissan qashqai 1.2 kronik sorunları
- skoda octavia neden tutulmuyor
- telegram indirim kanalları
- km sorgulama
- tiggo 9
- pilotcar p2 city
- peugeot e 308 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X