Şimdi Ara

Nissan QASHQAI kafam karıştı arabadan anlayanlar yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.el Nissan bakıyorum kriterlerim 2018 ve sonrası olması 100.000 km altı olması. Ama şu motorlar iyice kafamı karıştırır oldu. Seçenekleri söylüyorum. Bilenler yorum yaparsa sevinirim. Şu motor alacağına bunu al bunun şuyu daha iyi gibisinden yorumlarınızı bekliyorum. Fiyatlar neredeyse yakın. Modeller ile ilgilide bilgilere açığım. İstanbulda kullanacağım genellkle.

1.2 DIG-T

1.3 DIG-T

• Paketler ile ilgili bilgilere açığım yazacaktım model belli qashqai :)

• Hocam j11 kasa 2018 den itibaren makyaj gördü dışardan bakıldığında sis farı vs değişti zannedersin ancak ses yalıtımına öncelik verildi camlar kalınlaştırıldı. ses izaolasyonu arttırıldı. ekran ve sürüş destekleri geliştirildi. Efsane seri 2018 -2019 j11 ler .

sonra kasa değişti bence yeni hali çok güzel olmadı. ve bir çok özellik kaldırıldı. Boş pakete döndü araçlar. Bugün Nissan almaya kalksam almam elimdeki tekna paket aracın özellikleri şuan en dolunun bir alt modeline tekabul ediyor...

• 1.500 üsttü araç bakıyoranız cupra modeli var çokda dolu Kasımda elimdekini verip onu almayı düşünüyorum. Ayrıca Nissanın 10.000 km bir baım saçmalığı can sıkıyor. Çok gezen biri olarak 1 yılda 3 kere bakıma girdim saçmalık.!

• Cokmu yakiyor bu.QASHQAI l.erin e-power olmayanlari acaba, Bende begeniyorum QASHQAI leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 5 Ekim 2023; 11:37:39 >
  • Öncelikleriniz nedir hocam? Bende 2020 1.5 dCi DCT Skypack var, ben gayet memnunum. Temelde önceki kasada 4 paket var; Visia, Tekna, Skypack, Platinium Premium Pack. Visia gerçekten boş bir paket tavan çıtası bile yok. Tekna orta pakettir ama doludur. Skypack ile arasında yanılmıyorsam cam tavan, anahtarsız giriş ve çalıştırma ile tavan raylarında veya difüzörde renk farklılıkları var. Platiniumda ise ek olarak koltuk ısıtma, kör nokta uyarı, deri koltuk ve jant gibi farklılıkları var. Ek olarak UEFA Edition, Midnight Edition gibi ek paketler var bunlar gerçekten dolu paketler.

1.6 ve 1.5 motorlar dizeldir, 1.2 ve 1.3 motor benzinlidir. Dizel motorlar Renault motorudur, benzinlilerde de yine Renault ortaklığı vardır. Piyasa olarak dizeli daha iyidir. Bir ara benzinlilerde yağ yakma ile ilgili şikayetler vardı ama kullanıcıları varsa daha doğru yorum yapar. Tek ve en büyük dezavantajı 10.000 kmde bir bakıma girmesi. Aynı motorlu Renaultlar 15.000'de bir girmelerine rağmen.

• Ben de makyajlı kasa kullanıyorum. 85000’de 1.5 dci manuel tekna. 47000’de almıştım. Genel olarak memnunum, mekanik bir sorun yaşatmadı şükür. Kalite hissi yüksek değil. Gösterge paneli çabuk çiziliyor, gözümü en çok rahatsız eden o. Dizelin yakıtı düşük. Ufak tefek trim sesleri var. Bakım aralığından bahsetmiş arkadaşlar, doğrudur, hatta aynı motorlu Kadjar nasıl oluyorsa 20000 bir bakıma giriyor. Teknolojik özellik bakımından eski kaldı. SUV’a geçiş için güzel araba.

Yeni kasası da abim de var. Çok büyük değişimler olmadı, genel hatları güncellendi. Önceki arabam Leon’du, o daha dolu ve kaliteliydi. Benim de Formentor’a geçme düşüncem var.

Skypack benzinli otomatik bakın derim. Fiyatlar yüksekse tekna da olur. Cam tavan ve anahtarsız giriş farkı var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 5 Ekim 2023; 21:10:8 >
  • Dizeller hakkında bilgim yok ama benzinli alacaksanız 1.3 benzinli motor çok iyidir,160 hp 270 nm tork ile çok iyi işler çıkarıyor.Bende 2021 1.3 kullanıcısıyım.Yeni kasa alabilirseniz daha iyi olur tabi,1.3 hibrit artı cvt ile çok daha az yakıyordur muhtemelen.bende yeni kasaya geçmeyi düşünüyorum.bu arada benzinlilerin bakım aralığı 15 bin km dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.