Arkadaşlar 2.el bir nova 7 wireless kulaklık aldım. Kulaklığı taktığımda kafamı sağa sola çevirince kulaklıklarda sağa ve sola gelen ses değişiyor dışardan gelen ses bile değişiyor. Ne yöne çevirirsem diğer yöne sanki ses geliyor çevirdiğim yöndeki kulagıma gelen ses azalıyor. Dışardaki trafik sesi içinde geçerli bu pcden bir video açtım youtubedan onda da geçerli ekranın karşısında ekrana bakarken sorun yok hafif kafamı sağa çevirince ses sola gidiyor sağa az geliyor. Dışardan gelen sestede sanki sağa çevirince sağ kulaklıga aktif gürültü önleme yapıyor gibi oradaki ses azalıyor. Bu nedir aşırı rahatsız etti beni bir özellik mi yoksa bir problem mi var? Dediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ses kasmayla alakası olan bir konu değil. Telefonuma bağlı müzik dinliyorum mesela kafamı hareket ettirmemeye çalışıyorum çok rahatsız etti.
Arkadaşlar selamlar,
2.el Nissan bakıyorum kriterlerim 2018 ve sonrası olması 100.000 km altı olması. Ama şu motorlar iyice kafamı karıştırır oldu. Seçenekleri söylüyorum. Bilenler yorum yaparsa sevinirim. Şu motor alacağına bunu al bunun şuyu daha iyi gibisinden yorumlarınızı bekliyorum. Fiyatlar neredeyse yakın. Modeller ile ilgilide bilgilere açığım. İstanbulda kullanacağım genellkle.
Arkadaşlar selamlar 2 gün içerisinde bir araca karar vermem lazım o yüzden sizden yardım istiyorum. Bütçem maksimum 1085000 TL . Ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi çünkü çok borca gireceğim. Şimdi araçları aşağıda iletiyorum.
Puretech motor corsa da yok anladığım kadarıyla. Ne kadar fark eder. Birde corsaları şuan bulabiliyorum ama peugeot için 1 hafta sonra bilgi verecekler. Hazır ay sonu olmadan faiz arttırımı uygulanmadan, yarın yani ayın 31inde bu işi bitirmek istiyorum ama peugeot beklemek mantıklı derseniz mecbur haftaya beklicem. Gerçieylül ayında direkt araç fiyatları değişir mi onu da bilmiyorum. Lütfen bu konuyu bi netleştirelim arkadaşlar. Mesela allure da 130 hp motor var ama bir milyon 48bine elagance almak saçma mı o zaman 100hp motorlu.
Peugeot 208 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 100hp EAT8 ( cam tavan yok) -------------------------------------- 997.000 TL
Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Elagance (çift renk metalik gri üst siyah cam tavan yok) ---------------- 1.048.000 TL
Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Elagance (çift renk metalik kırmızı üst siyah cam tavan var) ------------ 1.072.000 TL
208 ALLURE SELECTION 1.2 PureTech 130hp EAT8 ( cam tavan yok) ---------------------------------------- 1.085.000 TL
IP : makine.servegame.com
Port: 7171
Client : 8.6
Type : PVP
Site : http://makine.servegame.com
Tibia bilen arkadaşlar için yazıyorum. Otservlist.orgda uzun yıllardır bir türk serveri bulunmuyordu. Bu nedenle uzun uğraşlarımız sonucu stabil ve hatasız gerçek 8.6 mape sahip bir server oluştumayı başardık. Amaç katılımcı değil sadece eğlenmek eski günleri yad etmek. Zaten Türk bayrağı ile ekledik serverımızı 10 kişi oynuyor olsa büyük mutluluk olur bu nedenle :) Öyle milleti birbirinden daha üstün kılacak şekilde shoping, garip garip itemler falanda yok zaten. Orjinali neyse onu yapmaya çalıştık.
Server banko 3 ay açık. Sunucu vs ödendi. Aktif katılımcı 30 40 civarlarında olursa eğer 1 2 yıllık sunucu da alırız. Hatalar yada değiştirilmesini istedğiniz mekaninkler, speller, questler pz süreleri vs olabilir. Yazarsanız beraber düşünürüz. Hep birlikte değerlendirir değişiklikler yaparız.
Siteden kayıt olabilirsiniz. Önerim sitedeki download kısmına eklediğim ya editli clienti kullanmanız. Yada Otclienti kullanmanız. Bu şekilde Ip changer mc bot vs ilede ugrasmamıs olursunuz. Otclient içerisinde oldukça akıcı bir şekilde telefondan da oynayabilmenizi sağlayan Apk dosyası mevcut.
Şimdiden iyi eğlenceler :)
Not: Server PVP-E değil ancak kill to exp yapısıda mevcut. Yani tutarında adam kesmek önemli :)
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 140
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 9.709 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar