Şimdi Ara

Steelseries Nova 7 Wireless Kafamı Hareket Ettirince Ses değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.el bir nova 7 wireless kulaklık aldım. Kulaklığı taktığımda kafamı sağa sola çevirince kulaklıklarda sağa ve sola gelen ses değişiyor dışardan gelen ses bile değişiyor. Ne yöne çevirirsem diğer yöne sanki ses geliyor çevirdiğim yöndeki kulagıma gelen ses azalıyor. Dışardaki trafik sesi içinde geçerli bu pcden bir video açtım youtubedan onda da geçerli ekranın karşısında ekrana bakarken sorun yok hafif kafamı sağa çevirince ses sola gidiyor sağa az geliyor. Dışardan gelen sestede sanki sağa çevirince sağ kulaklıga aktif gürültü önleme yapıyor gibi oradaki ses azalıyor. Bu nedir aşırı rahatsız etti beni bir özellik mi yoksa bir problem mi var? Dediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ses kasmayla alakası olan bir konu değil. Telefonuma bağlı müzik dinliyorum mesela kafamı hareket ettirmemeye çalışıyorum çok rahatsız etti.

• Sağ üstten kaydırıp denetim merkezini aç. Yukarı aşağı oynatıp sesi ayarladığın yer var ya ona uzun basılı tut. Sağda stereoyu uzamsal yap diye bi şey var ona bas kapat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denetim merkezi derken denetim masası mı gg yazılımında biryer mi yoksa. eğer görselde eklediğim yeri diyorsanız burası zaten kapalıydı. hatta kulaklık bile kapalıyken yasıyorum bunu.

açtım bir fark yok sadece sesler bi garipleşti ama kafamı sağa sola cevirince kulaklara gelen ses değişmeye devam ediyor. Kulaklık kapalı bile olsa.

Steelseries Nova 7 Wireless Kafamı Hareket Ettirince Ses değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntertrtr -- 5 Ağustos 2024; 16:27:46 >
  • huntertrtr H kullanıcısına yanıt

iPhone'daki Denetim Merkezi üzerinden Uzamsal Ses ayarını kapatmanız gerekli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.