Şimdi Ara

35.000 ₺ 'niz olsa otomatik HB Ne alırdınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2008 Toyota Corolla HB falanda bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırıyorum ama 2004-2006 arası bulabiliyorum 35₺ 'ye kadar bütçeyle
    Ben zaten şuna karar verdim artık temiz düzgün araba İnternet'e düşmeden. Eşe dosta satılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kayınpederin 2006 model 50.100km'de beyaz sedan Toyota Corolla Terra'sı var. Kullanmıyor pek.. İlk sahibi, kazası yok. Sadece arka tamponun solunda sürtme var park halindeyken arkadaki otomobil çıkarken sürtmüş. yılda 1 kere Çanakkale Biga Aksaz'a, 2 kere Tekirdağ Saray'a, 1 kerede Antalya Kaş'a gider. Şehiriçi pek kullanmaz. Bir sorayım satmak isterse geri dönüş yapayım isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 13 Şubat 2015; 11:32:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konforlu, içi ve bagaji geniş, yakiti makul, 1.6 HDİ auto6r 308 memnun eder sizi.

• Kesinlikle auris

• HB arıyoruz ama

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Konforlu, içi ve bagaji geniş, yakiti makul, 1.6 HDİ auto6r 308 memnun eder sizi.

Bu arabayı gerçekten çok metettiker birkaçtane buldum auto6r nedir onu bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphaltrider -- 13 Şubat 2015; 13:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Kesinlikle auris

Aurisin kazalıları var 🙊

• quote:

Orijinalden alıntı: asphaltrider

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Konforlu, içi ve bagaji geniş, yakiti makul, 1.6 HDİ auto6r 308 memnun eder sizi.

Bu arabayı gerçekten çok metettiker birkaçında buldum auto6r nedir onu bilemedim

Otomatik sanzuman.

• Ben farklı bir model seçeneğinden bahsediliyorsunuz zannettim :)
    Teşekkür ederim bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphaltrider -- 13 Şubat 2015; 13:08:56 >
  • Honda civic hb 1.8 150 hp.35 milyar"a temizini zor bulursunuz gerçi.
  • Bana sorarsaniz esinizi otomatik aractan vaz gecirin. Su anki sacma sapan piyasada eli yuzu duzgun otomatik bir arabayi 35.000 e zor bulursunuz.

Bana kalirsa 3-5 daha cikmak kaydi ile ya da piyasayi surekli takip etmek kaydi ile astra h bakin.

İzmirde ozellikle bostanli taraflarinda cok tutan bir araba, izmirde parcasi da servisi de kolay bulunur o sebepten.

Bu arada biz de 2013 aralıkta 2013 model astra h kasayi sifir olarak 35.000 liraya aldik, azicik aranir ise bence 35 e otomatik bulabilirsiniz ki arabayi aldigimiz donemde otomatigi tam dolusu da 41.000 idi.

Ama dedigim gibi sacma sapan piyasa kosullari ve artik turk lirasi bes para etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bana sorarsaniz esinizi otomatik aractan vaz gecirin. Su anki sacma sapan piyasada eli yuzu duzgun otomatik bir arabayi 35.000 e zor bulursunuz.

Bana kalirsa 3-5 daha cikmak kaydi ile ya da piyasayi surekli takip etmek kaydi ile astra h bakin.

İzmirde ozellikle bostanli taraflarinda cok tutan bir araba, izmirde parcasi da servisi de kolay bulunur o sebepten.

Bu arada biz de 2013 aralıkta 2013 model astra h kasayi sifir olarak 35.000 liraya aldik, azicik aranir ise bence 35 e otomatik bulabilirsiniz ki arabayi aldigimiz donemde otomatigi tam dolusu da 41.000 idi.

Ama dedigim gibi sacma sapan piyasa kosullari ve artik turk lirasi bes para etmiyor.

Sözlerinize kesinlikle Katılıyorum !!!!!!!
    Çok denedim otomatik araçtan vazgeçmiyor ( daha önceki 5 aracımız otomatikti çünkü)
    35.000₺ ile tam Sınırda olduğumun farkındayım (şuanki balon fiyatlar karşısında)
    Dediğiniz gibi 5-6-7 neyse ekleyip Sıfır yada sıfıra çok yakın 5.000-10.000km bir araç alıcam
    Yada araç alma işini askıya alıcam
    Kendim dövizciyim fiyatların düşmeyeceğininde farkındayım kriz bile bekleniyo bu sene
    Kriz olursa şimdi 32-33 bin ₺ ilk Arabasına 40 bin ₺ isteyenler varya o zaman ne yapcaklar bakalım

• temiz astra h kasa 1.6 lpg veya 1.3 dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

temiz astra h kasa 1.6 lpg veya 1.3 dizel

1.3 motor'um o kasayı kaldırmadığını söylüyo herkes bende 1.6 bakıyorum deng gelirse hemen alıcam :))))

• asphaltrider A kullanıcısına yanıt
    astra f,g,h tüm kasaları deneme şansım oldu ailede de hala h kasa var hepsi de 1.6 lpg liydi. onun için dizelini bilemiyorum ama 1.6 gayet iyi. oturaklı bi kalkışı var aracın öyle ok gibi fırlamıyor belki onun için biraz ağır falan diyenler var ama otobanda yüksek süratlerde oldukça başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bawwgs33 -- 15 Şubat 2015; 0:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

astra f,g,h tüm kasaları deneme şansım oldu ailede de hala h kasa var hepsi de 1.6 lpg liydi. onun için dizelini bilemiyorum ama 1.6 gayet iyi. oturaklı bi kalkışı var aracın öyle ok gibi fırlamıyor belki onun için biraz ağır falan diyenler var ama otobanda yüksek süratlerde oldukça başarılı

Doğru diyorsun bende 2 yıl önce g kasa vardı 2003 enjoy otomatik full çok memnundum

• quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

1.8 type s alırdım sanırım.
    Tek dezavantajı şanzımanı biraz hantal gerisi mükkemmel bi araç.

Hayatımda gördüğüm en iğrenç tasarıma sahiptir kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

1.8 type s alırdım sanırım.
    Tek dezavantajı şanzımanı biraz hantal gerisi mükkemmel bi araç.

Hayatımda gördüğüm en iğrenç tasarıma sahiptir kendisi.

benimde gördüğüm en harika tarasrımlı compact olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.