Şimdi Ara

35.000 ₺ 'niz olsa otomatik HB Ne alırdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 35.000₺'ye kadar HB otomatik bir araç arıyorum siz olsanız ne alırdınız.
    İzmir'de yaşıyorum Evliyim ve 2.5 Yaşında bir kızım var. Aile aracı olarak kullanacaz.

• Ben 30bin lira bütçeyle otomatik HB bakıyorum. FIAT punto ve chevrolet avro ilgimi çekti ama hala karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin86

Ben 30bin lira bütçeyle otomatik HB bakıyorum. FIAT punto ve chevrolet avro ilgimi çekti ama hala karar veremedim.
    fiat bravo, dizeli zor bulursunuz o fiyata ama t-jet 1.4 turbo emotion paket çok iyi bi tercih olur
  • Eğer yakıt çok önemli değilse
    2009 civarı Mazda 2
    Eğer yakıt önemli ise Toyota Yaris Dizel
  • ersin86 kullanıcısına yanıt
    Chevrolet aveo benide çok cezbediyor bir kez kullanma imkanımda olmuştu ksk- yeni Foça arası çok beğenmiştim Donanım olarak Herşey var arabada sınıfına göre ama şuanki gibi olmayabilir 4-5 sene sonra satarken diye düşündüğüm için
    Emin olamadığım için ben uzak duruyorum
    Dana önce Türkiye piyasasına gidipte Çekilen DAEVOO gibi olur diye ( şuan kimse yüzüne bile bakmadığı için bu Araçların ) almaktan vazgeçtim yoksa ilk alacağım modeller arasındaydı Chevrolet aveo LTZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: asphaltrider

Chevrolet aveo benide çok cezbediyor bir kez kullanma imkanımda olmuştu ksk- yeni Foça arası çok beğenmiştim Donanım olarak Herşey var arabada sınıfına göre ama şuanki gibi olmayabilir 4-5 sene sonra satarken diye düşündüğüm için
    Emin olamadığım için ben uzak duruyorum
    Dana önce Türkiye piyasasına gidipte Çekilen DAEVOO gibi olur diye ( şuan kimse yüzüne bile bakmadığı için bu Araçların ) almaktan vazgeçtim yoksa ilk alacağım modeller arasındaydı Chevrolet aveo LTZ
    YENİ i10 1.0 STYLE OTM. (BENZİNLİ) 38.250 TL

Otopark.com'daki testini izlemelisiniz
  • ch@in kullanıcısına yanıt
    Trafikte gördüğüm bir araç ailemize küçük diye düşünüyoruz ama tavsiyeniz üzerine izliyorum şimdi
  • quote:

Trafikte gördüğüm bir araç ailemize küçük diye düşünüyoruz ama tavsiyeniz üzerine izliyorum şimdi
    1.8 type s alırdım sanırım.
    Tek dezavantajı şanzımanı biraz hantal gerisi mükkemmel bi araç.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 35.000₺'ye kadar HB otomatik bir araç arıyorum siz olsanız ne alırdınız.
    İzmir'de yaşıyorum Evliyim ve 2.5 Yaşında bir kızım var. Aile aracı olarak kullanacaz.

Hocam bence seat ıbıza 1.2 tsi dgs bulabilirsiniz..bagaj hacmi biraz daha büyük olsun diyorsanız fabia ya bakabilirsiniz.. bu araçlar yakıt olarak üzmez..muadilleri olan polo nispeten daha boş ve daha pahalı olur. corsa desen çok yakıyor..Fiesta nın powershitini bulabilirsen iyi olur..c segmentinde 2010 civarı yeni kasa megane fluence bulunabilir ancak bunlarda yakıt olarak 100 km de 9 litre civarı falan yakıyor edc şanzıman değiller galiba..toyota auris bulunabilir...2009-2012 civic 2008-2010 arası golf 5 6 ileri dgs bulunabilir,focus bulunabilir..yedek parça sorun değilse subaru ımpreza yada mazda 3 te alınabilir birde d segment olsun manuel de olsa olur dersen 2008 2009 mondeo de bulabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

quote:

Merhaba arkadaşlar 35.000₺'ye kadar HB otomatik bir araç arıyorum siz olsanız ne alırdınız.

Hocam bence seat ıbıza 1.2 tsi dgs bulabilirsiniz..bagaj hacmi biraz daha büyük olsun diyorsanız fabia ya bakabilirsiniz.. bu araçlar yakıt olarak üzmez..muadilleri olan polo nispeten daha boş ve daha pahalı olur. corsa desen çok yakıyor..Fiesta nın powershitini bulabilirsen iyi olur..c segmentinde 2010 civarı yeni kasa megane fluence bulunabilir ancak bunlarda yakıt olarak 100 km de 9 litre civarı falan yakıyor edc şanzıman değiller galiba..toyota auris bulunabilir...2009-2012 civic 2008-2010 arası golf 5 6 ileri dgs bulunabilir,focus bulunabilir..yedek parça sorun değilse subaru ımpreza yada mazda 3 te alınabilir birde d segment olsun manuel de olsa olur dersen 2008 2009 mondeo de bulabilirsin..
    fiat punto akar. o fiyata en iyi seçeneklerden biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

fiat punto akar. o fiyata en iyi seçeneklerden biri.

Alıntıları Göster
    Ben olsam Suzuki Swift 1.2 GL AT alırım ama sizin ihtiyaçlarınızı karşılar mı bilmem
  • Eğer aracın yaşı problem olmazsa ford focus titainum x HB. çok hoş arac
  • Peugeot 308 ve Fiat Bravo.
  • Astra j kasa alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystaliZ

Astra j kasa alırdım
    C sınıfı bir araç tavsiye ederim. ailenizle kullancaksanız güvenlik ön planda olmalı.

bu yüzden eksiksiz güvenlik donanımı olan honda civic hb veya mazda 3 öneririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2007-model-sadece-86.000km-de-orjinal-hatasiz-1.8-vtec-197024653/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-civic-1.8-sport-otomatik-199941629/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-2.el-ozan-dan-otomatik-vites-2005-mazda-3-sport-dynamic-199916485/detay

• quote:

Astra j kasa alırdım

Temiz Astra H Kasaya bile 40.000₺ çivarı istiyorlar J kasayı nasıl alıcaz
  • ikincş el makyajsız kasa bulunur bence :)
  • 2008 astra 1.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Ben olsam Suzuki Swift 1.2 GL AT alırım ama sizin ihtiyaçlarınızı karşılar mı bilmem

Suzuki düşünmüyo Değilim ama satarken işkence olur çok zarar ettirir diye korkuyorum
  • quote:

ikincş el makyajsız kasa bulunur bence :)

Bulursan haber ette kaçırmayalımfırsatı [8D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.