Şimdi Ara

35.000 ₺ 'niz olsa otomatik HB Ne alırdınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Hocam 1 ay önce yeni kasa 2011 c4 comfort hdı aldım 35000e km biraz yüksekti 98000 de ve manuel vites.Bana denk geldi aldım isterseniz bi bakın piyasaya bir iki fazla olabilir ama hem ekonomik ve genişliğine inanamayacaksınız.Bana göre performansı da iyi.

Ahhh ah! Bana kalsa manuel alıcam ne arabalar var ama eşimin aklını bir türlü çeleniyorum illa oto. Olucak diyo tutturdu
    Oto. Araç içinde paramız tam Sınırda
    Sizinde aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

• Arkadaşlar bu araç için ne söylüyorsunuz alınırmı parçası servisi çok mu pahalıdır ( Opel,Peugeot ) ya göre fiyatı normalmidir...

7 İLERİ OTOMATİK VİTES
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-7-ileri-otomatik-vites-199528822/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: asphaltrider

Arkadaşlar bu araç için ne söylüyorsunuz alınırmı parçası servisi çok mu pahalıdır ( Opel,Peugeot ) ya göre fiyatı normalmidir...

7 İLERİ OTOMATİK VİTES
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-7-ileri-otomatik-vites-199528822/detay

Kardeşim
    bu araca gireyim deme , seni üzer , mercedes sağlam vs diyebilirsin ama gerek bakımları , gerek yüksek kmsi olsun seni üzebilir

Sana en uygun aracı yazayım ben ,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-satilik-temiz-focus-hb-186900965/detay

hem geniş , aile için , hemde otomatik , hemde ford

Yani ne servisi üzer ne parçası , sıkıntı yaratmaz

LPG de taktırırsan çok güzel olur

Ben bunun 2010 modeli 75000km li kazasızını 30.000tl ye buldum almadım .

• quote:

quote:

Hocam 1 ay önce yeni kasa 2011 c4 comfort hdı aldım 35000e km biraz yüksekti 98000 de ve manuel vites.Bana denk geldi aldım isterseniz bi bakın piyasaya bir iki fazla olabilir ama hem ekonomik ve genişliğine inanamayacaksınız.Bana göre performansı da iyi.

Ahhh ah! Bana kalsa manuel alıcam ne arabalar var ama eşimin aklını bir türlü çeleniyorum illa oto. Olucak diyo tutturdu

Genelde kadınlar , geri kaçmasından şikayetçi, bu yüzden mi istiyor sizinki otomatik ? :)
    Benimkini ikna ettim
    Hill holder lı manuele :)

• bravo, golf, opel astra, mazda 3 yada minicooper
  • asphaltrider A kullanıcısına yanıt
    Net tavsiye 1.2 TSI 105hp 175 SEAT İBİZA bak emsal ilan =Araç bana ait değil bu arada galerici de değilim.hep soruluyor amaç sadece yardım etmek.http://www.sahibinden.c...7-ileri-194460043/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

quote:

Genelde kadınlar , geri kaçmasından şikayetçi, bu yüzden mi istiyor sizinki otomatik ? :)
    Benimkini ikna ettim
    Hill holder lı manuele :)

Bizimkisi vites'e karşı
    Ne yaptıysam olmadı benden daha çok kendisi kullanacağı için (hergün kızımızı o götürmek sorunda çünkü kreş'e)
    Bir ara ikna ettim gibi oldu düşün karar ver dedim.
    Çokta ümit'liydim tamam manuel olsun diyeceğinden.
    Şaşırttı beni düşündüm otomatik istiyorum dedi olay bu kısaca arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

bravo, golf, opel astra, mazda 3 yada minicooper

İlk Aracım Fiat marka idi çok sorunlar yaşadım ve nedense pekte beğendiğim bir aracı yok eh işte biraz punda var o kadar
    Golf 4 var eski olduğugunu düşündüğüm için almıyorum 5'ler fsi olduğu için almıyorum 6-7 kasaya param yetmediği için
    Astranın Manuel'i var ama otomatik yüksek model 2010 üstü ve düşük km yok olanlarda 40.000₺ civarı istiyo Mazda ve mini Bakım konusunda üzer diye düşündüğümden istemiyorum

• RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    Ilanı açmadı sunucum ama Bahsettiğiniz aracı biliyorum değerlendiricem teşekkürler

• skoda roomster

• quote:

Ilanı açmadı sunucum ama Bahsettiğiniz aracı biliyorum değerlendiricem teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibinden-kazasiz-c4-200210350/detay
    Daha temizi bulunur, olmadı c3 bakın daha ucuza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibinden-kazasiz-c4-200210350/detay
    Daha temizi bulunur, olmadı c3 bakın daha ucuza

Birsürü arabam oldu ama hiç dizel arabam olmadı
    100.000'den sonra dizel alınmaz mantığı var herkeste pek güvenememklede olsa soruyorum bu km'de dizel alınırmı mantıklımı ( ayrıca bu ilana 2 gün önce bakmıştım sırf bu nedenden es geçmiştim)

• 35000'e C segmentinde 2006-2007 tam otomatik Corolla olabilir, Fiat Punto olabilir ama otomatik şanzımanla nasıl yürüyor bilmiyorum, 2011 Yaris olabilir ama o dönem Mmt denilen rezil otomatik şanzımanla tavsiye etmem. Bunların dışında 1.2 Ibiza Dsg olabilir ama iyo araştırmak lazım onuda. Kolay gelsin, eşlere araba almak zordur :)

• Kesinlikle corolla hb tam otomatik size uyar , hem sifir sorun hem konfor hemde performans ve guvenlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

Kesinlikle corolla hb tam otomatik size uyar , hem sifir sorun hem konfor hemde performans ve guvenlik.

Temiz bulursam bakınıyorum İzmir dışından almakta istemiyorum zaten izinde alamıyorum patrondan

• Corolla hb veya civic hb

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

P.tesi gunu suzuki sx4 2011 model 39 binde tam otomatik 1.6 120 hp ilk sahibinden kazasiz boyasiz 33 bin tl ye anlastik alicaz ins.

Merhaba aldınızmı? Suzuki sx4'ü merak ettim memnunmusunuz biraz anlatırmısınız + ve - lerini

• asphaltrider A kullanıcısına yanıt
    Merhaba. hayir almadik ablam son anda vazgecti. hatta kaporasini bile vermistik. 2.eli zayif, parcasida pahali olur demis bi kac tanidigi oda vazgecmis. tertemiz aracti uzuldum acikcasi bu arada sizde arac bakiyodunuz sanirim bulabildinizmi ?

• ttfvol kullanıcısına yanıt
    Satıcılara güvenmediğim için bende Hâla bulamadım artık şu markanın bu modeli olsunda demiyorum temiz düzgün olsun farketmezz

Vardır herseyde bir hayır üzülmeyin daha güzel bir araç bulursunuz para sizde nede olsa iş sizde bitiyo

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.