Şimdi Ara

35.000 TL'ye Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir dostum ailesi için araç bakıyor bana da fikir danıştı aklımda 1-2 model belirdi fakat forumdaki sizlere de sormadan geçmek istemedim.
    Kriterler:
    Dizel, olmassa LPG
    Kesinlikle Manuel
    Sedan ve ya İçi geniş bir Hatchback
    10 yaşından büyük olmamalı
    KM 100.000'i fazla geçmemeli
    Fiyat Max. 35.000 TL
    Altı çok alçak olmamalı
    Baz donanım olmassa da tadından yenmez.

Araç küçük bir şehirde sürülecek, haliyle bazı markalar parça sıkıntısı da verebilir. Elde çok seçenek kalmıyor.
    Ben Accent Era mantıklı diye düşünüyorum, hatta bir miktar para da cepte kalabiliyor seçeneklere göre.
    Sizin öneriniz ne olurdu ve ya bütçeyi 'xx' kadar arttırıp şu model alınabilir dediğiniz bir araç var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 4 Ekim 2015; 0:44:41 >

• 10 yaşından büyük olmamalı dediniz heralde*

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlexRide kullanıcısına yanıt
    hemen düzelttim teşekkürler
  • Cruze araştırabilirsiniz bu arada , çoğu kriter uyuyor. Astra H de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexRide -- 4 Ekim 2015; 0:51:11 >
  • Hocam eğer araç bir süre sonra satılmayacak ya da aniden paraya çevirilmesi gerekmeyecekse piyasa arabası almasını önermem. Arkadaşınız Cruze bakabilir. Ağır bir arabadır ve atmosferik olması sebebiyle çok yüksek tork üretemiyor. LPG ile 10L civarı tüketiyor. Bazı arkadaşlar LPG takılmış Cruze'ların hararet yapabileceğini söylüyor ama öyle birşey yok içiniz rahat olsun. İç mekanda kullanılan malzeme kalitesi pek iyi değil ama kumaş kaplı olduğu için rahatsız etmiyor. Ağır bir araç olduğu için rüzgarda savrulmaz, yoldaki ufak bozuklukları hissettirmez. Yol tutuşu güzel. Parçası bol, Opelin Ecotec motorunu kullanıyorlar. LPG ile fabrika çıkışı alüminyum sübapları eritiyor araç ancak çelik sübaplar takıldığında böyle bir sorun olmuyor. Bagajı bir aile için yeterli büyüklüğe sahip, arka koltuklar da aynı şekilde.

• Megane 2 1.5 dci bakın 2006-2008 privilege olanlar donanım açısından iyidir, yerden yükseklik ve genişlik için zaten bulabileceğiniz en iyisi. 120-130.000 civarı çok rahat bulursunuz 35'e. Konforu da üzmez, tüple uğraşmaktansa dizel tercih edin.

• dostum aradigin arac focus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • focuslara baktım fakat titanium paketler 2005 sonrasında zaten 35.000i geçiyor, 3-4 tane vardı onlar da alınası cinsde değil. Trend pakette aşırı boş deniliyor o yüzden pek üstünde durmamıştım

Bu arada cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim, ben de babamın aracı olan Chevrolet kullanıyorum, Cruze önerdim ama bildiğiniz gibi şirket TR'den çekildiği için Chevrolet'lere artık elde kalacak değer kaybedecek araba gözüyle bakılıyor.

Megane'lere bakacağım teşekkürler.
  • Üstad bende dediğin gibi bir araç bakıyorum bu sıralar.. Hyundai i30 1.6 cvvtler çok ilgimi çekti. Seninde bi göz atmanı tavsiye ederim..

• Arka koltuk biraz dar ama o paraya sifira en yakin seat ibiza alinabilir
    Senelercede rahat rahat kullanir 15-20 bin km lerde bulursunuz

• bende bu fiyat aralığında bakıyordum halende bakıyorum 2007-2008 toyota avensis nasıl sizce ne düşünüyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-2013-cikisli-boyasiz-kazasiz-i20-229847183/detay

Max 25 bin tl değerinde bir araç.

• Hangi araç hakettiği değerde satılıyor söylesene bana

• lancer güncel kasa lpg tam uyum özellikle mıvec teknolojili motor, 10 airbag, mıtsubishi klima ve kalorifer, invite full donanım paketi, 1.5 motor, 2008 üstü, max tüketim lpgde 100 km de 9-10 lt lpg buna alternatif cruze bakılabilir.
  • Clio Symbol gibi B sınıfı bir sedan sizin işinizi görebilir. Sizin için örnek seçim yaptım bir inceleyin isterseniz.http://www.sahibinden.com/renault-symbol/dizel/manuel?hasPhoto=true&a711=true&a709=true&a4_max=100000&a11=true&price_min=32000&sorting=price_asc&viewType=List&price_max=35000
  • tüm öneri yapan arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.