Şimdi Ara

35.000 TL'ye kadar 0 KM Araç Tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dorukhan28

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Şu zamanlarda sıfır kilometre otomobil için baya sıkıntılı bir bütçe inşallah arzuladığınız,hoşunuza gidecek bir aracı bulabilirsiniz.

Aveo fiyatına göre cazip bir araç hala fakat malum durum insanın canını ister istemez sıkıyor.

Fakat derseniz ki ben bu aracı uzun süre kullanırım en az bir 4-5 yıl binerim,mantıklı bir seçenek gibi kaldı ki dizel düşünüyorsunuz bence dizel aveolar ikinci elde pek sıkıntı çektirmez. Fakat geçiş aracı olarak düşünüyorum derseniz biraz üzebilir.

Kağıt üzerinde fazla kilometre yapmıyor gibi duruyorsunuz dizel alma zorunluluğunuz yok gibi fakat sonuçta otomobil bu pek kestiremiyorsunuz ne kadar yol yapacağınızı ben ilk sene 11.000 küsür kilometre yaptım aracımın 2. senesini dolduruyorum bu sene ki yaptığım yol 17.000 kilometre.

Eğer uzun süre binerim diyorsanız Aveo mantıklı bir tercih olabilir.

Kısa süre kullanmak istiyorsanız piyasası iyi olan bir otomobil tercih edin,isteksiz bir tavsiye olacak fakat Symbol alıp geçebilirsiniz ayağınızı yerden keser satmaya kalktınız mı sizi üzmez.

Teşekkür ederim detaylı şekilde belirtmişsiniz çok Sağolun. Aslında hb bakıyoruz Aveonun sedan var şu anda sadece mecbur kaldık ona yönelmeye. Çekildiğinde piyasasının rover marka araçlar gibi olmasından çekiniyorum. Rover da sunrooflu otomatik vites arabaları 20 ye satıyordu piyasadan çekildi arabanın ikinci eli 6-7'ye düştü. Uzun sürede daha çok zarar ettirir gibi duruyor yoksa çok beğendim aracı özellikleri zaten full + full. Bütçemi zorlayıp Astra HB III de alabilirim ama o da 1.6 çok yakar diye korkuyorum ne dersiniz ?

İlk haberi duyduğumda bir aveo sahibi olarak ne yapacağını bilemedim hatta bir konu actım bilgisayara geçince atarım konunun linkini.

Her neyse olaylardan birkaç gün sonra chevrolet bayine gittim ve durumu aktardım sagolsunlar çok yardımcı oldular.

10 sene parca desteği sağlanacak dedi servis müdürü sağlanmazsa bile hic problem değil dedi chevrolet ile opelin ortak parçalarını anlattı hatta 2 tane test aracını servise çekip söktü ve kanıtladı.

Dediğine gore chevroletin parçalarının ℅70 i opel ile aynı ve uyumlu parçalar dedi.

Ben suanlık binme kararı aldım 5 yaşına kadar binmeyi düşünüyorum.

Sizi yanlış yonlendirmis olmak istemem fakat olayın şokunu atlattıktan sonra düşündüğümde parca sorunumuz olmayacağını anladım.

Rover battığı için ve yedek parca temini yapamadığı için bu durumlara düştü.

Astra güzel araçtır şehir içinde 10 litreye kadar yakabilir ama şehir dışında Üzmez asla.

Durumumuz ve imkânınız varsa mantıklı bir tercih aslında.

Ibiza 1.4'e ne dersiniz görüşünüz ne olur ?

Pek yollarda görmedim ben,test sürüşü de yapmadım sürüş dinamikleri v.s hakkında yorum yapamayacağım.

1.2 TSI manuel versiyonda gelseydi hem fiyat açısından çok cazip bir araç olurmuş.

Gidip bir inceleyin derim kötü bir araba olacağını düşünmüyorum yakıt konusunda tüm 1.4 atmosferikler ile aynı yakacaktır. (Şehirdışı:5.5-6.5 litre arası,Şehiriçi:7-9 litre)

Yakında ortalama 300 kilometrelik bir yakıt tüketimi konusu açacağım aracım ile ilgili ibiza da aşağı yukarı aynı yakar.

• Galiba bu satislarin cekilmesi yanlis anlasilmis. Rover gibi proton gibi kepenk kaapatmiyor bu firma. Sadece avrupada artik satilmayacak. Ama arac uretilmeye devam edecek. 5 sene sonra da olacak 20 sene sonra da olacak. Yeni modeli de cikacak yeni kasasi da cikacak. İstersen ozel getirtebileceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibiza da karar kıldık gibi. Hatta aldık gibi :) iyi fiyat aldık sensörde ücretsiz yaptık anlaştık. LPG taktırmam çünkü bir önceki aracımda inanılmaz çektim motoru bitiriyor resmen. Ne olursa olsun benzin tek tercih olacak bende.

• dorukhan28 kullanıcısına yanıt
    Henüz okeylemediyseinz 208 Active 1,2 VTi'a da bakın mutlaka.
  • quote:

Ibiza da karar kıldık gibi. Hatta aldık gibi :) iyi fiyat aldık sensörde ücretsiz yaptık anlaştık. LPG taktırmam çünkü bir önceki aracımda inanılmaz çektim motoru bitiriyor resmen. Ne olursa olsun benzin tek tercih olacak bende.

Hangi modeli? 1.4 style mi?
  • quote:

Ibiza da karar kıldık gibi. Hatta aldık gibi :) iyi fiyat aldık sensörde ücretsiz yaptık anlaştık. LPG taktırmam çünkü bir önceki aracımda inanılmaz çektim motoru bitiriyor resmen. Ne olursa olsun benzin tek tercih olacak bende.

hangi modeli ve ne kadar fiyat aldınız acaba ?
  • İbiza gayet güzel otomobil,iyi seçim yapmışsınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

1.4 referance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhan28 -- 22 Aralık 2013; 0:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

hangi modeli ve ne kadar fiyat aldınız acaba ?

1.4 referance için 29.500'e anlaştık.

• quote:

quote:

quote:

1.4 referance

35bin bütçeniz yok muydu? Niye boş olanını aldınız ki? Style modeli liste fiyatı 34600.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

İbiza gayet güzel otomobil,iyi seçim yapmışsınız hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim çok sağolun bir anda oldu ama hayırlısı oldu umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.4 referance

35bin bütçeniz yok muydu? Niye boş olanını aldınız ki? Style modeli liste fiyatı 34600.

İstanbul genelinde kalmamış durumda Style paketi. Referance'da bayilerde ya hiç yok ya 1-2 adet var. Birde Doğuş Otomotiv olan tüm markalara Pazartesi %2 zamlı fiyat uygulamasına geçiyormuş bir yakınımız satış müdürü volkswagen bayisinde elimizi çabuk tutalım istedik yoksa ben ekstra donanım ile bekleyecektim fakat onda da fiyat garantisi vermiyorlar kur garantisi vermiyorlardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.4 referance

İstanbul genelinde kalmamış durumda Style paketi. Referance'da bayilerde ya hiç yok ya 1-2 adet var. Birde Doğuş Otomotiv olan tüm markalara Pazartesi %2 zamlı fiyat uygulamasına geçiyormuş bir yakınımız satış müdürü volkswagen bayisinde elimizi çabuk tutalım istedik yoksa ben ekstra donanım ile bekleyecektim fakat onda da fiyat garantisi vermiyorlar kur garantisi vermiyorlardı.

Style modeli Bursa'da da yok.

• Bugün gittiğim doğuş otoda bir tane referance modeli vardı ama cidden boş ya...
  • Şu fiyata alınabilecek en iyi araç Ford Fiesta TDCI dır. Titanium Paketli.

2 inci tercihim Polo olurdu ama Fiesta daha dolu bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Şu fiyata alınabilecek en iyi araç Ford Fiesta TDCI dır. Titanium Paketli.

Fiesta titanyum dizelin 0 fyatlarından haberiniz var mı :)
  • quote:

quote:

2 inci el olarak tavsiyede bulundum. Sıfır olarak 43-44 bin lira civarı olduğunu bu bölüme az çok takıldığımız için bilmememiz anormal olurdu.

Sıfır Aveo'ya para harcanacağına temiz fiesta,polo daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 22 Aralık 2013; 0:37:51 >
  • hayırlı olsun. sürüş keyfi yaşatacak bir tomofil.
  • quote:

quote:

quote:

2 inci el olarak tavsiyede bulundum. Sıfır olarak 43-44 bin lira civarı olduğunu bu bölüme az çok takıldığımız için bilmememiz anormal olurdu.

Sıfır Aveo'ya para harcanacağına temiz fiesta,polo daha mantıklı.

İkinci ele 35bin vermeye cesaret edemem doğrusu. Heryer üç kağıtçı dolu. Anca tanıdığım bildiğim biri olursa alırım...Filo arabaları genelde dizel oluyor. Hele ki fiestalar... Km düşürüp satıyorlar. Birşey de anlayamıyorsun. Adamlar ustalaşmış bu işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

hayırlı olsun. sürüş keyfi yaşatacak bir tomofil.

Teşekkür ederim hocam çok Sağolun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.