Şimdi Ara

35.000 TL'ye kadar 0 KM Araç Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hali hazırda sahip olduğum LPG'li Fiesta'mı sattım ve yerine yeni bir araç alacağım. Sıfır km düşünüyorum ve istiyorum. Aile arabası olacak ve sakin kullanım diyebiliriz.

Şu ana kadar Chevrolet kafama yattı Aveo dizeli bayaa özelliği var 36bin tl. Ama Avrupa'dan çekiliyor olması her ne kadar partneri Opel de olsa düşündürüyor beni.

Bütçeyi aşırı zorlayarak Astra HB III 1.6 alabilirim ama o da yakıyor sanırım bayaa. Ben size kullanım detayımı söyleyeyim ona göre tavsiyenizi rica edeyim.

Haftada ortalama 40 km . Bazı haftalar kullanmadığımızda oluyor.

Ayda 4 kere yoğun köprü trafiği.

Yılda 4 defa 200 km şehirler arası yol.

Ve yakın mesafe git- geller.

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç düşünmeden aveo alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Hiç düşünmeden aveo alın derim

Hocam ikinci elde büyük zarar ettirecek gibime geliyor hemen satma düşüncem yok en az 5-6 sene fakat 2015 sonrasında piyasada komik rakamlara gidebilecek olması korkutuyor beni

• Şu zamanlarda sıfır kilometre otomobil için baya sıkıntılı bir bütçe inşallah arzuladığınız,hoşunuza gidecek bir aracı bulabilirsiniz.

Aveo fiyatına göre cazip bir araç hala fakat malum durum insanın canını ister istemez sıkıyor.

Fakat derseniz ki ben bu aracı uzun süre kullanırım en az bir 4-5 yıl binerim,mantıklı bir seçenek gibi kaldı ki dizel düşünüyorsunuz bence dizel aveolar ikinci elde pek sıkıntı çektirmez. Fakat geçiş aracı olarak düşünüyorum derseniz biraz üzebilir.

Kağıt üzerinde fazla kilometre yapmıyor gibi duruyorsunuz dizel alma zorunluluğunuz yok gibi fakat sonuçta otomobil bu pek kestiremiyorsunuz ne kadar yol yapacağınızı ben ilk sene 11.000 küsür kilometre yaptım aracımın 2. senesini dolduruyorum bu sene ki yaptığım yol 17.000 kilometre.

Eğer uzun süre binerim diyorsanız Aveo mantıklı bir tercih olabilir.

Kısa süre kullanmak istiyorsanız piyasası iyi olan bir otomobil tercih edin,isteksiz bir tavsiye olacak fakat Symbol alıp geçebilirsiniz ayağınızı yerden keser satmaya kalktınız mı sizi üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Hiç düşünmeden aveo alın derim
    Yılda yapacağınız en fazla 5-6 bin km için dizel araca vereceğiniz paraya değmez. Üstüne bir de kısa mesafe kullandığınız için çok yakacaktır. Küçük hacimli benzinli motora sahip bir araç alın daha iyi.
  • dorukhan28 kullanıcısına yanıt
    2.ci el al dostum düşük km ucuza o zaman daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Yılda yapacağınız en fazla 5-6 bin km için dizel araca vereceğiniz paraya değmez. Üstüne bir de kısa mesafe kullandığınız için çok yakacaktır. Küçük hacimli benzinli motora sahip bir araç alın daha iyi.

Görüşünüz için teşekkürler. Siz ne önerirsiniz Corsa uygun bir seçenek mi sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Şu zamanlarda sıfır kilometre otomobil için baya sıkıntılı bir bütçe inşallah arzuladığınız,hoşunuza gidecek bir aracı bulabilirsiniz.

Aveo fiyatına göre cazip bir araç hala fakat malum durum insanın canını ister istemez sıkıyor.

Fakat derseniz ki ben bu aracı uzun süre kullanırım en az bir 4-5 yıl binerim,mantıklı bir seçenek gibi kaldı ki dizel düşünüyorsunuz bence dizel aveolar ikinci elde pek sıkıntı çektirmez. Fakat geçiş aracı olarak düşünüyorum derseniz biraz üzebilir.

Kağıt üzerinde fazla kilometre yapmıyor gibi duruyorsunuz dizel alma zorunluluğunuz yok gibi fakat sonuçta otomobil bu pek kestiremiyorsunuz ne kadar yol yapacağınızı ben ilk sene 11.000 küsür kilometre yaptım aracımın 2. senesini dolduruyorum bu sene ki yaptığım yol 17.000 kilometre.

Kısa süre kullanmak istiyorsanız piyasası iyi olan bir otomobil tercih edin,isteksiz bir tavsiye olacak fakat Symbol alıp geçebilirsiniz ayağınızı yerden keser satmaya kalktınız mı sizi üzmez.

Teşekkür ederim detaylı şekilde belirtmişsiniz çok Sağolun. Aslında hb bakıyoruz Aveonun sedan var şu anda sadece mecbur kaldık ona yönelmeye. Çekildiğinde piyasasının rover marka araçlar gibi olmasından çekiniyorum. Rover da sunrooflu otomatik vites arabaları 20 ye satıyordu piyasadan çekildi arabanın ikinci eli 6-7'ye düştü. Uzun sürede daha çok zarar ettirir gibi duruyor yoksa çok beğendim aracı özellikleri zaten full + full. Bütçemi zorlayıp Astra HB III de alabilirim ama o da 1.6 çok yakar diye korkuyorum ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Bir önceki cevaba ek astra hb III 1.6 için ne düşünürsünüz ? Yakıt konusuna dikkat çekmenizden dolayı söylüyorum 1.6 üzer mi beni yakın mesafede ?

• Benim aveo 1.3 ls Dizel i verelim sana orjinal 17 bin kmde sıfır dan farksız 29.500 pazarlık yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: mete16

Benim aveo 1.3 ls Dizel i verelim sana orjinal 17 bin kmde sıfır dan farksız 29.500 pazarlık yaparız

:) LS düşünmüyorum hocam alırsamda

• aveoyu boş ver, bulabilirsen 1.4 turbo cruze al, zorlarsa lpg taktır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

aveoyu boş ver, bulabilirsen 1.4 turbo cruze al, zorlarsa lpg taktır ...
    Fiesta 1,4i Titanium alabilirsiniz o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Alıntıları Göster
    zaten az kullanılacak b sınıfı bir araç iyi olcaktır poloyu inceleyin derim, veya fiesta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhan28

quote:

Şu zamanlarda sıfır kilometre otomobil için baya sıkıntılı bir bütçe inşallah arzuladığınız,hoşunuza gidecek bir aracı bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim detaylı şekilde belirtmişsiniz çok Sağolun. Aslında hb bakıyoruz Aveonun sedan var şu anda sadece mecbur kaldık ona yönelmeye. Çekildiğinde piyasasının rover marka araçlar gibi olmasından çekiniyorum. Rover da sunrooflu otomatik vites arabaları 20 ye satıyordu piyasadan çekildi arabanın ikinci eli 6-7'ye düştü. Uzun sürede daha çok zarar ettirir gibi duruyor yoksa çok beğendim aracı özellikleri zaten full + full. Bütçemi zorlayıp Astra HB III de alabilirim ama o da 1.6 çok yakar diye korkuyorum ne dersiniz ?

İlk haberi duyduğumda bir aveo sahibi olarak ne yapacağını bilemedim hatta bir konu actım bilgisayara geçince atarım konunun linkini.

Her neyse olaylardan birkaç gün sonra chevrolet bayine gittim ve durumu aktardım sagolsunlar çok yardımcı oldular.

10 sene parca desteği sağlanacak dedi servis müdürü sağlanmazsa bile hic problem değil dedi chevrolet ile opelin ortak parçalarını anlattı hatta 2 tane test aracını servise çekip söktü ve kanıtladı.

Dediğine gore chevroletin parçalarının ℅70 i opel ile aynı ve uyumlu parçalar dedi.

Ben suanlık binme kararı aldım 5 yaşına kadar binmeyi düşünüyorum.

Sizi yanlış yonlendirmis olmak istemem fakat olayın şokunu atlattıktan sonra düşündüğümde parca sorunumuz olmayacağını anladım.

Rover battığı için ve yedek parca temini yapamadığı için bu durumlara düştü.

Astra güzel araçtır şehir içinde 10 litreye kadar yakabilir ama şehir dışında Üzmez asla.

Durumumuz ve imkânınız varsa mantıklı bir tercih aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Ibiza 1.4'e ne dersiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dorukhan28

quote:

İlk haberi duyduğumda bir aveo sahibi olarak ne yapacağını bilemedim hatta bir konu actım bilgisayara geçince atarım konunun linkini.

Her neyse olaylardan birkaç gün sonra chevrolet bayine gittim ve durumu aktardım sagolsunlar çok yardımcı oldular.

10 sene parca desteği sağlanacak dedi servis müdürü sağlanmazsa bile hic problem değil dedi chevrolet ile opelin ortak parçalarını anlattı hatta 2 tane test aracını servise çekip söktü ve kanıtladı.

Dediğine gore chevroletin parçalarının ℅70 i opel ile aynı ve uyumlu parçalar dedi.

Ben suanlık binme kararı aldım 5 yaşına kadar binmeyi düşünüyorum.

Sizi yanlış yonlendirmis olmak istemem fakat olayın şokunu atlattıktan sonra düşündüğümde parca sorunumuz olmayacağını anladım.

Rover battığı için ve yedek parca temini yapamadığı için bu durumlara düştü.

Astra güzel araçtır şehir içinde 10 litreye kadar yakabilir ama şehir dışında Üzmez asla.

Durumumuz ve imkânınız varsa mantıklı bir tercih aslında.

Ibiza 1.4'e ne dersiniz görüşünüz ne olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

zaten az kullanılacak b sınıfı bir araç iyi olcaktır poloyu inceleyin derim, veya fiesta.

Ibiza 1.4 için fiyat araştırmasındayım. Sizi nasıl bir tercih olur ?

• Uzun sure binecekseniz cruze alip c segmenti konforu yasayabilirsiniz bir de lpg taktirdiniz mi tamamdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Uzun sure binecekseniz cruze alip c segmenti konforu yasayabilirsiniz bir de lpg taktirdiniz mi tamamdir.
    konuda geçmişken sorayım , astra 1.6 edition lpg uyumlu mu , uyumlu ise bazı araçlar gibi 3 bine falan mı takılıyor yoksa normal fiyata mı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.