Şimdi Ara

35.000 TL ye kadar 2.el araba arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maksimum 35.000 tl ye kadar temiz ve az yakan bir araç arıyorum. ( hb olmalı, dizel ve otomatik olmalı)

Düşündüğüm markalar/Model ; opel, toyota, wv polo

Bulabilirsem hemen alacağım.

Alacağım aracı en az 3 yıl kullanacağım kısmetse. farkındayım piyasa fiyat konusunda biraz şişmiş durumda ancak o fiyatın üzerine çıkamayacağım.

Önerileriniz varsa bilgi vermenizi rica ederim. Tavsiyeleriniz benim için önemli olacağı için konu dışında yorum yapmazsanız çok memnun olurum.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Valla vitesleri nasildir bilmem ama f/p olarak bravo ve 308 geliyor aklima hb dizel olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umudunu kırmak istemem ama o fiyatlara ne yazıkki bulunmuyor dediğin ozellikde bir araba. Nerden biliyorsun dersen bende araştırıyorum yaklaşık 1 aydır

• quote:

Orijinalden alıntı: _trapzone_

Umudunu kırmak istemem ama o fiyatlara ne yazıkki bulunmuyor dediğin ozellikde bir araba. Nerden biliyorsun dersen bende araştırıyorum yaklaşık 1 aydır
    astra h kasa 1.3 dizel alabilirsiniz ama manuel şanzıman ile.opel bir dönem easytronic otomatik vitesli 1.3 dizel getirdi ama asla tavsiye etmem.o fiyata da istediğiniz her özelliği de bulmanız mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

astra h kasa 1.3 dizel alabilirsiniz ama manuel şanzıman ile.opel bir dönem easytronic otomatik vitesli 1.3 dizel getirdi ama asla tavsiye etmem.o fiyata da istediğiniz her özelliği de bulmanız mümkün değil.

Alıntıları Göster
    Eğer dizel veya otomatik den birinden vazgeçebilseydiniz daha iyi alternatifler düşünülebilirdi o bütçe için.Ancak illa ikiside olacak derseniz Megane ve Accent Era bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 2 Mayıs 2015; 16:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Eğer dizel veya otomatik den birinden vazgeçebilseydiniz daha iyi alternatifler düşünülebilirdi o bütçe için.Ancak illa ikiside olacak derseniz Megane ve Accent Era bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    kriterlerinizden bazısından vazgeçmek zorundasınız dizel isterseniz otomatik seçeneği yok gibi bişey benzinli derseniz eyvallah.Ya da illa dizel diyorsanız otomatikten vazgeçeksiniz.Hangisi sizin için daha önemli onu düşünün.Dizeli tüketim için istiyorsanız lpgli bir araç dizelden çok ta fazla yakmayacaktır haberiniz olsun.

Focus öneriyorum dizel manuel ya da benzinli otomatik

• Yerinizde olsam Benzinli ve Manuel bir araç alırım.

2-3 yaş daha genç ve daha düşük kmli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu mesaj silindi.
    ben bulmamaıştım adam akıllı o fiyat bandında.
  • Yarı otomatik Peugeot 308 ya da Fiat Bravo alınır. Başka aracın bir yanı daha eksik kalır.

• Hb alacak olsam bu butceyle ya auris ya 308 bakardim

• quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

Hb alacak olsam bu butceyle ya auris ya 308 bakardim
    yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,

otomatik araç almak zorundayım,

benzinli araç alarak da, maddi anlamda başıma dert almaktan korkuyorum.

yinede dizelden vazgeçmiş olsam; az yakan, benzinli ve otomatik araç tavsiyeleriniz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Valla vitesleri nasildir bilmem ama f/p olarak bravo ve 308 geliyor aklima hb dizel olarak.

Katılıyorum bu bütçeyle Dizel Bravo ve 308 en uygun seçenekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Valla vitesleri nasildir bilmem ama f/p olarak bravo ve 308 geliyor aklima hb dizel olarak.

Katılıyorum bu bütçeyle Dizel Bravo ve 308 en uygun seçenekler

Alıntıları Göster
    o paraya anca az yakan km si düşük benzinli otomatik araç alabilirsin. 100.000 aşmış ağır bakımları gelmiş dizel otomatik araçtan daha iyidir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

o paraya anca az yakan km si düşük benzinli otomatik araç alabilirsin. 100.000 aşmış ağır bakımları gelmiş dizel otomatik araçtan daha iyidir bence.

Alıntıları Göster
    vallahi o fiyatlara biraz zor temizini bulman bayadır araştırıyorum bende benzinliere bak bence
  • benzinli focus aıris önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsclub53

benzinli focus aıris önerir misiniz?
    yok arkadaş o fiyata yok 3 aydır bakıyorum sinirlendim gittim şahin aldım nereye gidecek bu böyle bilmiyorum avrupada adamlar o fiyatlara kral arabalara binerken biz bulamıyoruz çok ama çok zoruma gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorsaD

benzinli focus aıris önerir misiniz?

focus olur focusss.
    auris te iyi araba ikiside olur aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

tesadüfen uygun dizel karşıma çıkmadığı sürece lpgli araçlara yöneleceğim...

otomatik benzinli&lpg li ler biraz daha uygun gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Yarı otomatik Peugeot 308 ya da Fiat Bravo alınır. Başka aracın bir yanı daha eksik kalır.

35.000 tl ye temiz araç bulamıyoruz ya şaka gibi :)
    geçen sene şirketten bir arkadaşım 17 bin euroya Almanya'dan sıfır bmw aldı (modelini hatırlamıyorum) biz burada 2.el için 2009-2010 model doğru düzgün binebileceğimiz araç bulamıyoruz :)

alacağım araç tam otomatik olmak zorunda bundan dolayı yakıt tercihinde değişikliğe gidiyorum.

lpgli araç düşünmeye başladım. hayırlısı artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

bir araç buldum, hasar kayıtsız onun üzerine gideceğim sanırım

Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy, 2008 model, lpg&benzin, 158 binde hb. (fiyat 27,500 tl)

km de yüksek ama alternatif fazla bulamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.