Şimdi Ara

35 000 ytl ye 2005 accord 2.o mı megane rs mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sportif kullanmayacaksan megane rs niye seçenekler arasında var onu anlamadım. RS süper bir araç, 0-100 6,5 saniye, accord un 2,4 litreliğini bile yer bitirir. Ama sportiflik istenmiyorsa tabii ki konfor, kalite, işçilik, iç hacim bakımından accord. Sınıf farkı var bir kere. Bu arada 2,4 lük accordun vergisine de dikkat derim.
  • yüksek performans ve sportif bir arac istiyorsan rs konforlu ve orta sinıf bir araci tercih ediyorsan accord
  • megane rs gercekten apayrı bi otomobil
  • rs çok güzel duruyor..
    içi falan döşemeler çok güzel
    bence rs
  •  35 000 ytl ye 2005 accord 2.o mı megane rs mi

35 000 ytl ye 2005 accord 2.o mı megane rs mi

• KARDEŞ BENCE JAPON HONDA ACORD HARŞKADIR TAVSİYE EDERİM HEM İLERİDE MEGAN GİBİ SORUN ÇIKARMAZ BİR TOYOTACI OLARAK TAVSİYEM ACCORD.GÜLE GÜLE KULLAN.
    quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

• Yine aynı muhabbete başladık. Sorunsuzluk tek kriterse hiç araba almayın zaten. Ayrıca japonların sorunsuz olduğu dönemler sadece otomatik cam merkezi kilit donanımı olan corollaların civiclerin olduğu 90 lı yılların sonuna kadar olan dönemdi. Artık her arabada elektronik aksam, elektrikli aksam dolu ve sorun çıkarma olasılığı var.
  • hocam kullanış amacı çok farklı arabalar bence buna en iyi sen karar verebilrsin
  • iki farklı segmentteki iki farklı aracı mukayese etmek pek de doğru gelmedi bana;
    Zevkine hangisi hitap ediyorsa onu seçmelisin çün kü,ikisi de bir birinden farklı bu araçların.
    Şahsi fikrim ''Gaza dokununca RS gibi'' ''Cruise kontrolü kullanınca mercedes gibi'' ikisinin arasında ise BMW gibi olan ve bunların haricinde Motoruyla bir çok başarı elde eden HONDA ACCORD olur...
  • yol tutuş tabiki rs yere tutkal sürmüş gibi yapışır
    hızlanma yine rs 2.4 le accordla dalga gecersin
    son hız ilk hız orta hız ara hızlanma hızın geçtiği herşey rs
    tip rs
    işçlik konfor accord
    yedek parça reno haliyle rs
    fren rs (brembo diorum başka bişey demiorum)

uzun lafın kısası eğer accord almak istiosan kesinlikle rs sürme bn o hatayı geçen gün yaptım şimdi hiç bi araba gitmio gibi gelio ya nası diim atmıorum ama resmen gidesin gelio araçla renonun spordaki başarısını tam anlamıyla yansıtan bi araç accordunda bnce tek albenisi tipi ki oda rs in yanında pek ağır basmıo bide arkadaşlardan accordun yol tutuşuna ii dienler olmuş sanırsam bi test yapılmıştı yotube da vrdı tüm d sınıfı araçlar içinde en kötü yol tutuş accordaydı saygılarrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirkozan

iki farklı segmentteki iki farklı aracı mukayese etmek pek de doğru gelmedi bana;
    Zevkine hangisi hitap ediyorsa onu seçmelisin çün kü,ikisi de bir birinden farklı bu araçların.
    Şahsi fikrim ''Gaza dokununca RS gibi'' ''Cruise kontrolü kullanınca mercedes gibi'' ikisinin arasında ise BMW gibi olan ve bunların haricinde Motoruyla bir çok başarı elde eden HONDA ACCORD olur...

"Gaza dokununca rs gibi" Turbosu sökülmüş rs mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

yol tutuş tabiki rs yere tutkal sürmüş gibi yapışır
    tip rs
    işçlik konfor accord

uzun lafın kısası eğer accord almak istiosan kesinlikle rs sürme bn o hatayı geçen gün yaptım şimdi hiç bi araba gitmio gibi gelio ya nası diim atmıorum ama resmen gidesin gelio araçla renonun spordaki başarısını tam anlamıyla yansıtan bi araç accordunda bnce tek albenisi tipi ki oda rs in yanında pek ağır basmıo bide arkadaşlardan accordun yol tutuşuna ii dienler olmuş sanırsam bi test yapılmıştı yotube da vrdı tüm d sınıfı araçlar içinde en kötü yol tutuş accordaydı saygılarrrrrr

Evet dostum rs gibi araçlara alınmayacaksa hiç bulaşmamak lazım. İnsan kendi aracından soğur. (kendi aracının standart bir kompakt araç olduğunu varsayarsak) Bu arada accordun yol tutuşunu bilmem ama megane rs top gear pistinde astra opc, golf gti ve civic type-r ı geçti.

• Megane RS derim. Trafikte farkın olsun
  • Konfor, donanım, sağlamlık ve üst sınıf olması nedeniyle accordu

Performans, yol tutuş açısından megane RS'i tavsiye ederim

Görsellik kişiden kişiye değişir

2. eli ikisinin de zor meraklısını bulman lazım
  • hocam reno kendini sporlarda çok değiştirdi misal clio rs içinde megane rs için de yol tutuş uzmanı deniyor artık reno gerçekten f1 ii kullanmaya başladı tebrik ediorum yani adamları iç dizaynıda biraz düzeltseler araba fevkaledenin fevkinde olcak
    quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

yol tutuş tabiki rs yere tutkal sürmüş gibi yapışır
    tip rs
    işçlik konfor accord

Evet dostum rs gibi araçlara alınmayacaksa hiç bulaşmamak lazım. İnsan kendi aracından soğur. (kendi aracının standart bir kompakt araç olduğunu varsayarsak) Bu arada accordun yol tutuşunu bilmem ama megane rs top gear pistinde astra opc, golf gti ve civic type-r ı geçti.

• Ben Accord derim ama RS'de çok iyi. Seçimler ihtiyaçlara göre degisebilir tamamen senin zevkin olsun ona göre seç derim
  • quote:

Arkadaşlar bir yanlışlık olmasın.RS ve R26 karıştırmayın.O testlerde 1. olan R26 ve yol tutuş da üstün olan bir araç ayrıca R26'da kilitli difarensiyel sistemi de mevcut.Bu araç bütün testlerde 1. oluyor.O yüzden RS biraz daha zayıf olan bir araç.

Megane Team F1 R26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 26 Mayıs 2008; 18:27:38 >

• Honda Accord
  • yukarda bır arkadas honda ıcın gaza basınca RS gıbı demıs

gülmekten yıkıldım valla yahu

ne accordu kardesım type r gelemıyor rs nın pesınden ne accordu?????????????????***
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

quote:

Arkadaşlar bir yanlışlık olmasın.RS ve R26 karıştırmayın.O testlerde 1. olan R26 ve yol tutuş da üstün olan bir araç ayrıca R26'da kilitli difarensiyel sistemi de mevcut.Bu araç bütün testlerde 1. oluyor.O yüzden RS biraz daha zayıf olan bir araç.

Megane Team F1 R26

RS ile R26 F1 arasındaki farkı biliyorum. Ama top gear pistinde bahsettiğim araçları geçen RS. Zaten top gear test ederken R26 yoktu daha piyasada.

ek: o resimdeki her araçtan iyi zaman yaptı demiyorum. Sadece astra opc, typr-r ve golf gti dan hızlıydı. Focus st, cupra ve mazda 3 karşısındaki durumunu bilmiyorum. S3 zaten içlerinde en hızlısı rs in şansı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 26 Mayıs 2008; 15:48:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.