Şimdi Ara

35 000 ytl ye 2005 accord 2.o mı megane rs mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • accord çok sesiz konforlu araba. megane rs sportif
  • rs tasarım performans konusunda ii ama içeri cok ses alan ve rahatsız bir arac
  • Sportif istemiyorum diyorsun o zaman accord
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

rs tasarım performans konusunda ii ama içeri cok ses alan ve rahatsız bir arac

Spor otomobilllerde Allah'ın emri zaten içeri ses alma ve rahatsızlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

quote:

Hepsinde değil konforlu ve sessiz olan sürüyle spor araç var
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

quote:

CL 65 amg yada M6 gibi mi Aslında konfor ve sesslizlik de göreceli bir kavram. Ama hot hatch sınıfında sportiflik yanında çok fazla şey beklemek doğru olmaz bence. Sonuçta sıradan compact araçlara güçlü bir motor ve iyileştirilmiş süspansiyon+fren uygulanıyor sadece. Bu sınıfta da diğerlerine göre daha konforlu olanları var tabii mesela golf gti veya astra opc. Ama bu sınıfta çok da fark beklememek gerekir diğerlerine göre. Benim seçimim sportifik yönünde olurdu, Megane RS yada R26 veya civciv type r.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

quote:

CL 65 amg yada M6 gibi mi Aslında konfor ve sesslizlik de göreceli bir kavram. Ama hot hatch sınıfında sportiflik yanında çok fazla şey beklemek doğru olmaz bence. Sonuçta sıradan compact araçlara güçlü bir motor ve iyileştirilmiş süspansiyon+fren uygulanıyor sadece. Bu sınıfta da diğerlerine göre daha konforlu olanları var tabii mesela golf gti veya astra opc. Ama bu sınıfta çok da fark beklememek gerekir diğerlerine göre. Benim seçimim sportifik yönünde olurdu, Megane RS yada R26 veya civciv type r.

Yahu ne m6'sı dostum o kadar uzağa gitmene gerek yok sende demişsin zaten

Megane RS kategorisinde yer alan araçların çoğunu kullandım kendi aracımı almadan önce en gürültülü olan 2 tanesi type-r ile megane RS'dir

Golf gti, leon cupra, octavia RS, audi TT dahil omak üzere daha konforlu araçlar

• zaten hep deniyor dostum golf gti konforlu bi araç ama eğlenceli değil tamamen isteğe kalmış kimisi motor egsoz sesi duymak ister kimiside yinede gitsin ama ses duymıım der tamamen göreceli ama dediğin doru
  • anladığım kadarı ile bu araçlarla test sürüşü yapıp ondan sonra karar verebileceğim. aslında ikisinin ortası özellikler aynı fiyata olsa işim kolaydı.
  • Düşünemden Accord derim. body kitle ve bir kaç ufak oynama ile dehşet bir sportif görünüme sahip olabiliyor accordlar. Arkadaşım yapmıştı acuraya benzemişti accordu. Meganın dashboardunun kalitesizliğini düşünürsek accorddaki kaliteyi düşünemiyorum. Ayrıca sağlamlık ve oturaklı bir araba olmasıda Accordu öne çıkartıyor. Tabiki bu 2 araba kapışırlarsa üretiliş nedenleri dolayısı ile RS accordu harcayacaktır. Sportif görünüş açısından accord RS'ten güzel gözükür diyorum ama hız konusunda RS harcar. Benim tercihim hiç düşünmeden Accord olurdu. Bikere görünümü yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeus6 -- 22 Mart 2009; 14:35:10 >

• Honda ya bayılırım tek kelmeyle ve yakınlarıma hep honda tavsiye ederim, kendimde honda kullanıyorum fakat honda yol tutuş konusunda oldukça başarısız neden acaba?Accord un youtubede geyik testi var resmen batırmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: isber

Honda ya bayılırım tek kelmeyle ve yakınlarıma hep honda tavsiye ederim, kendimde honda kullanıyorum fakat honda yol tutuş konusunda oldukça başarısız neden acaba?Accord un youtubede geyik testi var resmen batırmış...

Aracı alırken spor süspansiyon opsiyonunun olduğu bilmediğimiz için böyle durumların başımıza gelmesi hoş

2 araç arasından RS bu arada. D sınıfı arabaya binecek kadar yaşlı değilim
  • megane rs ile type-r'ı kıyaslasanız neyse de accord ne alaka anlamadım...

ayrıca rs'in iç mekanı çok kötü bence spor araba istiyorsanız type-r'a bakın derim...astra opc de olabilir tabii ki...

hayırlı olsun...
  • biri işçilik Accord demişte, Megane RS ten bahsediyoruz araba en ince ayrıntısına kadar işlenmiş.

Zira bu çok mantıksız karşılaştırma

TYPE R mı RS mi desen anlarım da...

İşin içine Accord koyuyorsan Accord alacaksın birader.

Spor ruha sahip biri olsaa idin derdin ki Astra GTC mi Megane RS mi TYPE R mı?

Accord dediysen Accord al :)
  • Konu 2008 mayıs ayında açılmış,alacak olan çoktan almaz mı ? Konu hortlamış.
  • nekadar rs de olsa o bir megane ve bir renault....

accord alin tabikide 2.4 accord a uzun sure binmis biri olarak (kullanmadim sadece yolcu ) cok mukemmel bir arac oldugunu soyleyebilirim. rs le performans harici hicbir sekilde karsilastirilamaz bile...
  • bakın ne için kullanacağına bağlı bir d segment biri hemce c segment hemde spor tarza dönüştürülmüş hali hız yapacaksan tek sen kullanacaksan ve araçla gezineceksen megane rs fakat normal bir şekilde herkez gibi araba kullanacaksan accrod
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.