Şimdi Ara

35.000ytl ye Genc Arabası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun konu hortlatma gunu falanmi bu kacinci
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Bugun konu hortlatma gunu falanmi bu kacinci

• arkadaş ne almış
    ben okuyamadım tüm topiği
  • kim nerden bulupta hortlatıyor bu konuları
  • Tabiki Astra GTC al.
  • Bu konu açıldığında arkadaş 35 Milyar diyor. herhalde bugün sorsa 55 der
  • yazılan yorumları okumadım ama dostum senin yerinde olsam 35.000 ytl param warsa direk 2003 model bi golf alırım.Artan paraylada dış gorunuş için modifiye yapardım sahsen.Xenon kitiydi angel eyes farlardı body kitiydi spoiler di 18" jant 225/40 lastikler fln 10 numara bi araba yapardım kendime.Performansıda arrtırmak istiosan chip + hava filitresi taktırırsın ordan +35 - 40 beygir fln gelio zaten.Paşa paşa binerdim arabama gazlardım caddede
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekker

yazılan yorumları okumadım ama dostum senin yerinde olsam 35.000 ytl param warsa direk 2003 model bi golf alırım.Artan paraylada dış gorunuş için modifiye yapardım sahsen.Xenon kitiydi angel eyes farlardı body kitiydi spoiler di 18" jant 225/40 lastikler fln 10 numara bi araba yapardım kendime.Performansıda arrtırmak istiosan chip + hava filitresi taktırırsın ordan +35 - 40 beygir fln gelio zaten.Paşa paşa binerdim arabama gazlardım caddede

hava filtresi + chip taktırırdım +35 40 beygir yükselir demişsiniz ya. hava filtresi zaten var araçlarda. bu konuyu tam anlamadım, aydınlatabilir misiniz? teşekkürler

• modifiye firmalarının ürettiği kutuiçi+kağıt değil kutu dışı olan filtrelerden bahsediyo
  • jeep cj-5

• Opel Corsa Sport
  • Mercedes SLK 230 Compressor.
    97-98 alırsın o paraya.

örnek:
    http://www.sahibinden.com/ts_otomotivdenWQQaXQQ7450003WQQpXQQdisplayitem

Genç arabası, anladığım gibiyse, bu araca tav olacak hatun sayısı Opel Corsa'nın 50 katıdır :P
  • Opel Astra GTC
  • 8 Eylül 2006 da açılmış konu arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon

arkadaslar uniyi kazandım araba ıcın baskılar sonuc wermeye basladı sonunda külüstür megan2 ye bınmekten kurtulucam insallah

35000ytl ye sıfır weya ıkıncı el neler onerebılırsınız performans we lüks ıstıorm denebılır ondan bu fıyata anca 2.el bulabılırım neler onerıceksınız we sadece meraktan soruorm 2003model e46 320 kaca olabılır derı koltuklu fln
  • Harbiden konu hortlamış bende bkamadan yorum yapıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 2 Nisan 2008; 16:48:36 >
  • arkadaş ne aldıgınıda yazmamış merak ettim şimdi.
  • Opel Astra Hb Njoy. 35.800 ytl sıfırı. Biraz önce inceledim, harbiden iyi özellikleri de var. 5000 ytl kampanya indiriminden dolayı uygun. Bir incele istersen.
  • valla buna benzer bi konu da ben açtım bugün.
    30000-35000 arası 2.el araba diye.
    Yanlız benim vereceğim para maxxxximum 35000 o da çok güzel bişey denk gelirse..
  • bana gore alınacak tek bı genc arabası vaar su anda o da astra gtc turbo tarz yaratacak bı arac bana gore ses kes bı dızaynı var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.