Şimdi Ara

35.000ytl ye Genc Arabası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: John_Lennon

arkadaslar uniyi kazandım araba ıcın baskılar sonuc wermeye basladı sonunda külüstür megan2 ye bınmekten kurtulucam insallah

35000ytl ye sıfır weya ıkıncı el neler onerebılırsınız performans we lüks ıstıorm denebılır ondan bu fıyata anca 2.el bulabılırım neler onerıceksınız we sadece meraktan soruorm 2003model e46 320 kaca olabılır derı koltuklu fln

megan2 ye külüstür diyerek millete ukalâlık yapabiliyorsan,, git canının istediği arabayı al
  • 307
  • Genç arabası deyince gençler şöyle havalı süratli bir araba düşünüyorlar.Bizim taraftan yani babaların tarafından bakınca ise En küçük motorlu , basınca gitmeyecek bir Megan sedan.Maslak taki kazayı okudunuz herhalde ML220 cipin yaptığı kazayı?
  • megan2 ye külüstür diyerek millete ukalâlık yapabiliyorsan,, git canının istediği arabayı al
    sosyal adalet yok ki ülkede ne olacak.
  • Megane II ye külüstür diyosan 35.000 ytl ye alacağın lüx ve sportif araç senin için yine külüstür olacak.
  • passat al genç arabası denemez ama karizman yerinde olur tabi boyun varsa koca arabada küçücük kalma ....
    alacaksan yeni kasa olanı al yeter baya bi segment atlatır sana bide cilalat tamamdır hundai cup mup yalan sen sağlam bi araç al ... amaç genç arabası alamak yani etrafftaki kızlar baksın ise passat al ... hundai markasına kızlar minübüs markası olarak görür yanından geçme derim ben

• golf
    golf
    golf
    golf
    golf
    golf

• Megane II .

Bu arabanın çocuğum için seçilme nedeni;
    -NCAP 5 yıldız olması,
    -sınıf ve tip itibari ile araba ile hız yapacak gençlerin arabaları ile yarışamayacak durumda olması nedeni ile evladımın hız yapmaktan vazgeçmesini sağlamak
    -Hız yapan araba sahibi havalı gençlerin etrafında bulunan pırıltıya düşkün aklı bir karış havada genç kızlar ile evladım arasına mesafe koymak.
    -Belki kendini dışlanmış hissedecek am olsun böylelikle gözü pırıltıda olmayan ,aile değerlerine yakın aklı başıda kızların dikkatini çekme ihtimali çoğalır.

Arabanızın sizin kim olduğunuz hakkında ipucu vereceğini sanırım kabul edersiniz.benim amacım oğluma aldığım/alacağım araba ile hem kendi değerlerimi aktarmak hem de değerlerimize yakın insanar ile ilişkilerini kuvvetlendirmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 5 Mayıs 2008; 9:54:29 >
  • sevdim seni
    megana 2 ye külüstür dediğine göre
    ensen kalın..........
    parasız adam luzumsuz adam........,
  • leon 1.4 tsi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.