arkadaslar uniyi kazandım araba ıcın baskılar sonuc wermeye basladı sonunda külüstür megan2 ye bınmekten kurtulucam insallah
35000ytl ye sıfır weya ıkıncı el neler onerebılırsınız performans we lüks ıstıorm denebılır ondan bu fıyata anca 2.el bulabılırım neler onerıceksınız we sadece meraktan soruorm 2003model e46 320 kaca olabılır derı koltuklu fln
yeni leonlar sportif güzel bi araç..
tek kapı dersen sıfır değilde 1-2 yaşında temiz hyundaı coupe bulursan kaçırma derim güzel makina..
BMW yi hele e46 kasayı o paralara bulamazsın..bide 2003 diyosun.. çok zor...
performansı bi yana bırakıp, sadece görüntü istiyosan..hyundai coupe 1.6 derim, şöyle 2005 model falan...ama senin için bu, attan inip eşşeğe binmek gibi olur ama, napıyım, önerdik işte bi araba sana...
O paraya Bmw alamazsın. Yani istedigin gibi bi bmw alamazsın.
2004 316ci ler bile 45 50 liralara satılıyor .
Senin o paraya alabilicegin. 2. el bi gtc veya sıfır bi leon 2. elde olabilir.
Şuan bu tip araçlar 2. elde 2005 2006 olarak mevcut , sıfır fiyatlarındanda çok düşük fiyatlara.
Performans ve lüx istiyorum demişsin. O zaman 35000 ytl ye 2001 model falan araçlara bakıcaksın. Yani ancak o model bi araçta bu fiyata ikisini bulabilirsin.
ya bmw yı meraktan sordum zaten
leon kafama yattı hyundaı coupe larda guzel ama 1,6 olmaz yane gerek yok modıfıye yapmayı pek dusunmuorm araca bunuda goz onune alabılırız,lüks derken cokta abartmıorm yane dıgıtal klıma xenon far 4cam otomatıgı celık jant yeterlı benm ıcın
o zaman LEON olsun bare ama 35 bin ytl ye sanki LEON u kaç cc lik alıcaksın? o da 1.6 olucak..LEON 1.6 alıcaksan HYUNDAI coupe al bari..gerçi hyundai nin motorunu hiç beğenmiyorum ben...
haklısın tabı o paraya anca 1,6 zaten leonların en duzune yetıo 35,000sıfırlardai bnm kafamda yatan bı araca daha war cıtroen xsara vts gecen sene kullanmıstım cok hosuma gıtmıstı bu arac hakkında bılgısı olan war mı pekı
quote:
Orjinalden alıntı: hackersun
performansı bi yana bırakıp, sadece görüntü istiyosan..hyundai coupe 1.6 derim, şöyle 2005 model falan...ama senin için bu, attan inip eşşeğe binmek gibi olur ama, napıyım, önerdik işte bi araba sana...
quote:
Orjinalden alıntı: hackersun
o zaman LEON olsun bare ama 35 bin ytl ye sanki LEON u kaç cc lik alıcaksın? o da 1.6 olucak..LEON 1.6 alıcaksan HYUNDAI coupe al bari..gerçi hyundai nin motorunu hiç beğenmiyorum ben...
arabanın dış tasarımı kadar iç dizaynı ve donanım seviyesi de önemli bence...bu yüzden leon-hyundai karşılaştırmasında leon açık ara önde bana göre.
hyundai coupenin içi pek güzel sayılmaz...
116 yada peugeot 307,207,206 sunrooflu bak...
116yı nasıl alsın en fazla 35000 ytl diyor...
Kredi çeksin hocam indirdiler yine kredileri...
quote:
Orjinalden alıntı: the_rion80
116yı nasıl alsın en fazla 35000 ytl diyor...
mümkündür kardeş
pejo mu onerdiniz yaa !! ask olsun walla!! yazik 35bin ytl ye pejo ya giderse!! al bi stilo full+full!!! skywindowlu!! allah pasa pasa bin!! sayilan bu arabalarin hicbirinde stilodaki donanimlar yok!!
ne insanlar var megane 2 ye külüstür diyor..şükretmeyi unutmuş bizim millet
bende mazda 3 hb al derim.ben tüm alternatifleri inceledim ve mazda da karar kıldım inşallah birkaç haftaya kadar alacağım
evet megane 2 külüstür araba resmen 160 dan sonra doğru düzgün yere basmıyo sonuçta 1.4 motor kaldırıyo hem o araç kaç kg ki
quote:
Orjinalden alıntı: karleone
evet megane 2 külüstür araba resmen 160 dan sonra doğru düzgün yere basmıyo sonuçta 1.4 motor kaldırıyo hem o araç kaç kg ki
arkadaşım onu bırak murat 124 ü olmayanlar bile var.....biraz halinize şükredin ya
Arkadaşlar iyi güzel seat leon diyosunuzda arkadaş performansta istiyo 1.6 leon 102 beygirlik araç neresinde bunun performans performanslı bir leon diyorsanız 2.0 motor 150 beygirlik leon ideal ama 35 milyarada bırak sıfırı 2.el bile alamazsınız (2.0 motor leon 55 milyar civarı)