Şimdi Ara

35 Bin TL Araç Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Foruma yeni üye oldum. Sizlerden 2.el araç konusunda bilgi almak için buradayım.

35 bin tl bütçem var. En fazla 35 bin tl olacak ve mümkünse dizel olan araçlardan önerebileceğiniz araçlar hangileridir?

Uzunca bir süre araştırdım bu fiyatlara ford fiesta 1.4 tdci trend x modeli 2009-2012 modelleri (dizel)

Bir de opel astra 1.3 Cdti elagance ve enjoy modellerini bulabildim bu fiyatlara.
    bu araçlar hakkında yorumlarınız nelerdir ?

Bir de sizin görüşlerinizi almak isterim bu konuda.

Yardımcı olan herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovemberR4in -- 19 Kasım 2015; 23:05:24 >

• Aynı fiyat aralığında bakıyorum bende astra ya karar vermiş gibiydik ancak performans olarak üzecek gibi duruyor arabayla her gün okula giderken yokuş çıkacağım hesaba katılırsa.Fiesta konusunda çok bilgim yok.Corolla 1.6 Sol modellerine de bakıyorum ancak tipleri çok hoşuma gitmiyor.
  • Astra için neden öyle dedin performans da ne gibi sıkıntılar olabiliyor. Ford fiesta o fiyat aralığında en uygun araç olduğu için almayı düşünüyorum. Aracın boş olduğunu biliyorum belki kullanan vardır diye burada danışmak istedim.
  • Yardımcı olabilecek yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovemberR4in

Yardımcı olabilecek yok mu ?
    1.3mtj fena motor değil tepe çıkmadoğını sizden duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

1.3mtj fena motor değil tepe çıkmadoğını sizden duyuyorum.

Alıntıları Göster
    Bir kullanan arkadaşım vasıtasıyla duydum bende şu şekilde anlattı normalde bayır çıkamadığınız zaman vites ufaltır devir kazandırırda tırmanırsınız ya bu arabada hızlanamadığından bahsetti yani vites düşürse bile araba seri hızlanmıyor sollarken de rahat olmadığını anlattı ne alsam bende çok aradayım fiestalara karşı nedense bir önyargı var bende hiç sıcak yaklaşamıyorum iç dizaynı hoş gibi ama olmadı megane 2 full+full modellerini düşünüyorum

• Jegande kullanıcısına yanıt
    ben de 35-40 bin tl arası bi şey düşünüyorum, dış görünüş olarak fiestalar hoşuma gidiyo ama bi arkadaş konforsuz araç olduğunu söyledi ben de ikilemde kaldım. senin önyargın hangi konuda acaba?
  • typhoon89 T kullanıcısına yanıt
    ben içine bindim arabanın camı bir tuhaf geldi bana önü görünmyüor gibi böyle dar görüş açısı az gibi birde 1.4 ve 1.25 motorları var performans olarak nasıllar onu bilmiyorum

bir arkadaşımın 308 ine bindim araba çok iyi gidiyor az da yakıyor ama arka süspansiyonlar baya sert tangır tungur gidiyor bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 24 Kasım 2015; 19:48:03 >
  • quote:

Astra için neden öyle dedin performans da ne gibi sıkıntılar olabiliyor. Ford fiesta o fiyat aralığında en uygun araç olduğu için almayı düşünüyorum. Aracın boş olduğunu biliyorum belki kullanan vardır diye burada danışmak istedim.

Selam,

Astrayı ben 2 yıl kullandım yakıtı ekonomiktir motoru berbattır 6 ileri sag kolunuz kas yapar vites değiştirerek, debrijayı kamyon debriyajı gibi agır...!! ön konsolu görünürde fena değil ama ne bozuk para ne telefon koyacak yer bulamazsınız rezil ötesi birşey direksiyonu çoook agır kronik bir dünya sorunu var uzak durum uzakk..!! Çok şükür sattım da kurtuldum, Sizi baglayacagı tek yön yol tutuşu ve yakıt ekonomisi olur bu iki özellik ve daha fazlası Focus ta var misli misli.. Fiesta iyidir Civic te düşünebilirsiniz LPG dönüşümlü

• Jegande kullanıcısına yanıt
    işin garip tarafı ben akhisarda oturuyorum ve burada mı çok tutuluyor yoksa genel olarak mı böyle bilmiyorum ama belki de dışarıdayken en çok gördüm model fiesta'dır. içine binmedim ama o kadar kötü olsaydı böyle çok tutulur muydu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon89

ben de 35-40 bin tl arası bi şey düşünüyorum, dış görünüş olarak fiestalar hoşuma gidiyo ama bi arkadaş konforsuz araç olduğunu söyledi ben de ikilemde kaldım. senin önyargın hangi konuda acaba?

40 bin liraya focus var 2011 model sedan sadece arka tampon değişmiş 140 km bakımlı bir araç
  • NovemberR4in N kullanıcısına yanıt
    model takıntınız yoksa 2003 2004 vw passatları tercih etmenizi tavsiye ederim 19 tdi yada 1.8 t olanlarına yönelin cok güzel cok rahat v performanslı araclardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eek03

model takıntınız yoksa 2003 2004 vw passatları tercih etmenizi tavsiye ederim 19 tdi yada 1.8 t olanlarına yönelin cok güzel cok rahat v performanslı araclardır.
    Verilen cevaplar ve ilginiz için teşekkür ederim.

Opel kullanan arkadaş yorumların için sana ayrıca teşekkürler. Sen bunu dedikten sonra ben nasıl alırım artık astra'yı bilemiyorum. Hem de yarın arabayı almayı düşünürken...

33.900 Tl ye ford fiesta 2010 1.4 tdci trend buldum beyaz renk 108 binde boyasız hatasız bir araç. Ford için en azından pek kötü yorum yapan yok,nötr yani.

Passat da araç listemin arasında fakat motorunun büyük olması yakıt konusunda düşündürdü beni. Hantal araç olduğunu söyleyenlerde var.
    Lpg'li araç düşünmedi değilim ama almışken diesel olsun diyorum. Eğer ki bulamazsam mecbur lpg'li araca dönücem artık...

• quote:

Verilen cevaplar ve ilginiz için teşekkür ederim.

Opel kullanan arkadaş yorumların için sana ayrıca teşekkürler. Sen bunu dedikten sonra ben nasıl alırım artık astra'yı bilemiyorum. Hem de yarın arabayı almayı düşünürken...

33.900 Tl ye ford fiesta 2010 1.4 tdci trend buldum beyaz renk 108 binde boyasız hatasız bir araç. Ford için en azından pek kötü yorum yapan yok,nötr yani.

Passat da araç listemin arasında fakat motorunun büyük olması yakıt konusunda düşündürdü beni. Hantal araç olduğunu söyleyenlerde var.
    Lpg'li araç düşünmedi değilim ama almışken diesel olsun diyorum. Eğer ki bulamazsam mecbur lpg'li araca dönücem artık...

Alıntıları Göster
    Eğer kabalık ailecek felan binmeyecekseniz fiesta çok iyi tercih olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Eğer kabalık ailecek felan binmeyecekseniz fiesta çok iyi tercih olabilir

Alıntıları Göster
    3 kişiyiz fiesta yeterli bizim için sanırım arka tarafı felan hacimce küçük bagaj hacmi de öyle ama sanırım idare edeceğiz.:)
  • quote:

3 kişiyiz fiesta yeterli bizim için sanırım arka tarafı felan hacimce küçük bagaj hacmi de öyle ama sanırım idare edeceğiz.:)

Alıntıları Göster
    bir müdddet bineceğim ve performanslı olsun diyorsanız bence alfa romeo 159 lara bakın derım
  • Seat ibiza 2013 model 1.4 benzin+tüplü 35.000 tl'ye güzel araçlar var. bilginiz var mı bu konuda ben de hala kafama yatan bi şey bulamadım. fiesta alacaksam yeni kasa olsun 2013 olsun istiyorum ama onun da sorunsuzlarını 40.000'den aşağı bulmak zor, olmadı ben de 35.000-36.000 tl'ye 2011-2012 fiesta ya yönelicem.
  • typhoon89 T kullanıcısına yanıt
    Bende hala arıyorum karar veremedim megane 2 iyi gibi geliyor gözüme ama kalitesizlik çok fazla araçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bende hala arıyorum karar veremedim megane 2 iyi gibi geliyor gözüme ama kalitesizlik çok fazla araçta
    35 bin için Seat Ibıza sıfır bakın derim. 38e veriyorlar. Dacia Sandero da var 36 civarı. Kesinlikle bu ikisi varken megane 2 falan bakmayın 2.elde ( Eski megane 2 sahibi olarak tavsiye ).
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

35 bin için Seat Ibıza sıfır bakın derim. 38e veriyorlar. Dacia Sandero da var 36 civarı. Kesinlikle bu ikisi varken megane 2 falan bakmayın 2.elde ( Eski megane 2 sahibi olarak tavsiye ).

Alıntıları Göster
    accent era verelim ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-esp-abs-ebd-eibach-yay-jant-yetkili-servis-garantili-cift-airbag-247245205/detay/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.