Bildirim
35 m2'ye Kaç BTU klima?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle yetersiz kalır.Min 18 lik seri bir ürün şart.Çok aşırı sıcaklar dışında daimi kullanırsanız terlemeye bilirsiniz belki ,ama kışın kesinlikle sorun olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: mbirol
Kesinlikle yetersiz kalır.Min 18 lik seri bir ürün şart.Çok aşırı sıcaklar dışında daimi kullanırsanız terlemeye bilirsiniz belki ,ama kışın kesinlikle sorun olur.
Daimi kullanma gibi bir niyetim yok.
Ev beylikdüzü 10.kat
Temmuz,ağustos ayları haricinde kullanmayı düşünmüyorum.
En azından VANTİLATÖR den daha etkili olur :) salonun sıcağını kırıp serinletse yeter.
kışın kullanmak ihtiyacı hissetmeyeceğim.
Bilen biri olarak bana 18.000'den aşşağısı olmamalı demiyorsunuz,ama az gelir diyorsunuz...ok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pompera -- 17 Mayıs 2010; 17:47:11 > -
bence yeter ama guney cephe olmama veya evinizin camlarina film kaplamak sartiyla. denemek size en fazla 50 tl montaj parasina patlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X