Şimdi Ara

35 m3 alanı en ekonomik nasıl ısıtabilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 35 m3 lük bir odada balık üretimi yapıyorum . elektrikli soba kullanıyorum. odanın tamamı strofor kaplı. 1000 wattlık quartz soba 24 saat çalışıyor. bulunduğum yer manisa nın demirci ilçesi burası yüksek olduğu için biraz soğuk oluyor. geçen ay 185 tl gelen elektrik faturası bu ay 230 tl geldi. burada bir hava motoru çalışıyor ve bir kaçtane tasarruflu ampul var. sorunum burayı sürekli 28 derecede sabit tutmam lazım burayı en ekonomik nasıl ısıtabilirim ufo tarzı bir ısıtıcı koysam faydası olurmu. yardımcı olursanız memnun olurum teşekkür ederim...

• 35 metreküp doğru anladıysam burası 13 metrekare bi alan burda ufo tarzı bi inferatla termostatı olduğu sürece sıknıtı yaşaömazsınız fakat 24 saat çalıştırdığınız için her ay elektrik faturası çok yüksek gelir klima takmanız çok daha mantıklıdır orda özellikle inverter.İnverter cihaz orda strafor kağlı bi yer lolduğu için mükemmel şekilde çalışır sizin elektrik faturası yarı yarıya farkettiğini göreceksiniz 7.000 lik bi cihaz ile İnferat veya quartzla çok yüksek maliyet i olur elektrikde ve tam verim alamazsınız.
  • sevgili eina nem oranı normal bir odadan yüksek olacaktır bu etki edermi klimanın çalışmasına arıza durumu falan diye düşünüyorum

bir de manisa demirci demiş arkadaş kaliteli bir klima alması gerekir orada yoksa gene verim alamaz
  • Arkadaşım bu üyenin tecrübeleri sonucu balık üretiminde kullandığı klima ZİBRO 2035 dir.Bence hiç aramadan bu arkadışın yazılarını okuyun ve kendisi ile irtibata geçin size tüm doğruları söyleyecektir.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=611375
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss80

sevgili eina nem oranı normal bir odadan yüksek olacaktır bu etki edermi klimanın çalışmasına arıza durumu falan diye düşünüyorum

bir de manisa demirci demiş arkadaş kaliteli bir klima alması gerekir orada yoksa gene verim alamaz

nem oranında sıkntı olmaz zaten klimanın en iyi yaptığı iş nem alma olcağı fazladan su gelir dış üniteden o kadar kaliteli tabi kalite herzaman kalite bu bi gerçek alınabildikten sonra.
  • elektrıklı sobalarda cok elektrık faturası gelır en ıısı guzel kalıtelı bı klıma takın sıcacık olsun elktrıklı soba kadarda yakmaz
  • arkadaşlar klima işinde haklısınız ama iyi bir klima 2000 tl civarında . buda benim bütçemi şu anda çok aşıyor. elektrik saatini değiştirip dijital saat taksak ne kadar fark eder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.