Şimdi Ara

35 Mbps e Kadar Hipernet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
20.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim internetim tahahütlü.sadece üst paketler geçiş yapabiliyorum.
    bu tarifeye geçebilirim heralde mantıken ?
    yarın gidip sorucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batmanlı

Bildiğimiz Bakır Kablo İle Bu Hizmeti Alabiliyorsunuz Sanırım Bir Arkadaşım Var Türk Telekomda Saha Çalışanı Onunla Beraber Dolaba Baktık Bugün Eski Dolap Olduğu İçin Vdsl Kart Takılamıyor Bunlara Dedi Bende Durumu İzah Ettim 33,5 Mb Alıyorlar Dedim Bakır Kablo İle İnanmadı Saha Dolabının Resmini Veya Telefon Numaranızı Paylaşırmısınız Bir Mahsuru Yoksa Hat Değerlerini Görmek İstiyormuş...

Modem Değerleri ;

35 Mbps e Kadar Hipernet

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTARMY

quote:

Orijinalden alıntı: batmanlı

Bildiğimiz Bakır Kablo İle Bu Hizmeti Alabiliyorsunuz Sanırım Bir Arkadaşım Var Türk Telekomda Saha Çalışanı Onunla Beraber Dolaba Baktık Bugün Eski Dolap Olduğu İçin Vdsl Kart Takılamıyor Bunlara Dedi Bende Durumu İzah Ettim 33,5 Mb Alıyorlar Dedim Bakır Kablo İle İnanmadı Saha Dolabının Resmini Veya Telefon Numaranızı Paylaşırmısınız Bir Mahsuru Yoksa Hat Değerlerini Görmek İstiyormuş...

Modem Değerleri ;

35 Mbps e Kadar Hipernet

Adam vdsl2 dolaptan hizmet alıyor. Bakır mesafesi kısadır büyük ihtimal . Dolap yakındır yani. Bunda anlaşılamıyacak bişey yok ki. @batmanlı

• bugün telekomda tanıdığım bi abimin yanına gittim.bu tarifeye geçmek için.
    500metreye kadar vdsl veriyoz felan dedi.başka bi çalışana sordu.yatın ölçüm yapıp durumu bildirecek.
    ama tahahütlü olduğum için geçemicem sanırım.
  • Ben az önce aradım,santral fiber ve hiper sistemini artık destekliyormuş.Önceden fiber yoktu mesela.Yeni gelmiş.Hiper denen sistem VDSL altyapısı olduğundan geçebilirsin dedi.Ama fiber için T1 dolabı olması lazım dedi binada.Onu koymadılar.Hiper için gerek yok alabilirsin dedi.Fakat ölçüm yapılması gerek dedi,ölçümlerden sonra ne kdr hız alabileceğin ortaya çıkar dedi.Sonra abone geçiş yaparsın dedi kadın.

Ayrıca 24 ay taahhüt ben yapamıyormuşum.Hatta var olan abone o fiyatı alamıyormuş.Yeni aboneler için geçerliymiş verilen fiyatlar.Normalde 35mbit Hiper paket 75 tl.
  • verdikleri hiperde fiberde aynı terane.ikiside vdsl bağlantısı.sadece mesefa sorunuyüzünden 100 mbite çıkamayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Ben az önce aradım,santral fiber ve hiper sistemini artık destekliyormuş.Önceden fiber yoktu mesela.Yeni gelmiş.Hiper denen sistem VDSL altyapısı olduğundan geçebilirsin dedi.Ama fiber için T1 dolabı olması lazım dedi binada.Onu koymadılar.Hiper için gerek yok alabilirsin dedi.Fakat ölçüm yapılması gerek dedi,ölçümlerden sonra ne kdr hız alabileceğin ortaya çıkar dedi.Sonra abone geçiş yaparsın dedi kadın.

Ayrıca 24 ay taahhüt ben yapamıyormuşum.Hatta var olan abone o fiyatı alamıyormuş.Yeni aboneler için geçerliymiş verilen fiyatlar.Normalde 35mbit Hiper paket 75 tl.

"Ayrıca 24 ay taahhüt ben yapamıyormuşum.Hatta var olan abone o fiyatı alamıyormuş.Yeni aboneler için geçerliymiş verilen fiyatlar.Normalde 35mbit Hiper paket 75 tl."

Sanki bi yanlışlık var gibi. Ben de normal adsl abonesiydim. Ama pakete geçiş yaptım. Belki şu olabilir. Bir üst pakete geçmek şartı olabilir ama sanmıyorum.

• quote:

quote:

Ben az önce aradım,santral fiber ve hiper sistemini artık destekliyormuş.Önceden fiber yoktu mesela.Yeni gelmiş.Hiper denen sistem VDSL altyapısı olduğundan geçebilirsin dedi.Ama fiber için T1 dolabı olması lazım dedi binada.Onu koymadılar.Hiper için gerek yok alabilirsin dedi.Fakat ölçüm yapılması gerek dedi,ölçümlerden sonra ne kdr hız alabileceğin ortaya çıkar dedi.Sonra abone geçiş yaparsın dedi kadın.

"Ayrıca 24 ay taahhüt ben yapamıyormuşum.Hatta var olan abone o fiyatı alamıyormuş.Yeni aboneler için geçerliymiş verilen fiyatlar.Normalde 35mbit Hiper paket 75 tl."

Sanki bi yanlışlık var gibi. Ben de normal adsl abonesiydim. Ama pakete geçiş yaptım. Belki şu olabilir. Bir üst pakete geçmek şartı olabilir ama sanmıyorum.

Dediğin gibiyse tekrar görüşmek lazım.Telekom müşteri hizmetlerinin kronik sorunu bir konu hakkında her elemanının farklı bilgisi olması.Dolayısıyla arandığında bana olmaz sana olur diğerinede öle bişi yok diyebiliyorlar :) Normal geçiş yaparım olmazsa,çünki 24 ay ttye bağlı kalma fikride sıkıcı geliyor bana.1 yıl sonra veya 6 ay sonra yeni bişi duyarım ona geçmek isterim geçemem sonra.

Bu iki teknolojide VDSL altyapısı oluyor evt doğrudur.Fiber bile hemen hemen her noktada VDSL sinyaline dönüştürülüp VDSL model ile kullanılıyor.Umrumda değil açıkçası,20-25mbit hız eve giriyor mu,giriyor.Bitti arkadaş.

• quote:

quote:

quote:

Dediğin gibiyse tekrar görüşmek lazım.Telekom müşteri hizmetlerinin kronik sorunu bir konu hakkında her elemanının farklı bilgisi olması.Dolayısıyla arandığında bana olmaz sana olur diğerinede öle bişi yok diyebiliyorlar :) Normal geçiş yaparım olmazsa,çünki 24 ay ttye bağlı kalma fikride sıkıcı geliyor bana.1 yıl sonra veya 6 ay sonra yeni bişi duyarım ona geçmek isterim geçemem sonra.

Bu iki teknolojide VDSL altyapısı oluyor evt doğrudur.Fiber bile hemen hemen her noktada VDSL sinyaline dönüştürülüp VDSL model ile kullanılıyor.Umrumda değil açıkçası,20-25mbit hız eve giriyor mu,giriyor.Bitti arkadaş.

Ben de katılıyorum önemli olan hızı alabilmemiz. Hızı kesintisiz olarak aldığımız sürece sorun yok.

35 Mbps e Kadar Hipernet

• örneğin bu tarifeye geçtik.
    sonra başka yere taşındık orda vdsl2 yok ozaman ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

örneğin bu tarifeye geçtik.

elde patlıyor :) en azından uydunette abimin başına geldi.alt yapısı yok ama aprasını istiyor.bişey olamz hızınızı düşürüler 8 mbite siz gene aynı parayı verrisiniz
  • Kardeşim santralin dibinde mi yaşıyorsun bu ne hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

örneğin bu tarifeye geçtik.

elde patlıyor :) en azından uydunette abimin başına geldi.alt yapısı yok ama aprasını istiyor.bişey olamz hızınızı düşürüler 8 mbite siz gene aynı parayı verrisiniz

yazlıkta da 750mt uzakta fiber kabine
    ayarlattırırım onu bence.
    orda 16mbit adsl kullanıyordum.
    16mbit vdsl2 kullanırım.upload felan yükek olur hem.
  • Tam olarak ne tarifesi bu? Fiyat ne kadar ve AKK var mı? Ha bir de fiber optik kablo gerektiriyor sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Tam olarak ne tarifesi bu? Fiyat ne kadar ve AKK var mı? Ha bir de fiber optik kablo gerektiriyor sanırım?

24 ay tahahütlü ayda 60 tl
    akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.
    santrale yakınsan alabiliyon vdsl2 ile
  • quote:

quote:

Tam olarak ne tarifesi bu? Fiyat ne kadar ve AKK var mı? Ha bir de fiber optik kablo gerektiriyor sanırım?

akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.

Ee süpermiş o zaman bu tarifeye internetten online işlemler ile geçebiliyor muyuz yoksa ek bir şey yapmam gerekli mi, ofise falan gitmek gibi?
  • quote:

quote:

quote:

akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.

Ee süpermiş o zaman bu tarifeye internetten online işlemler ile geçebiliyor muyuz yoksa ek bir şey yapmam gerekli mi, ofise falan gitmek gibi?

geçemezsin bence.çünkü vdsl2 ile çalışıyor.modem alman gerek yada 2 senelik tahahüte modeme veriyor ttnet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.

geçemezsin bence.çünkü vdsl2 ile çalışıyor.modem alman gerek yada 2 senelik tahahüte modeme veriyor ttnet.

Benim tahhütüm yok şu an tahhüt verebilirim yani ama vdsl2 modemler ne kadar? Bende airties rt 205 var o olmaz değil mi? 35 adı altında 20-25 falan alsam bile yeter bana...

Bu arada 20 mbps'ye kadar 50 gb 64 liraymış benim modemim bu hızı destekliyor buna geçsem taahhüt ile indirim yapın desem nasıl olur ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 27 Kasım 2012; 23:01:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.

Benim tahhütüm yok şu an tahhüt verebilirim yani ama vdsl2 modemler ne kadar? Bende airties rt 205 var o olmaz değil mi? 35 adı altında 20-25 falan alsam bile yeter bana...

tahahüt verirsen 75 tl yerine 61 tl ödersin aylık.hemde modemde veriyor ttnet.(modeler 250 tl piyasada en ucuz.)
    hat zayıflamsı değeriniz kaç db ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.

tahahüt verirsen 75 tl yerine 61 tl ödersin aylık.hemde modemde veriyor ttnet.(modeler 250 tl piyasada en ucuz.)
    hat zayıflamsı değeriniz kaç db ?

O zaman süpermiş valla şu an TTnet'de değilim uydunet var ama onun sinyal değerleri ttnet ile aynı olmaz sanırım?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.