Şimdi Ara

35 Mbps e Kadar Hipernet (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
20.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Litminov

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tam olarak ne tarifesi bu? Fiyat ne kadar ve AKK var mı? Ha bir de fiber optik kablo gerektiriyor sanırım?

24 ay tahahütlü ayda 60 tl
    akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.
    santrale yakınsan alabiliyon vdsl2 ile

Ee süpermiş o zaman bu tarifeye internetten online işlemler ile geçebiliyor muyuz yoksa ek bir şey yapmam gerekli mi, ofise falan gitmek gibi?

geçemezsin bence.çünkü vdsl2 ile çalışıyor.modem alman gerek yada 2 senelik tahahüte modeme veriyor ttnet.

Benim tahhütüm yok şu an tahhüt verebilirim yani ama vdsl2 modemler ne kadar? Bende airties rt 205 var o olmaz değil mi? 35 adı altında 20-25 falan alsam bile yeter bana...

tahahüt verirsen 75 tl yerine 61 tl ödersin aylık.hemde modemde veriyor ttnet.(modeler 250 tl piyasada en ucuz.)
    hat zayıflamsı değeriniz kaç db ?

O zaman süpermiş valla şu an TTnet'de değilim uydunet var ama onun sinyal değerleri ttnet ile aynı olmaz sanırım?

aynı olmaz .komşularınıza hat zayıflamasını sorun veya ttneti arayıp sorun?geçip geçemiyeceğinizi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tam olarak ne tarifesi bu? Fiyat ne kadar ve AKK var mı? Ha bir de fiber optik kablo gerektiriyor sanırım?

akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.

Ee süpermiş o zaman bu tarifeye internetten online işlemler ile geçebiliyor muyuz yoksa ek bir şey yapmam gerekli mi, ofise falan gitmek gibi?

geçemezsin bence.çünkü vdsl2 ile çalışıyor.modem alman gerek yada 2 senelik tahahüte modeme veriyor ttnet.

Benim tahhütüm yok şu an tahhüt verebilirim yani ama vdsl2 modemler ne kadar? Bende airties rt 205 var o olmaz değil mi? 35 adı altında 20-25 falan alsam bile yeter bana...

tahahüt verirsen 75 tl yerine 61 tl ödersin aylık.hemde modemde veriyor ttnet.(modeler 250 tl piyasada en ucuz.)

O zaman süpermiş valla şu an TTnet'de değilim uydunet var ama onun sinyal değerleri ttnet ile aynı olmaz sanırım?

aynı olmaz .komşularınıza hat zayıflamasını sorun veya ttneti arayıp sorun?geçip geçemiyeceğinizi?

8 mbite kadar kullanırken hiç sorunum yoktu. Sırf 2 mbit hız ve 30 gb fazla kota var diye uydunete geçmek gibi bir eşeklik ettim. Uyduneti iptal ettirip buna geçeceğim. Gelişmeleri yine buraya yazarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.

8 mbite kadar kullanırken hiç sorunum yoktu. Sırf 2 mbit hız ve 30 gb fazla kota var diye uydunete geçmek gibi bir eşeklik ettim. Uyduneti iptal ettirip buna geçeceğim. Gelişmeleri yine buraya yazarım.

uydunet daha uygun fiyatı
    80 gb yetmiyor mu size?
    bu arada ttnet tarifelerine 1 aralıkt 4tl zam gelicek. hemen geçmeniz lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akn 75gb
    fiber felan gerekmiyor.

uydunet daha uygun fiyatı
    80 gb yetmiyor mu size?
    bu arada ttnet tarifelerine 1 aralıkt 4tl zam gelicek. hemen geçmeniz lazım.

Zam olayı kötü oldu ya benim uyduneti iptal ettirip ttnet'i açtırmam daha uzun sürer 80 gb genelde yetmiyor bana hep 117 lira ödemek zorunda kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: n€tw0rK

Bu kampanya yeni mi ?

Edit:
    Evet ttnetin sitesinde yazıyormus

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/24-Ay-Indirim-Kampanyasi.aspx

çakal ttnet yine AKK sonrası hızın kaça düşeceğini hiç yazmamış. zaten 3 günde akk'yı geçer bu hızdaki internet.
  • biraz önce telekoma gittim
    2ay bedava 22 ay sabit fiyat kampanyasında olduğum için.ilk önce interneti iptal ettirip.
    sonra tekrar hipernet kampanyasına geçme lazımmış.
    uğraşıp geçerdim ama yazın yazlığa taşındığımız için ordada 35 mbit alamıyacağım için. tekrar iptal etmem gerekirmiş.
    çok zararlı çıkacağım için vazgeçtim.
    şuanki hızım 16381/800 yetiyo ama akn 50gb
    belki ultranetlerin akn sinide arttırırlar 75gb a
  • Arkadaşlar hipernet için en iyi modem hangisi sanırım ellerinde hepsi olduğu için seçim hakkı verecekler,huawei iyi gibi geldi bana kullanan arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.

Birde şurada konu açtım,bilgisi olan kullanan arkadaşlar bakabilirler mi
    http://forum.donanimhaber.com/m_68568942/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impression

Arkadaşlar hipernet için en iyi modem hangisi sanırım ellerinde hepsi olduğu için seçim hakkı verecekler,huawei iyi gibi geldi bana kullanan arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.

Bence konuyu dağıtmadan buradan devam etmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTARMY

quote:

Arkadaşlar hipernet için en iyi modem hangisi sanırım ellerinde hepsi olduğu için seçim hakkı verecekler,huawei iyi gibi geldi bana kullanan arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.

Bence konuyu dağıtmadan buradan devam etmek gerek.

Sağol hocam cevabın için ben 20mbit düşündüğüm için buraya yazmayayım demiştim ama devam edelim

Telefon ile öğrendim 24ay taahhüt verdiğimizde 24 ay boyunca herhangi bir fiyat değişimi yaşamayacaksınız denildi.Yarın gidip bizzat telekom müdürlüğüne başvurmam gerekiyormuş öğlen gideceğim bakalım 35 veya 20mbit için üye olmaya Modem bakıyorum şimdi ttnet verecekmiş sanırım ama verdiklerinden Zyxel,Zte ve Huawei var hangisi iyi onu almak isteyeceğim(birkaç tanıdık var ayarlarlar galiba) onun için araştırıyorum sizin yorumlarınız nelerdir?

Birde 20mbit te upload hızı nasıl arkadaşlar? 35mbitte 2-3mbit upload veriliyor galiba ama 20 hız testi göremedim pek.

• Bende geçmeyi planlıyorum bi sorum olucak Exper EWM-01 Modemi acaba bu sistemi destekliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxa789

Bende geçmeyi planlıyorum bi sorum olucak Exper EWM-01 Modemi acaba bu sistemi destekliyormu ?

20 mb tarifesinin upload hızı 2 mb. Modem olarak zte tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Santral değilde dolaba yakın, Santrale uzaklık 4,5 - 5 Km bulur.

İyiymiş.

Bence arkadaş santral
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Santral değilde dolaba yakın, Santrale uzaklık 4,5 - 5 Km bulur.

İyiymiş.

Bence arkadaş santral

Adam santralde yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

20 mb tarifesinin upload hızı 2 mb. Modem olarak zte tavsiye ederim...

2mbit ise çok iyimiş ya yıllardır 600-700 kbps kullanmaktan gına gelmişti en azından 2 katına çıktık bu da birşeydir 3-5 olsa ne iyi olurdu Sağolasın bilgi için
  • quote:

Bende geçmeyi planlıyorum bi sorum olucak Exper EWM-01 Modemi acaba bu sistemi destekliyormu ?

Hocam hipernet kullanmak için modemin VDSL2 olması gerekli yani ITU-T G.993.2 standardını desteklemesi gerekli,sizinki yanlızca adsl2+ destekliyor. Zaten hipernete geçince modemi bedava veriyorlar
  • quote:

quote:

Hocam hipernet kullanmak için modemin VDSL2 olması gerekli yani ITU-T G.993.2 standardını desteklemesi gerekli,sizinki yanlızca adsl2+ destekliyor. Zaten hipernete geçince modemi bedava veriyorlar

ben ek ücret felan alırlar sanıyordumda teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üye oldum geldim arkadaşlar bugün,huawei hg655d modem aldım.Pazartesi-salı hattınız açılır dediler Modem için ek ücret yok denildi.Kampanya dahilinde yani.İstenildiği zaman mevcut sözleşmedeki fiyattan hızı artırabiliyormuşuz.Bunu öğrendiğimde iyi oldu.Örneğin 2ay sonra 50mbit ihtiyaç olursa sözleşmedeki fiyatlar geçerli olacakmış

Modemi karıştırıyorum şimdi her detay düşünülmüş kötü yorumlarda vardı iyi yorumlarda ama gördüğüm kadarıyla pek bir eksiklik yok karıştırdıkça eksilerini-artılarını yazarım.Birde antenleri dışarıda olsaydı iyi olurdu 8dbi elimde var onları takardım napalım

Edit ;
    - Bu arada arkadaşlar ellerinde Huawei HG655D ve Zyxel P-2812HNUL-F1 vardı ben Hua aldım ama mtu ayarlanmıyor,telnetten denedim hiçbir komut yemiyor zyxelde de internette gördüğüm kadarıyla aynı durumda kullanan arkadaşlar var mı acaba bu modemleri mtu suz mu devam edicez? adam gibi kaliteli modem de yokki satın alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impression -- 1 Aralık 2012; 0:02:19 >

• kampanya devam ediyor.
  • Harıl harıl yolunacak kaz arıyorlar. ben 9 ay indirim ile 39,90 tl 8mbps sınırsız yaptım. bugün iki kere aradılar arka arkaya, biri 20 mbps 64 tl teklif etti, biri 16 mbps için 63 tl teklif etti. bana zaten 16 mbps veriyorsunuz 8mbps fiyatına, bir de indirim yaptırmıştım 39 tl olarak, amacınız o hızımı düşürmekse buyurun düşürün ama o paraya 50 gb adil kullanım limitli internetinizi alamam dedim cevab veremediler. en son arayan "siz indirim kampanyasından yararlanmışsınız size olmuyor" dedi kapattı. iyice sapıttı bu ttnet, saha dolaplarımız değişti ya, bıktırana kadar arar, geçen gün de, iki ay tivibu ev bağlayalım bedava sonra 9,90 tl diye aradılar, yok ben almayayım, tivibu web'ten başım yandı, almadığım hizmete kaç ay bedava para verdim, zor iptal ettirdim, peşinizden koşturttunuz dedim, peki iyi günler deyip kapadılar. çok çektirecem o ttnete çoook.35 mbps ise biraz makyajlanmış bir ttnet kazığı daha, AKN'yi 75 yapınca çok bir fark oldu sanki. Ben 8mbps (16 mbps ara gazlı) hattımla hiç birşey indirmedim bu ay dediğimde kotam 130 gb oluyor zaten. şu mtu ile 200-250 görürüm heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 1 Aralık 2012; 2:17:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

Harıl harıl yolunacak kaz arıyorlar. ben 9 ay indirim ile 39,90 tl 8mbps sınırsız yaptım. bugün iki kere aradılar arka arkaya, biri 20 mbps 64 tl teklif etti, biri 16 mbps için 63 tl teklif etti. bana zaten 16 mbps veriyorsunuz 8mbps fiyatına, bir de indirim yaptırmıştım 39 tl olarak, amacınız o hızımı düşürmekse buyurun düşürün ama o paraya 50 gb adil kullanım limitli internetinizi alamam dedim cevab veremediler. en son arayan "siz indirim kampanyasından yararlanmışsınız size olmuyor" dedi kapattı. iyice sapıttı bu ttnet, saha dolaplarımız değişti ya, bıktırana kadar arar, geçen gün de, iki ay tivibu ev bağlayalım bedava sonra 9,90 tl diye aradılar, yok ben almayayım, tivibu web'ten başım yandı, almadığım hizmete kaç ay bedava para verdim, zor iptal ettirdim, peşinizden koşturttunuz dedim, peki iyi günler deyip kapadılar. çok çektirecem o ttnete çoook.35 mbps ise biraz makyajlanmış bir ttnet kazığı daha, AKN'yi 75 yapınca çok bir fark oldu sanki. Ben 8mbps (16 mbps ara gazlı) hattımla hiç birşey indirmedim bu ay dediğimde kotam 130 gb oluyor zaten. şu mtu ile 200-250 görürüm heralde.

bende 35mbps e geçicektim tahahütüm olduğu için geçemedim.
    sonra telekoma gidip 6 ay %50 indirim yaptırdım telefon ve internete
    ultranet 53tl geliyodu 26tl gelicek çok iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.