Bildirim
35 Mbps e Kadar Hipernet (10. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sağlam
-
Yaklaşık 7-8 aydır bu tarifedeyim. Gerçekten çok memnunum. Beni üzen tek tarafı sözleşmeyi imzaladıktan sonra şu roket muhabbetinin çıkması. TTNet Hipernet'e vermiyor malesef. -
Hipernet'e geçerken hangi modemi almak lazım? Ttnet'in verdiği modemler işe yarar mı? 4 portlu mu veriyor? -
Genelde verilen modemler 4 port girişli. Ama modem vdsl destekli olmalı. -
simetrik hız lazım bana yaa :S:Ss
metro neti ariycam yarn bakalm ne olacaq -
sene 2016 oldu, umarım konuyu çok hortlatmamışımdır.
Şöyle bir durum var; ttnet sözleşmelerini inceledim
24,35,50,100 mbit e kadar internet sağlıyor ki fiyatları incelediğim zaman uygun gerçekten. Asıl önemli olan akk.
bu arada upload hızları 24 mbit e kadar olan fiber internetler için 1 mbit, diğerleri için 2 mbit diye biliyorum. -
24 ve üstü hiper/fiber upload hızları 2 Mbps'dir hızlarda problem yok sorun akk -
quote:
Orijinalden alıntı: atrix41
24 ve üstü hiper/fiber upload hızları 2 Mbps'dir hızlarda problem yok sorun akk
evet akk gerçekten komik değerlerde geziyor.
Umarım ileride bir iyileştirme yaparlar. -
Sorun bence hem akk hemde upload hızları -
10 lira farkla 16mbit ultranetten 35mbit hipernete geçmemi önerirmisiniz? Akk sonrası 16mbit malum 5e düşecek. Extra fiyatı dışında herhangi bir dezavantajı varmıdır acaba bu pakedin? -
quote:
Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24
10 lira farkla 16mbit ultranetten 35mbit hipernete geçmemi önerirmisiniz? Akk sonrası 16mbit malum 5e düşecek. Extra fiyatı dışında herhangi bir dezavantajı varmıdır acaba bu pakedin?
tabi ki. Boşuna 16mbps'de durmayın. -
VDSL Alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hat değeriniz 35 i alır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X