Şimdi Ara

35 Mbps e Kadar Hipernet (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
20.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar acaba hipernet tarifesi için nereye başvurmam gerekiyor telefon ile başvurum kabul ediliyor mu bu arada verilen modemle alınan sonuclarıda ekler misiniz 35mbit en iyisai bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impression

@LOSTARMY

Sağolasın

Huawei de Mtu değiştirmeyi buldum tüm rakamları kabul ediyor sorun yok ama kota sıfırlandı deneyemiyorum dolduğunda deneyecez artık..

- Birde Qos olayı yine karışık modemde bu yüzden gidip adsl modem almıştım qos özellikli şimdi başa döndük,bilgisi olan varmı acaba qos ayarları ile ilgili?

Arkadaşım mtu 500'den alt bir değeri kabul ettimi yani diyorsun HG655d eğer öyleyse nasıl olduğunu pm den yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Tarifeye geçiş yaptım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Hız testlerini bende merak ediyorum.Santral uzaklığın benle aynı sayılır.Detayları bende bekliyorum.Şimdiden hayırlı olsun yeni bağlantın.Sorunsuz kullanman dileğiyle.

Teşekkürler hocam. Modem elime ulaşır ulaşmaz (3 iş günü dediler) testleri eklerim buraya.

Bu arada bulduğum bir bilgiyede paylaşayım.

"Veri akışı hızını arttırmak için farklı tip sinyaller gönderiliyor. Bakır telefon kabloları bu sinyalleri belirli mesafeye kadar taşıyabiliyor. Kağıt üstünde görünen değerlere göre 13 Mbps hız için aktarım mesafesi 1.5 km ve 55 Mbps içinse 300 metreyle sınırlı. Yani mesafeyle ilgili sorun var. Çözümse telefon santralinden mümkün olduğunca çok alana fiber kablo hattı çekip mahalleye eriştikten sonra gerekli dönüştürücü üzerinden bakır telefon hattına geçmek. Bu noktada Türk Telekom'a önemli görev düşüyor. Öncelikli bölgelerden başlamak kaydıyla mümkün derece fazla alana fiber kablo döşenmesi lazım. Yoksa VDSL2 rakamları havada kalır. Çünkü bazı kullanıcılara hat sorunlu diyerek 4 Mbps ADSL bağlantı verilemediği bile oluyor!"

Çok rahat hızı alabilmelisin.Bakalım modemin gelsin detaylar gelicek.

Hocam benim mesafe 300 metre bile değil. Çünkü fiber kablo binanın içine kadar geliyor ordan sonrası bakır kabloyla daireye kadar devam ediyor. Bina içi kablolama olsun olsun 20-30 metre olsun. Zaten bugün müdürlükte konuştuğum kişi de sorun çıkmayacağını , hatta daha yüksek hızlara bile sorunsuz çıkabileceğimi söyledi. Bence de bi' sorun çıkmayacak hız konusunda.

• Kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama simetrik hızlar için o kadar yüksek ücretler ödemeye gerek yok arkadaşlar :)

http://www.metronet.com.tr/metronet-ethernet.html

ben bpl tarzı sisteminden kullanmıştım zamanında elektrik prizi üzerinden alıyordum interneti arada kesilmeler yaşasamda memnun kalmıştım en güzeli akk yoktu kafam rahattı şükür etmedim şimdiki oturduğum yerde telefon hattı bile yok siz düşünün :))))

Buda eskilerden kalma speedtest sonucum baktıkça hüzünleniyorum :(

35 Mbps e Kadar Hipernet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedir bu "e kadar" takıntısı TTNet'in anlamadım bir türlü. Ver stabil hızını, yaz ücretini geç git bu ne kardeşim. Birgün sağlam bir alternatif gelir elbet, işte o zaman biz de sana bi "Cehennem (e kadar)" tarifesi yaparız.
  • Bugun kardeşimle geçiş yaptık,bakalım ne olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: livedinho

Kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama simetrik hızlar için o kadar yüksek ücretler ödemeye gerek yok arkadaşlar :)

http://www.metronet.com.tr/metronet-ethernet.html

ben bpl tarzı sisteminden kullanmıştım zamanında elektrik prizi üzerinden alıyordum interneti arada kesilmeler yaşasamda memnun kalmıştım en güzeli akk yoktu kafam rahattı şükür etmedim şimdiki oturduğum yerde telefon hattı bile yok siz düşünün :))))

Buda eskilerden kalma speedtest sonucum baktıkça hüzünleniyorum :(

35 Mbps e Kadar Hipernet

müşteri hizmetleri sürekli meşgul çalan böyle bi şirket nasıl iş yapıyor merak ediyorum

• Metronet avantajlı gibi duruyor ama ne kadar güvenilir. Sitesinde 10 mbps 60 lira 25 mbps 50 lira nasil oluyor. Bi de verdikleri modem kablosuz modem mi. Apartman da ortak kullanabilir miyiz.

•  35 Mbps e Kadar Hipernet

Bu sabah itibarı ile aktif oldu hızım.

Modem değerleri 2044/24576 kbps
  • Fiber internet bizim sokağa 20 yılda gelir umarım.

Metronete üye olsam gelip kablo mu ne çekeceklerse yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 29 Aralık 2012; 12:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_4242

Nedir bu "e kadar" takıntısı TTNet'in anlamadım bir türlü. Ver stabil hızını, yaz ücretini geç git bu ne kardeşim. Birgün sağlam bir alternatif gelir elbet, işte o zaman biz de sana bi "Cehennem (e kadar)" tarifesi yaparız.

demek sitedikleir alt yapı düzügn değil.düzeltmeyi de düşünmüyoruz.ne çıakrsa bahtınıza ama parasını tam alırız.
  • 20 gün sonunda geçiş işlemi tamamlandı. Modemi kurdum. Hızın güncellenmesini bekliyorum.
  • Hız güncellemesi bugün yapıldı. Merak eden arkadaşlar vardı hız testini.

35 Mbps e Kadar Hipernet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 29 Ocak 2013; 0:26:11 >
  • Huawei HG630a marka modem kullanıp hipernet kullanan var mı ?
  • bizim mahallede 2 tane türk telekom genişbant kutusu war birisi yukar birisi aşagıda tekine 15 20m mesafe tekine 300 400 metre mesefe ama türk telekomdaki karı 2km mesafe diyor bu karı ilac mı kullanıyor yoksa beni zikiyorlar gecen aradım dedi başka portta sizinki oldu amk sikmeninde böylesini ne gördüm ne duydum.. acilen bu türk telekomun kendine ceki düzen vermesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTARMY

Buda Modem deki hat değerleri ;

35 Mbps e Kadar Hipernet

arkadasın saha dolabı evin salonunda galıba
  • Kısa zaman sonra bende bu pakete dahil olabilirim. Hızlar gerçekten iyi. Daha önceden test yaptırmıştım Hipernet alabilirsin demişlerdi.

şuanki değerler..

SNR Marjı (dB): 13.0 9.6
    Zayıflama (dB): 04 5.0
    Çıkış Gücü (dBm): 9.5 6.5
    Ulaşılabilir Hız (Kbps): 23800 1092
  • quote:

Orijinalden alıntı: centurul

bizim mahallede 2 tane türk telekom genişbant kutusu war birisi yukar birisi aşagıda tekine 15 20m mesafe tekine 300 400 metre mesefe ama türk telekomdaki karı 2km mesafe diyor bu karı ilac mı kullanıyor yoksa beni zikiyorlar gecen aradım dedi başka portta sizinki oldu amk sikmeninde böylesini ne gördüm ne duydum.. acilen bu türk telekomun kendine ceki düzen vermesi lazım

kimi zaman kapının önünde dolap olasda öyle 2 km uzaktaki yerlere bağlı oluyor.yapacka bieşy yok.sü,per proceler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTARMY
     35 Mbps e Kadar Hipernet

quote:

Orijinalden alıntı: Impression
     35 Mbps e Kadar Hipernet

quote:

35 Mbps e Kadar Hipernet

Beyler Airties 5650'de mtu işe yarıyor mu? Özellikle "LOSTARMY" bu modemi kullandığı için soruyorum. Hipernete geçeceğim. TTnetin verdiği modemi almak istemiyorum.

* Airties 5650 Teknosa 199 TL PLANTRONICShttp://bitly.com/WuXJf5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giuly -- 29 Ocak 2013; 16:15:55 >

• zipernet de varmıymıs kardeş ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.