< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
35 Mbps Internet 65 TL (2. sayfa)
-
-
izmir karşıyaka bahariye mahallesi bölgesinden söylüyorum;
3 aydır kullanıyorum, ilk ay içinde genel bir sıkıntıdan yalan yok 3 gün bir hafta sonu boyunca internet gitti kendileri de bu konuda bilgi verdiler ama o günleri faturadan düştüler. şu ana kadar ise herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 100mbit e kadar tarifesini aldım, benim bölgemde 80 civarı verebileceğini söylemişti altyapı testi. şu an wifi ile 70-72 mbitlerde hız alıyorum. ama onlline oyun olarak herhangi bir tecrübem olmadı. ping konusunda birşey diyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın.Arkadaşıma önermiştim 3-5 gün ancak stabil kullanabildiler sonrası rezalet hemen iptal etmelerine rağmen kurulum ücreti,kullanılmayan günler gibi ücretler almışlar.Müşteri hizmetleri yok.
Takip.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başvurdum teşekkürler.
-
donanımhaber kampanyası mı daha mantıklı bu mu sizce?
-
Hocam 11. kattayim 7. kattan baksam sağlıklı sonuc alabilir miyim vdsl olacak demi
Nasil bakiyoruz ayrica ölçüme
Hocam bu kamp devam ediyor mu tbtnet dh icin mi
100mbps 75tl kesin mi
3 ay sonra cikarsam ek ucret alınır mi
Bu zaten dh kamp degil mi ayri baska var mi link atar misin
dh kampanyası 75 mbps 75 tl. 1 ay bedava
-
Pek bişey değişmez. Tplink modemlerde üstten gelişmiş seçeneğine basınca görünüyor ulaşılabilir hız.
Arayuze mi girilecek orda mi genelde modemlerde hep ayni mi
Evet arayüzde yazıyor. Modemin markasını öğrenip youtube dan yardım alabilirsiniz.
-
Ben de başvurdum bakalım nasıl olacak.
Edit : yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Hiç bir sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 17 Temmuz 2021; 22:15:53 >
Hocam ben GIBIR nete geçme kararı aldım. TBTNET'e bazı sorular sordum ama cevap alamadım.
-
1 yıldır TBT ner kullanıyorum. Sorunsuz. Müşteri hizmetlerine ulaşım problemsiz.
taahhütsüz alsak sorun çıktığında hemen iptal edebiliyor muyuz yoksa para mı istiyorlar iptal için
-
Eğer 65 tl lik olanda 1 ay bedava yoksa şöyle diyeyim. 1 yıl kullanacaksınız yani 65 tl lik paketi kullanırsan 780 tl eder. Ama 75 tl lik paketi kullanırsan 1 ay bedava çıkarırsak 825 tl eder. Fark 45 tl 1 yıl için. Sonrası için giderek fark yükselir. Yani 1 yıl sonra da artık zaman ne gösterir bilemeyiz değil mi.
-
Pingler nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X