TBTNet ile 35 Mbps kadar internet ayda 64,90 TL. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana "taahhütsüz" ve 1 yıl sabit fiyat garantisi sunduklarını da söylediler. 6 ay kalınca kurulum ücretini de almıyorlar. Ben başvurdum. Edit: Upload 6 Mbps'e yükseltildi Link: http://tbtnet.net/tbtnet/?sk=sonsuzkaynak.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 8 Temmuz 2021; 8:45:36 > |
35 Mbps Internet 65 TL
-
-
Sitesinde 69,90 diyor. Konuyu açana kadar 5 lira zam gelmiş
Saka bi yana altyapınız iyiyse eyvallah ama bi sorun yaşarsanız gözyaşı döktürür bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 9 Haziran 2021; 17:17:20 > -
Valla bende internet arayışına girdim. Türknet te zam yapmış. 65 iyi ama kullanan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitede öyle evet ama verdiğim linkte yer alan siteye yönelik bir kampanya olsa gerek. Benim verdiğim linkten girip başvuru kısmını doldurun sonra aramalarını bekleyin ya da beklemeyip siz arayın
-
Bence çok iyi fiyat ben gibirnet kullanıyorum 70tl temmuzda zamlı 80tl
Ben üç aydır bu paketi kullanıyorum ve ciddi bir sorun yaşamadım. Bir ara üç gün boyunca internette genel kesintiler yaşanmıştı sadece onu da o üç günün o ay ücretini almayarak telafi ettiler. Tabii ben altyapı sorunu olmayan sakin bir yerdeyim. Bireysel bir problem yaşamadım şükür. O sebeple böyle bir durumda nasıl hizmet verirlerdi hakkında bir şey söyleyemem. Memnuniyetle kullanıyorum, bu fiyata bu hız çok iyi
Başvurduk eyvallah, netspeed e iyi bir alternatif olmuş oldu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 9 Haziran 2021; 17:39:6 >
https://www.comnet.net.tr/ev-is-fiber-internet/
35mbps 69 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/comnet-100-mbps-99-tl-35-mbps-69-tl-ana-konu--146842793
konuyu okuyun hocam, şirket çalışanının durumuna bir bakın derim.
-
Yani hocam bende sevmem Comnet'i ama,
Tbtnet'den daha güvenilir geliyor bana. En azından yurt dışı peeringleri var. O konuda birkaç mesajım var zaten.
Sadece öneride bulundum.
TürkNet ucuz olsaydı kesinlikle alternatif firmada onu tercih ederdim ben şahsen.
(50 mbps VDSL Türk Telekom kullanıyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 9 Haziran 2021; 18:13:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet maliyeti sebep gösteriyor. Demek ki maliyet sebep değil. Bana göre referans sayesinde bedava Turknet kullananların parasını diğer normal müşterilerden çıkaracaklar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iSo-9001
Valla bende internet arayışına girdim. Türknet te zam yapmış. 65 iyi ama kullanan varmı?Hem kendim geçtim hemde eniştemleri geçirdim. Gayet memnunuz herhangi bir problem yok. Daha önce milenicom, turknet ve gibir kullandım. Bir farkını göremedim. TBTnet de aynı. Hangisi en ucuz ise onu kullanmaya çalışıyorum.
Hattı maks. 35mb destekleyenler için en iyi tarife bu. Hattı 50mb destekleyenler ise netgalaksinin yeni tarifesine baksınlar. 50mb 70tl. Daha üst hızlar için yine TBTnetin DH ye özel kampanyası var. 100mb hız, Aylık 75tl ve 1 ay beleş (6 ay kalırsan.)
Linki de bırakayım.
http://dh.tbtnet.net/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bence aynı hizmeti ucuz veren firmalar desteklenmeli. Bundan dolayı 1tl bile ucuz veren olursa direk oraya geçiyorum.
-
Gıbıra geçecektm tam bugun bunu görünce hemen buna başvurdum
quote:
Orijinalden alıntı: serin_su842
Bu mesaj silindi.TBTnet çok kurumsal bir firma değil fakat müşteri hizmetleri var ve sorun oldu mu çözmeye çalışıyorlar. Bende gibir den geçtim. Aslında gibirden de memnundum ama ucuz olduğu için TBTnet e geçtim. Bence sağlayıcılar arasında özel bir durum olmadığı sürece fark yok. Hangisi ucuz ise ona geçerim.
-
Hattın kaç mbps desteklediğini nasıl öğreniriz,şu an bağlantı yok..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende numaramı bıraktım @TurkNet Destek le memnunduk ama 1 ay bedava + 100mbit 75TL + 1 sene sabit fiyat makul geldi.
-
Firmalarin sorgusu ile öğrenilebiliyor ama genelde çıkan değerden daha düşük oluyor hız. En temizi modemden bakmak. Evinizde net yoksa vdsl kullanan bir komşumuzunun (aynı apartman olsun) modemin den bakabilirsiniz.
Tbtnet kesin 4 mb upload mı? 100 mbit fiber 4 mbit upload kötü olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Turknet maliyeti sebep gösteriyor. Demek ki maliyet sebep değil. Bana göre referans sayesinde bedava Turknet kullananların parasını diğer normal müşterilerden çıkaracaklar. |
Benzer içerikler
- tutaste parfüm
- migros fotoğraf baskı
- amazon 120 tl indirim
- büyük algida macerası
- storytel kampanya
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X