< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 29 Haziran 2021; 17:2:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
35 Mbps Internet 65 TL (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bu transfer işleminde de evrak kargolama var mıydı? Bana e-postama gönderilen evrakları doldurup sürat kargo ile kendilerine göndermemi istediler. Kolayca geçiş sağlanıyor denilince sadece arayıp onay vermek yeterli zannetmiştim. Şimdi ay başı geçmeden geçiş yapmamın imkanı yok. Turknet fatura çıkarırsa onunla da uğraş dur şimdi. Bilseydim bir hafta önce başvururdum.
-
Hocam telefondan belgenin fotoğrafını atsam olur mu diye sor istersen ama yine bugün yetişmesi çok zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam tümünü imzalamak gerekiyormuş. Ben de bu churn denilen işlemde arayıp onay verince yeterli oluyor diye düşünüyordum. Beni bugün aradılar ve sözlü onayımı alınca belgeleri e-postama gönderdiler. Yani başvuru yapmış oldum diye düşünüyorum. Belgeleri 1 hafta içinde (bizde olacak şekilde) göndermelisin dediler. Daha doğrusu ben öyle anladım. Yanlışım varsa birisi beni düzeltebilir. Yarın göndermeyi düşünüyorum. Umarım kabul ederler. Çünkü belgelerin kendilerine min. 2 gün sonra ulaşacağını biliyorlar. Zaman aşımı olsa vermezlerdi belgeleri heralde.
-
Kampanya devam ediyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devam ediyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknetten buraya tasıdık 2 günde gectik.Türknete göre daha hızlı. Turknet 32 mb 95 tl yaptı burada 35 mt 65 tl. fiyatı da güzel.
İşin garip yani ikisi de telekom alt yapısını kullanıyor Turknette sürekli hız problemi vs vardı aynı hat aynı modem burada öyle bir sıkıntı yok.
-
50 icin 139 tl ödüyorum
-
Turknet bu kadar çok bedava kullanım olabileceğini hesaba katmamış olmalı. Bence maliyet çıkarma işlemi. Belki o kadar müşteri kazandı ki doyuma ulaşınca küçülmeye gitmek istedi.
-
85 için 95 ödüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Mogolo50 icin 139 tl ödüyorum
(türknet)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Port değişiminden kaynaklanmış olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X