Arkadaşlar acil rejanerasyon ve bs tyt mat denemelerinde 25-32 arası yapıyorum bu neti nasıl 35 üstüne çıkarabilirim sınava kadar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar acil rejanerasyon ve bs tyt mat denemelerinde 25-32 arası yapıyorum bu neti nasıl 35 üstüne çıkarabilirim sınava kadar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bunun anasina sovup 30 gun ban yemistim biraz olsun ferahlamisti icim yine forum cok sıkarsa saklan karamba ya da bacılarını sakla
|
deneme çözüp analiz ederek. sürekli yanlış yaptığınız bi konu varsa sb'den süre sıkıntısı olmadan sorusunu çözün o konunun. ama yoksa deneme bundan sonrası |
Hocam kümelerde sıkıntım var ama soru bankaları bittiği için yanlızca soru çözümü izlesem yeterli olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam çok karamsarsınız bence çünkü gerçek sınav bizim 30 üstü yaptığımız branş denemelerinden çok daha basit < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 5 Ocak 2021; 16:32:54 > |
|
|
|
|
bu forumdaki en realist ve dürüst insan benim. ayrılmayacağım, senin gibi bir hayatsızın klavyeden kudurmasi sacma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
200 k icin hazırlıklar nasıl gidiyor |
|
|
|
OEKWDOFIDODKSJIEIFJF < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|