Şimdi Ara

35 Tyt matematik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil rejanerasyon ve bs tyt mat denemelerinde 25-32 arası yapıyorum bu neti nasıl 35 üstüne çıkarabilirim sınava kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deneme çözüp analiz ederek. sürekli yanlış yaptığınız bi konu varsa sb'den süre sıkıntısı olmadan sorusunu çözün o konunun. ama yoksa deneme bundan sonrası

• Hocam kümelerde sıkıntım var ama soru bankaları bittiği için yanlızca soru çözümü izlesem yeterli olur mu?

• aynı bensin kardeş, bs falan bu civarda. ilk denemem 31,75 endemik falan 25-30. normal genelde 80-90 yapıyorum.

hedefim selçuk universitesi makine mühendisliği, 30 bana yeter. acil al, apotemi problem al + deneme coz ben acil cozemiyorum zorluyor ama apotemi problem yapabiliyorum. analizle git 35+ yapabileceğini sanmıyorum. sınavda 23-32 arası yaparız gibime geliyor.

• karamba007 kullanıcısına yanıt

Hocam çok karamsarsınız bence çünkü gerçek sınav bizim 30 üstü yaptığımız branş denemelerinden çok daha basit

Hocam netlerin iyi neden hedefin bu kadar düşük? Gecen sene Şubat ayında 75 tyt yapan arkadaşım Sinavda 105 yaptı 6k ile tipa gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 5 Ocak 2021; 16:32:54 >
  • Ykssavar Y kullanıcısına yanıt
    takma bu milletin moralini bozmaya calisan herifi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    TYT FEN ÜZERİNE
    6 ay önce açıldı
    TYT FEN ÜZERİNE
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben bunun anasina sovup 30 gun ban yemistim biraz olsun ferahlamisti icim yine forum cok sıkarsa saklan karamba ya da bacılarını sakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halaycibasinigibmeyegeldim

Ben bunun anasina sovup 30 gun ban yemistim biraz olsun ferahlamisti icim yine forum cok sıkarsa saklan karamba ya da bacılarını sakla
    HAHAHSHAJWJDMSMWMAJDHSHWHSN KAHKAHA ATTIM
  • Hocam pkob da eksiğiniz olabilir şahsen benim o yüzden çıkmıyo 35 e denemede pkob gördüm mü elim ayağım titriyo direk geçiyom :(
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

bu forumdaki en realist ve dürüst insan benim. ayrılmayacağım, senin gibi bir hayatsızın klavyeden kudurmasi sacma.

200 k icin hazırlıklar nasıl gidiyor

Sen realist değilsin aşağılık kompleksin var.
    Bana hayatsız diyene bak la slqödkqmdkmqkda olum kendinden bahsettigin basliklar olmasa inanacam ha
    Knk benim tyt 118+ ayt ise 80+ geliyo şuan hedefim bayburt üniversitesi su ürünleri bölümü sence tutar mı ( biliyosun sınav anı reel netler filan mevzusu var)
  • OEKWDOFIDODKSJIEIFJF

• Ykssavar Y kullanıcısına yanıt
    118-119 80 bazen 79 :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.